Mihai Trăistariu și-a găsit un nou domeniu în care să investească. Artistul s-a reprofilat: „E dificil, sunt mulți bani de investit”

Mihai Trăistariu e foarte implicat în domeniul afacerilor și pune multă pasiune în ceea ce face. Artistul are mai multe afaceri pe litoral care îi aduc sume frumoase de bani în buzunar.
Filip Stan
08 oct. 2024, 22:39
Mihai Trăistariu și-a găsit un nou domeniu în care să investească. Artistul s-a reprofilat:

Mihai Trăistariu are, pe lângă apartamentul și garsonierele sale închiriate, niște adăposturi pentru câini și e hotărât să investească mai mult în acest proiect al său.

„Mă ocup de animale acum, le iubesc dintotdeauna. Am 5 adăposturi, avem niște voluntari, sunt 108 care se ocupă de îngrijirea lor și eu îi ajut cu bani permanent. De exemplu, mâine merg la câini. E dificil, pentru că sunt 400 de câini, se și bat. Ei chiar dacă sunt împărțiți în țarcuri, se mai bat, se mai hârjonesc. Noi îi culegem de pe stradă. Îi mai găsim loviți de mașină și trebuie să îi operez. În fiecare săptămână avem cazuri grave. Avem medici veterinari cu care colaborăm și îi ducem acolo. E complicat. Sunt mulți bani de investit. Mai sunt oameni care mai donează saci cu mâncare, dar trebuie luați baloți de paie, iarna vine frigul, cuștile trebuie mereu amenajate. E cineva care vine în fiecare dimineață prin rotație, sunt vreo 10 oameni care strâng mizeria. E o muncă titanică. Eu vine pe acolo mai mult în sprijin financiar, dar trec o dată pe săptămână să văd ce probleme mai sunt de rezolvat.”, a precizat Mihai Trăistariu, pentru WOWbiz.

Citește și Cât l-a costat pe Culiță Sterp o noapte de cazare în Dolomiți. Unii plătesc o vacanță întreagă cu această sumă

Mihai Trăistariu are șase garsoniere în Năvodari și un apartament în Mamaia

Mihai Trăistariu, 47 de ani, deţine şase garsoniere la Năvodari, plus un apartament de lux în Mamaia, pe care le închiriază turiştilor. „Tarifele pentru 2024, pe apartament, sunt următoarele: luna aprilie = 200 RON / noapte, luna mai = 200 RON / noapte, luna iunie = 250 RON / noapte, luna iulie = 350 RON / noapte, luna august = 350 RON / noapte, iar luna septembrie = 250 RON / noapte”.

Având în vedere succesul pe care l-a avut în această vară, Mihai Trăistariu vrea să treacă la nivelul următor și să-și cumpere o plajă.

„Mă bate gândul și pe mine să îmi iau o plajă pentru anul viitor. M-am interesat, pentru că eu am dreptul, având apartamente în Mamaia Nord, am dreptul la plajă. Am prioritate ca să zic așa. Vreau să închiriez o porțiune de plajă, să fac un beach bar și cu șezlonguri, dar eu vreau să merg, așa cum am făcut și în cazul apartamentelor, cu prețuri normale, firești, să nu fugă omul. Interesul este să vină oamenii, să le placă și să ne recomande, deci anul viitor eu sper să am și o plajă”, a mărturisit Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și Ileana Sterp s-a apucat de renovarea unei case. În ce stadiu se află locuința: „Se lucrează intens după o pauză de două luni”

DailyBusiness
Decizie radicală privind banii cash în România. BNR face anunțul momentului pentru toți românii
Spynews
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Bzi.ro
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul
Fanatik.ro
Ce a pățit o româncă după ce a ajuns la o pensiune aflată în Delta Dunării. Plătise avans pentru rezervare, dar a trăit un șoc: “Plin de praf și insecte, jeg în bucătărie”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Vin direct în plic. Anunț de la Poșta Română
Playtech.ro
ȘOC! Valeriu Gheorghiță, schimbare ULUITOARE înainte de nunta cu Monica. Dana Budeanu a văzut imediat, ce intervenție și-a făcut medicul
DailyBusiness
Ai planuri pentru azi? Iată cum va fi vremea în toată țara
Adevarul
Ce ne facem cu bolnavii noștri? Avertismentul medicilor după ce un om a fost ucis, iar altul grav rănit
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Oana Ciocan, avertisment pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o cu noul ei iubit: ”M-ai filmat...” | FOTO
Spynews
Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se cunună religios! Când va avea loc marele eveniment
Evz.ro
Google Maps simplifică viața șoferilor. Funcție nouă, extrem de utilă
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
România introduce „salariul minim european” de la 1 ianuarie 2025. Cât vor câștiga angajații începând cu anul viitor
Cancan.ro
Delia Matache reacționează după derapajul Andrei Măruță: „Ești…” + Mesajul ei GENIAL pentru fanii care cred că umilesc artiștii
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Comisia Europeană a dat ordinul pentru statele UE. România este obligată!
StirileBZI
Pensiile s-ar putea majora cu 2,7%! Guvernul intenționează să umble la pensii
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate
substantial.ro
Poștașii livrează scrisori privind amnistia fiscală în colaborare cu ANAF
MediaFlux
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ryanair schimbă politica de bagaje: Costurile suplimentare vor dubla prețul biletului