Cumpăna uriașă prin care a trecut Angela Rusu. A ajuns de urgență pe masa de operație: „Operația a durat 4 ore. Luam 10 antidepresive pe zi, dar tratamentul mi-a fost prescris total greșit”

În primăvara anului 2021, Angela Rusu devenea mămică la vârsta de 47 de ani. Deși mai avea la activ încă două nașteri, artista de muzică populară nu a scăpat de depresia postnatală și nici nu a știut să o gestioneze astfel încât să nu aibă nevoie de ajutorul psihiatrului. Psihiatru care i-a prescris un tratament constând în 10 antidepresive. Dar necazul și mai mare a venit atunci când depresiei i s-a suprapus o afecțiune gravă la rinichi, o tumoră pentru a cărei extirpare a stat nu mai puțin de 4 ore în sala de operație.
Irina Dumitrescu
09 oct. 2024, 08:50
Cumpăna uriașă prin care a trecut Angela Rusu. A ajuns de urgență pe masa de operație:

Angela Rusu a fost supusă acestei intervenții chirurgicale abia în urmă cu aproximativ o lună. Operația a avut loc la o clinică privată din Cluj-Napoca și a fost realizată de reputatul profesor urolog dr. Crișan.

Din fericire, tumora a fost una benignă, iar artista este în afara oricărui pericol. Nefiind cancerigenă, Interpreta nu a avut nevoie nici de chimioterapie sau radioterapie. Face, însă, recuperare, iar o perioadă chiar a stat internată într-o clinică de recuperare. Acum, rinichiul drept, care a fost afectat, este foarte sensibil.

Urologul i-a atras, însă, atenția că pumnul de antidepresive pe care și-l administrează dăunează rinichilor, astfel că artista a fost nevoită să consulte din nou psihiatrul, care să-i scoată din medicamente.

Citeste si Momente de cumpănă pentru Angela Rusu! Mama artistei nu vrea să audă de ea de mai bine de 20 de ani. ”Am vorbit cu preoți, pentru că n-am mai putut”

Am fost operată, am avut o intervenție chirurgicală. Am avut o tumoare la rinichiul drept. Mi-au extirpat tumoarea. Era benignă. Deci nu a fost vorba de cancer sau să fac chimioterapie, nimic. Am făcut o postare, pentru că am avut o operație destul de mare, a fost o operație de patru ore. Am fost la o clinică privată din Cluj. M-a operat profesorul urolog, dr. Crișan.

La el am fost și la Medicover la spital am fost internată. Eu, acuma, pentru că am probleme la rinichiul drept, e foarte sensibil și trebuie să am mare grijă, căci am făcut un tratament pentru depresie. Asta am spus-o și la televizor, știa lumea că am avut și o depresie postnatală.

După operație, profesorul mi-a spus, că luam zece pastile antidepresive pe zi, că trebuie să scap de antidepresive. Cantitatea asta, îți dai seama, că funcționam și mă duceam la evenimente. Și iar intram în bula aia. Mi-a zis medicul că trebuie să scap de medicamente pentru că nu sunt bune pentru rinichi”, a povestit Angela Rusu pentru FANATIK.

În clinica de recuperare, l-a cunoscut pe psihiatrul Cristian Grecu Gaboș, care i-a spus că tratamentul cu antidepresive prescris inițial este complet greșit. Într-un final, medicul i-a scos cea mai mare parte dintre pastile, rămânând doar cu trei, dar în tot acest timp a rămas în clinică, sub supraveghere, pentru că riscul de a intra în sevraj era foarte mare.

Citeste si Angela Rusu dă de pământ cu Vlăduța Lupău: „Nu îmi place la ea că s-a ridicat pe hiturile altor artiști”

Am aflat de la un medic foarte bun de aici, îl cheamă Cristian Grecu Gaboș, are clinică la Târgu Mureș. Am auzit că e un psihiatru foarte bun. După operație, am venit la el la consult. Mi-a spus: ”Eu nu pot să îți scot medicamentele astea, fără să fii supravegheată de medici”. Mi-a zis că dacă mi le scoate, s-ar putea să intru în sevraj.

Mie mi-au scos zece pastile. Am rămas cu trei acuma. Eu mă tratez ca să îmi scoată tratamentul din cauza rinichiului. Mie mi-a tot scăzut doza să nu fac ceva, Doamne ferește, la rinichi. Încă ceva, mie tratamentul cu antidepresive mi-a fost prescris total greșit de către alți medici”, a mai spus Angela Rusu.

DailyBusiness
Decizie radicală privind banii cash în România. BNR face anunțul momentului pentru toți românii
Spynews
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Bzi.ro
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul
Fanatik.ro
Cele mai ieftine legume pentru murături. Locul de unde trebuie să le cumpere toți românii, prețurile sunt la jumătate față de piață
Capital.ro
Florin Piersic, în lacrimi și suspine: Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor (VIDEO)
Playtech.ro
Cât de util este RO-Alert pentru români. Tinerii spun că le provoacă anxietate, ce modificări cer
DailyBusiness
Ai planuri pentru azi? Iată cum va fi vremea în toată țara
Adevarul
Ce ne facem cu bolnavii noștri? Avertismentul medicilor după ce un om a fost ucis, iar altul grav rănit
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Oana Ciocan, avertisment pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o cu noul ei iubit: ”M-ai filmat...” | FOTO
Spynews
Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se cunună religios! Când va avea loc marele eveniment
Evz.ro
Ion Țiriac și-a donat toți banii. Unde a ajuns averea de 2.1 miliarde de dolari a magnatului
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
România introduce „salariul minim european” de la 1 ianuarie 2025. Cât vor câștiga angajații începând cu anul viitor
Cancan.ro
Delia Matache reacționează după derapajul Andrei Măruță: „Ești…” + Mesajul ei GENIAL pentru fanii care cred că umilesc artiștii
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Nunțile vor fi interzise după ora 1! Se dă interzis: Să fie ora la care se închide orice eveniment
StirileBZI
Pensiile s-ar putea majora cu 2,7%! Guvernul intenționează să umble la pensii
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate
substantial.ro
Coreea de Nord anunță blocarea totală a accesului rutier și feroviar către Coreea de Sud
MediaFlux
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ryanair schimbă politica de bagaje: Costurile suplimentare vor dubla prețul biletului