Larisa Udilă, dezvăluiri tulburătoare despre pierderea sarcinii. Influencerița nu a mers la psiholog, ci a ales altă cale să treacă peste tragedie: „Este mereu alături de noi”

Influencerița Larisa Udilă și Alexandru Ogică formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Sunt împreună de 11 ani și sunt părinții unui băiețel superb, Milan, pe numele lui, în vârstă de 3 anișori. Recent, cei doi au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară, iar bucuria lor a fost nemăsurată. Din păcate, destinul avea alte planuri cu micuțul din pântecele mamei. Inima acestuia a încetat să mai bată, iar vestea a fost una devastatoare pentru părinți.
Alina Costache
09 oct. 2024, 11:03
Larisa Udilă, dezvăluiri tulburătoare despre pierderea sarcinii. Influencerița nu a mers la psiholog, ci a ales altă cale să treacă peste tragedie:

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au reușit să treacă împreună peste această tragedie. Deși nu puține sunt cazurile în care cuplurile se despart după ce pierd un copil, la ei a fost invers. S-au susținut și și-au dat curaj unul altuia ca să depășească mai ușor perioada de doliu, iar acest lucru le-a consolidat relația.

Gândurile de separare nu au de ce să existe când iubești și ești fericit. Când nu mai iubești și nu mai ești fericit apar gândurile de separare. Momentan, eu și cu Ogi suntem pe aceeași lungime de undă. Contează enorm să fii pe aceeași lungime de undă cu jumătatea ta, susținerea partenerului,  să trageți amândoi la aceeași căruță și să aveți țeluri, să lucrați la un viitor. Atunci când relația devine mediocră și nimeni nu își mai dorește nimic, evident că apare plictiseala.

Noi suntem permanent în priză, suntem ca o echipă. Eu chiar cred că avem o relație foarte bine închegată. Ca orice cuplu avem și noi zile întregi în care ne certăm, ne șicanăm, dar trec repede pentru că sunt atâția ani la mijloc și am crescut împreună destul de frumos„, a declarat Larisa într-un interviu pentru CANCAN.

Cum a depășit Larisa Udilă momentul pierderii sarcinii: „Prin rugăciune poți rezolva orice problemă”

Iar peste recenta tragedie, fostul fotomodel a reușit să treacă nu doar cu ajutorul soțului, ci mai ales cu ajutor divin. Larisa s-a refugiat în brațele lui Dumnezeu și, rugându-se mult, și-a găsit alinarea și liniștea.

Citeste si Mama lui Răzvan Ciobanu, devastată de durere la 5 ani și jumătate de la dispariția prematură a designerului. Femeia nu își mai viseayă fiul ca în anii trecuți: „Probabil și-a găsit liniștea”

Este un subiect destul de delicat și nu vreau să-l dezvolt. Sunt într-o perioadă în care sunt ok și este suficient. Nu am fost la psiholog. Am căutat ajutorul în Dumnezeu în principiu. Dumnezeu este mereu alături de noi și prin rugăciune poți rezolva orice problemă„, a declarat influencerița pentru sursa citată.

În luna iunie, Larisa făcea pe Instagram o postare lungă și tulburătoare despre tragedia prin care tocmai trecuse. Influencerița avea convingerea că Dumnezeu le-a trimis cu un rost această încercare.

Cu toții am fost copleșiți de bucurie când am aflat că urmează să mai vină un bebe. Sincer, nu mă așteptam și nici nu plănuisem acest lucru. A fost ca un dar de la Dumnezeu, o adevărată minune și o lecție de viață. Când te simți sănătos tun, nu iei în calcul că se poate întâmpla ceva. Însă realitatea ne surprinde uneori.

În ultimele luni am fost absentă și foarte schimbată, deoarece am avut o sarcină toxică. Vomitam de când mă trezeam și până adormeam, fără oprire. Cu toate acestea, începusem să îmbrățișez această sarcină și ne consideram cei mai binecuvântați oameni de pe pământ. Ne imaginam că va fi o fetiță, căutam nume și eram în căutarea disperată a unei case mai mari.

La ultimul control, însă, am aflat că inimioara micuțului nostru nu mai bătea. În ultimul video, ne vedeți cât de fericiți eram pe drum spre acest control, iar în ultima poză puteți vedea reacția lui Milan când m-a văzut plângând. Atât de bun și înțelegător este, că nici măcar nu a mai pomenit de bebelușul care urma să vină dupa acest control.

Cred cu tărie că nimic nu este întâmplător. Dumnezeu a avut un motiv pentru care ne-a oferit această încercare. Cu timpul, m-am împăcat cu ideea și vreau să împărtășesc cu voi lecțiile pe care le-am învățat:

Citeste si Gabriela Prisăcariu, probleme de sănătate în vacanță. Cu ce s-a confruntat soția lui Dani Oțil

1. Niciodată să nu vorbești despre o sarcină înainte de a trece perioada critică din primul trimestru. Fiecare întrebare despre „ cum este graviduta?” va fi ca un cuțit în inimă.

2. Să nu uităm niciodată că noi, oamenii, suntem creați să facem față oricărei încercări. În prima săptămână, m-am simțit distrusă și mă învinuiam pentru tot. Astăzi, cu mâna pe inimă, pot spune că noi, femeile, suntem cele mai puternice ființe de pe pământ, capabile să trecem prin situații atât de dureroase.

3. Mă înclin în fața femeilor care încă nu au un copil și trec prin astfel de pierderi. Mi-am dat seama cât de mult poate ameliora durerea atunci când copilul meu mă strânge în brațe. Voi sunteți adevărate eroine și nu trebuie să vă pierdeți niciodată credința și puterea!”, a postat Larisa Udilă, pe contul ei de Instagram.

DailyBusiness
Alertă națională de nivel național! „Nu mâncați ouăle de găină”
Spynews
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Bzi.ro
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul
Fanatik.ro
Cum arată Dacia Bigster, cel mai scump model din istoria acestei mărci. Ce opțiuni are ”fratele mai mare” al lui Duster
Capital.ro
Interzis să ai acest obiect în mașina proprie! Vei fi arestat pentru 30 de zile
Playtech.ro
Cât de util este RO-Alert pentru români. Tinerii spun că le provoacă anxietate, ce modificări cer
DailyBusiness
Decizie radicală privind banii cash în România. BNR face anunțul momentului pentru toți românii
Adevarul
Ce ne facem cu bolnavii noștri? Avertismentul medicilor după ce un om a fost ucis, iar altul grav rănit
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Oana Ciocan, avertisment pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o cu noul ei iubit: ”M-ai filmat...” | FOTO
Spynews
Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se cunună religios! Când va avea loc marele eveniment
Evz.ro
Christopher Nolan pregătește un nou film. Un mare actor va avea rolul principal
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
România introduce „salariul minim european” de la 1 ianuarie 2025. Cât vor câștiga angajații începând cu anul viitor
Cancan.ro
Delia Matache reacționează după derapajul Andrei Măruță: „Ești…” + Mesajul ei GENIAL pentru fanii care cred că umilesc artiștii
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Florin Piersic, în lacrimi și suspine: Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor (VIDEO)
StirileBZI
Pensiile s-ar putea majora cu 2,7%! Guvernul intenționează să umble la pensii
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure
substantial.ro
Podul suspendat peste Dunăre la Brăila intră în proces de reasfaltare pentru a patra oară
MediaFlux
A SCĂPAT VIU după un ACCIDENT ȘOCANT! A PLONJAT cu mașina în pasaj
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ryanair schimbă politica de bagaje: Costurile suplimentare vor dubla prețul biletului