5 ZODII ale căror RELAŢII se ÎMBUNĂTĂŢESC semnificativ până la sfârşitul lunii OCTOMBIE 2024

Octombrie a început cu Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Balanță. O Lună Nouă înseamnă începuturi, dar eclipsele solare aduc schimbări neașteptate în viața ta externă
Alina Costache
09 oct. 2024, 07:09
5 ZODII ale căror RELAŢII se ÎMBUNĂTĂŢESC semnificativ până la sfârşitul lunii OCTOMBIE 2024

În timp ce lucrurile au fost dificile pentru mulți datorită câteva luni provocatoare din punct de vedere astrologic, cinci zodii își vor găsi relațiile improvizând pe tot parcursul lunii octombrie 2024, în timp ce punem în urmă câteva faze și eclipse retrograde.

Octombrie a început cu Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Balanță. O Lună Nouă înseamnă începuturi, dar eclipsele solare aduc schimbări neașteptate în viața ta externă. Deci, în loc să devii pur și simplu conștient de sentimentele tale sau de ceea ce îți dorești, aceasta va apărea ca o reuniune surpriză sau o comunicare din partea ta amoroasă. Deși ar trebui să-ți stabilești în continuare intenții și să mergi către ceea ce speri să manifesti, este, de asemenea, important să păstrezi pur și simplu spațiu pentru ceea ce ți se dezvăluie.

Duminică, 13 octombrie, Mercur intră în Scorpion, aducând profunzime și intensitate relațiilor tale romantice și asigurându-te că orice oferte de dragoste pe care le primesti vor fi făcute cu intenție. Mercur în Scorpion te ajută nu numai să atragi ceea ce îți dorești cel mai mult, ci și aduce o conexiune spirituală mai mare în relația ta, pe măsură ce te apleci în tot ceea ce este posibil în această viață. Acest spirit de explorare și aventură este evidențiat pe măsură ce Venus se întoarce în Săgetător joi, 17 octombrie, o amintire blândă că dragostea este mai degrabă o călătorie decât o destinație anume.

Horoscopul iernii 2024-2025. Două zodii cu o viaţă socială foarte activă în sezonul rece. Îşi lărgesc cercul de prieteni şi au şanse să trăiască iubiri ca-n filmela abundenta nelimitata pentru tine dar si sa o imparti cu altii. Cu parteneriate de cooperare poti realiza orice !

Acorda o atenție deosebită a ceea ce apare cu Luna Plină în Berbec joi, 17 octombrie. Deși aceasta nu este o eclipsă, este legată de marea Eclipsă de Soare din Berbec, care a avut loc pe 8 aprilie a acestui an. Lunii pline nu înseamnă doar sfârșituri, ci și puncte de fructificare și pace.

Gemeni, zodii cu relaţii romantice

Octombrie aduce o energie mai blândă și mai intimă pe măsură ce cauți o conexiune mai pașnică și domestică cu partenerul tău. În această lună, te vei concentra pe îngrijirea ta, ceea ce include odihnă și petrecerea mai mult timp acasă cu partenerul tău. În timp ce ești adesea cunoscut drept fluturele social pentru natura ta plină de libertate, chiar și un fluture trebuie să-și odihnească aripile.

Deoarece ai atât de multe prietenii importante și o dorință puternică de succes, este ușor să fii atât de ocupat încât relația ta să fie pusă accidental pe drum. Acest lucru poate cauza adesea multe alte probleme, cum ar fi certuri și neliniște. Dar, în octombrie, toate acestea se schimbă pe măsură ce ești chemat să-ți încetinești ritmul, să te odihnești și să petreci mai mult timp acasă – ceea ce în cazul tău aduce beneficii și relației tale romantice.

Venus, planeta iubirii, se transformă în Săgetător joi, 17 octombrie, ajutându-te să iti reorientezi energia asupra îmbunătățirii și întăririi relației tale romantice. Deși aceasta este o energie excelentă pentru a te ajuta să te reconectezi cu partenerul tau, în special prin conversații semnificative în jurul lunii Ultimul Sfert în Leu, joi, 24 octombrie, ar putea fi și un moment minunat pentru a-ti reîncărca viața romantică.

Dacă ești singur și ai fost ocupat să te bucuri de vară cu prietenii și să lucrezi la cariera ta, acesta este momentul perfect pentru a începe să te gândești la ce vrei de la o relație. Venus în Săgetător te va ajuta să prioritizezi viața ta romantică cu mai multă ferocitate, în timp ce cauți să promovezi o conexiune mai profundă și mai semnificativă. În timp ce această energie te poate face adesea să te simți mai aventuros, infuzia de energie Scorpion în octombrie te va face mai probabil să vrei să te relaxezi și să te bucuri de nopți liniștite în loc să pleci spre o destinație exotică. Dar uneori, este exact ceea ce ai nevoie pentru a realiza că s-ar putea să fii deja exact acolo unde vrei să fii.

Citeste si Ce zodii își vor umple buzunarele pe final de toamnă. Află dacă te numeri printre nativii care vor primi bani din toate părțile

Berbec
De-a lungul anului trecut, ai trecut prin schimbări dramatice și schimbări în viața ta romantică, Berbec. Totul s-a datorat faptului că Nodul Nord din zodia Berbecului te-a ajutat să te adaptezi la autenticitatea ta, în timp ce Nodul Sud din Balanță te-a ajutat să înveți și să-ți depășești lecțiile karmice. Poate că acest lucru te-a condus pe căi pe care nu credeai că le vei urma, creând spațiu în care să-ți asculți inima și să faci alegeri care rezonează cel mai profund Cu tine.

În timp ce anul trecut poate să fi inclus despărțiri provocatoare, nu trebuie să aștepti acel nou început în care speri să fie chiar după colț. Pentru a te pregăti, mergi all-in pe ceea ce doresti. Pentru dragoste care va schimba viata, trebuie sa fii dispus sa lasi iubirea sa iti schimbe viata.

Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Balanță a ooferit o oportunitate neașteptată de a-ti îmbunătăți viața romantică. Această Lună Nouă este conectată cu Eclipsa de Lună de Lună Plină din Balanță care a avut loc pe 25 martie, care a fost conectată cu Eclipsa de Soare din Berbec din 8 aprilie, care probabil a trimis unde de șoc în viața ta. Acum, acest ciclu de eclipse în Berbec și Balanță se încheie, încheindu-se cu o eclipsă de soare în Berbec pe 29 martie 2025. Această eclipsă de soare din octombrie.

Balanță
Marile schimbări vor duce întotdeauna la mare iubire, dragă Balanță. Oricât de mult ai putea experimenta un semnal de trezire brusc în timpul Lunii Noi și Eclipsei de Soare în Balanță, nu trebuie decât să aștepți câteva săptămâni până joi, 17 octombrie, când Luna Plină în Berbec atinge vârful pentru a simți undele de șoc încep să se răspândească prin viața ta romantică.

Nodul Sud, locul karmei tale generaționale și al distrugerii sufletului, s-a mutat prin Balanță în ultimul an, sperând să te învețe diferența dintre ceea ce este destinat pentru tine și ceea ce poți alege dacă încă operezi din asta. Pe măsură ce te vindeci și îți oferi ceea ce ai căutat mereu de la alții, schimbi și tipul de parteneri romantici pe care îi atragi. Acesta este un moment interesant, chiar dacă s-ar fi putut simți că anul acesta a fost mai greu decât alții. Dar ai și o mare responsabilitate față de tine în acest timp de a te vindeca, astfel încât, pe măsură ce apare Luna Plină în Berbec, vei putea ști cu siguranță pe ce cale trebuie să o urmezi în viața ta.

Luna Plină din Octombrie în Berbec va fi ca un ecou înapoi la Eclipsa de Soare de Lună Nouă în Berbec, care a avut loc pe 8 aprilie. În timp ce toate eclipsele sunt puternice, aceasta, cunoscută sub numele de marea eclipsă americană, a provocat realizări și mai profunde și schimbări drastice în viața ta. Dar acum, pe măsură ce Luna ajunge la plinătate în semnul Berbecului, vei înțelege și sensul și scopul a tot ceea ce a apărut în viața ta romantică în acest an.

Mai multe detalii despre relaţii şi zodii, pe sfatulparintilor.ro

DailyBusiness
Decizie radicală privind banii cash în România. BNR face anunțul momentului pentru toți românii
Spynews
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Bzi.ro
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul
Fanatik.ro
Ce a pățit o româncă după ce a ajuns la o pensiune aflată în Delta Dunării. Plătise avans pentru rezervare, dar a trăit un șoc: “Plin de praf și insecte, jeg în bucătărie”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Vin direct în plic. Anunț de la Poșta Română
Playtech.ro
ȘOC! Valeriu Gheorghiță, schimbare ULUITOARE înainte de nunta cu Monica. Dana Budeanu a văzut imediat, ce intervenție și-a făcut medicul
DailyBusiness
Ai planuri pentru azi? Iată cum va fi vremea în toată țara
Adevarul
Ce ne facem cu bolnavii noștri? Avertismentul medicilor după ce un om a fost ucis, iar altul grav rănit
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Oana Ciocan, avertisment pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o cu noul ei iubit: ”M-ai filmat...” | FOTO
Spynews
Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se cunună religios! Când va avea loc marele eveniment
Evz.ro
Google Maps simplifică viața șoferilor. Funcție nouă, extrem de utilă
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
România introduce „salariul minim european” de la 1 ianuarie 2025. Cât vor câștiga angajații începând cu anul viitor
Cancan.ro
Delia Matache reacționează după derapajul Andrei Măruță: „Ești…” + Mesajul ei GENIAL pentru fanii care cred că umilesc artiștii
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Comisia Europeană a dat ordinul pentru statele UE. România este obligată!
StirileBZI
Pensiile s-ar putea majora cu 2,7%! Guvernul intenționează să umble la pensii
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate
substantial.ro
Poștașii livrează scrisori privind amnistia fiscală în colaborare cu ANAF
MediaFlux
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ryanair schimbă politica de bagaje: Costurile suplimentare vor dubla prețul biletului