Mama lui Răzvan Ciobanu, devastată de durere la 5 ani și jumătate de la dispariția prematură a designerului. Femeia nu își mai visează fiul ca în anii trecuți: „Probabil și-a găsit liniștea”

Pe 29 aprilie 2019, creatorul de modă Răzvan Ciobanu (43 de ani) își pierdea viața într-un cumplit accident de mașină. Tragedia s-a produs exact în ziua de Paște, când designerul se întorcea de la o petrecere de pe Litoral. Potrivit martorilor, acesta nu purta centură de siguranță, iar din cauza vitezei, a lovit mai mulți copaci, trupul lui fiind proiectat în afara mașinii.
Irina Dumitrescu
09 oct. 2024, 10:43
Mama lui Răzvan Ciobanu, devastată de durere la 5 ani și jumătate de la dispariția prematură a designerului. Femeia nu își mai visează fiul ca în anii trecuți:

Accidentul s-a produs la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DJ226, în județul Constanța, iar creatorul de modă era singur în mașină.

La distanță de 5 ani și jumătate de la tragicul accident, mama acestuia, Elena Ciobanu, nu s-a împăcat cu ideea că unicul său fiu nu mai este printre cei vii. În 2022, la 3 ani după dispariția prematură a designerului, s-a stins și tatăl acestuia în urma unei boli incurabile. Rămasă singură, mama Elena s-a refugiat în munca la pensiunea din satul Ciungetu, Vâlcea, pe care o deține.

Se dedică trup și suflet pensiunii și are mare drag de turiștii care-i calcă pragul, dar cărora nu vrea să le vorbească despre drama pe care o trăiește de atâția amar de ani. Nu vrea să-i încarce cu energie negativă, ci să le facă un sejur cât mai plăcut.

Citeste si Cât costă să faci Crăciunul sau Revelionul la pensiunea mamei lui Răzvan Ciobanu: „Așteptăm turiștii, ne pregătim cu mesele festive”

Elena Ciobanu se mângâie cu faptul că cei care i-au fost cu adevărat apropiați lui Răzvan nu l-au uitat nici după atâția ani. Ba, chiar, vin la parastasele și pomenile pe care familia le organizează pentru pomenirea lui. Nu toți pot ajunge în Vâlcea, acolo unde locuiește Elena Ciobanu, dar parastase și pomeni pentru Răzvan organizeaqză și sora Elenei care locuiește în București. Astfel, prietenilor și cunoscuților le este mult mai ușor să ajungă și să-l comemoreze pe regretatul creator de modă.

Femeia spune că, în ultimii ani, fiul ei nu i s-a mai arătat în vis, așa cum se întâmpla în primii ani după deces. Are și o explicație pentru asta: faptul că, în sfârșit, Răzvan și-a găsit liniștea.

Am făcut pomeni și aici, și la București. Acolo, la București, a făcut sora mea. Au venit prietenii și cunoștințele noastre. Noi nu mai deranjăm pe nimeni, că fiecare are problemele lui, dar mă sună cunoștințele lui, mă întreabă… Nu l-am mai visat. Probabil și-a găsit liniștea”, a spus, pentru CANCAN.RO, Elena Ciobanu.

Citeste si Stephan Pelger, relaţie contondentă cu Răzvan Ciobanu. L-au salvat bodyguarzii înainte de accidentul teribil

DailyBusiness
Decizia Guvernului pentru românii care cumpără o casă! S-a decis avansul maxim oferit
Spynews
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Bzi.ro
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul
Fanatik.ro
Cele cinci zodii care renasc din propria cenușă în 2025. Se întoarce roata norocului pentru ele, Berbecii sunt cei mai avantajați
Capital.ro
Interzis să ai acest obiect în mașina proprie! Vei fi arestat pentru 30 de zile
Playtech.ro
”Dumneavoastră nu aveți onoare?” Ce calități ar avea Ciolacu și i-ar LIPSI lui Ciucă, potrivit Președintelui Senatului
DailyBusiness
Alertă națională de nivel național! „Nu mâncați ouăle de găină”
Adevarul
Ce ne facem cu bolnavii noștri? Avertismentul medicilor după ce un om a fost ucis, iar altul grav rănit
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Pepe și Raluca, fosta soție, au ajuns la tribunal! Cei doi se judecă pentru copii. Declarația exclusivă a cântărețului
Spynews
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Evz.ro
Ridley Scott a început scenariul pentru „Gladiator 3”
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
BREAKING NEWS Accident extrem de grav în București! Un șofer a zburat cu mașina de pe șosea și a căzut pe linia de tramvai 41. Ambele sensuri sunt blocate
Cancan.ro
Delia Matache reacționează după derapajul Andrei Măruță: „Ești…” + Mesajul ei GENIAL pentru fanii care cred că umilesc artiștii
Playsport.ro
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Capital.ro
Florin Piersic, în lacrimi și suspine: Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor (VIDEO)
StirileBZI
Pensiile s-ar putea majora cu 2,7%! Guvernul intenționează să umble la pensii
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure
substantial.ro
4.000 de minori din România, victime ale abuzurilor sexuale online în 2024
MediaFlux
CIOLACU DEMISIONEAZĂ! PREMIERUL ROMÂNIEI A ANUNȚAT: CATEGORIC!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ryanair schimbă politica de bagaje: Costurile suplimentare vor dubla prețul biletului