Florin Piersic, în lacrimi la o clinică de recuperare: „Trebuia să fiu acum într-o stea şi să vă fac cu mâna”

Florin Piersic continuă procesul de recuperare, după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat. Actorul încă duce o luptă grea cu problemele de sănătate
Irina Dumitrescu
09 oct. 2024, 10:08
Florin Piersic, în lacrimi la o clinică de recuperare:

Florin Piersic nu știe când revine pe scenă, se plimbă încă prin spitale şi clinici de recuperare. Îndrăgitul actor Florin Piersic, la 88 de ani, continuă să treacă printr-o perioadă grea de recuperare după o serie de complicații medicale cauzate de o infecție la genunchiul stâng. În prezent se află în stațiunea maghiară Hajdúszoboszló, de unde Marestrul Piersica înregistrat un mesaj video emoționant, în care a împărtășit gândurile sale publicului din România.

Cu ochii în lacrimi, în plin proces de recuperare la o stațiune balneo-climaterică din Ungaria, Florin Piersic este recunoscător Domnului. În luna mai a acestui an, actorul aproape că a văzut moartea cu ochii.

Dan Negru, veşti de ultim moment despre Florin Piersic. Declaraţia tulburătoare a maestrului: „De la cine să îmi iau adio?”

Timp de două luni, s-a plimbat prin mai multe spitale, a trecut prin multiple intervenții chirurgicale și a fost la un pas de tragedie. I-au dat putere rugăciunile venite din partea publicului și a colegilor dragi.

Mi-a fost rău, am avut o infecție la genunchiul stâng, lucru care m-a costat foarte tare”. „S-au rugat pentru mine. Pentru asta ar trebui să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, mi-au dat telefoane, mi-au comunicat prin unul, prin altul. Am aflat fel de fel de lucruri extraordinare de la publicul din România”, a spus Florin Piersic.

„Sunt fericit pentru că sunt cu dumneavoastră și pentru că sunt mai bine decât cum am fost”, a declarat acesta, pentru Kanal D.

Florin Piersic vorbește despre cum rugăciunile și gândurile bune ale oamenilor l-au ajutat să depășească această perioadă grea. Actorul a povestit detaliile încercărilor prin care a trecut în ultimele luni și a mulțumit atât medicilor care l-au îngrijit, cât și tuturor celor care i-au fost alături. „Medicii îmi cer încontinuu să fac mișcare”, a explicat el, adăugând că această activitate îi este greu de realizat la vârsta sa, mai ales după o viață plină de mișcare: „Trebuia să fiu acum într-o stea și să vă fac cu mâna”.

Florin Piersic: „Eu nu pot să vin în fața dumneavoastră șchiopătând și căutând un loc în care să mă așez”.

 

Actorul a abordat cu umor și autoironie întrebarea privind întoarcerea sa pe scenă: „Nu știu, deci, să vă răspund dacă o să mă întorc pentru că vreau să revin în condiții foarte bune. Eu nu pot să vin în fața dumneavoastră șchiopătând și căutând un loc în care să mă așez”.

Florin Piersic își pregătește turneul de adio. Marele actor iese oficial din scenă cu un șir special de evenimente: „O serie de amintiri care vor rămâne pentru eternitate”

Experiența medicală a fost una traumatizantă pentru actor, care a simțit că are sprijin de sus. El a amintit de părinții săi și de sora sa, Lucia Piersic, care a murit tânără, subliniind: „Așa mi-a fost mie scris, am avut pe cineva, undeva… Sora mea, care mă iubea grozav… Sau părinții, pe care aș dori atât de mult să-i am alături de mine”.

Deși momentan este departe de casă, maestrul abia așteaptă să revină în România, țara care îi este întipărită în suflet.

„Îmi vine să plâng! Aceasta este țara în care m-am născut, aici vreau să mor, aici vreau să mai trăiesc și să vă spun că sunt român și o să fiu întotdeauna al dumneavoastră”.

DailyBusiness
Decizie radicală privind banii cash în România. BNR face anunțul momentului pentru toți românii
Spynews
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Bzi.ro
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul
Fanatik.ro
Cele mai ieftine legume pentru murături. Locul de unde trebuie să le cumpere toți românii, prețurile sunt la jumătate față de piață
Capital.ro
Interzis să ai acest obiect în mașina proprie! Vei fi arestat pentru 30 de zile
Playtech.ro
Cât de util este RO-Alert pentru români. Tinerii spun că le provoacă anxietate, ce modificări cer
DailyBusiness
Ai planuri pentru azi? Iată cum va fi vremea în toată țara
Adevarul
Ce ne facem cu bolnavii noștri? Avertismentul medicilor după ce un om a fost ucis, iar altul grav rănit
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Oana Ciocan, avertisment pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o cu noul ei iubit: ”M-ai filmat...” | FOTO
Spynews
Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se cunună religios! Când va avea loc marele eveniment
Evz.ro
Serial-eveniment, pe Netflix. Milioane de oameni îl așteptau
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
România introduce „salariul minim european” de la 1 ianuarie 2025. Cât vor câștiga angajații începând cu anul viitor
Cancan.ro
Delia Matache reacționează după derapajul Andrei Măruță: „Ești…” + Mesajul ei GENIAL pentru fanii care cred că umilesc artiștii
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Florin Piersic, în lacrimi și suspine: Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor (VIDEO)
StirileBZI
Pensiile s-ar putea majora cu 2,7%! Guvernul intenționează să umble la pensii
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure
substantial.ro
Ungaria cere aderarea României și Bulgariei la Schengen până la sfârșitul anului
MediaFlux
DECIZIE pentru pensionari. NU trebuie SĂ DEA BANII înapoi dacă pensia le-a fost calculată GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ryanair schimbă politica de bagaje: Costurile suplimentare vor dubla prețul biletului