Dana Roba, amenințată de fostul soț din spatele gratiilor: ”I-a spus fetei mele că el face box și că abia așteaptă să ne scoată din apartament când se eliberează”

După ce, în luna iunie a anului trecut, Danei Roba i-a trecut moarte pe lângă ureche, make-up artistul încă nu reușește să-și găsească liniștea. Și-a revenit miraculos, și-a reluat jobul și a intrat într-o nouă relație, dar chiar dacă fostul ei soț agresor se află în spatele gratiilor, ea tot nu are liniște. Și asta pentru că bărbatul are grijă să-i transmită tot felul de amenințări.
Irina Dumitrescu
09 oct. 2024, 12:34
Dana Roba, amenințată de fostul soț din spatele gratiilor: ”I-a spus fetei mele că el face box și că abia așteaptă să ne scoată din apartament când se eliberează”

Recent, Dana Roba ar fi fost amenințată de fostul soț că va fi dată afară din casă după ce el se va fi eliberat din închisoare. Amenințarea i-ar fi transmis-o prin intermediul uneia dintre cele două fiice ale sale. În plus, fostul soț al Danei Roba i-a transmis acesteia și că face box și se antrenează intens în închisoare, insinuând, astfel, ideea că va folosi forța ca să-și scoată fosta soție afară din apartament.

I-a spus fetei mele că el face box și se antrenează și că abia așteaptă să ne scoată din apartament când el iese afară de la pușcărie”, a declarat Dana Roba, în podcastul lui Bursucu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bursucu’ (@mister_bursucu)

Dana Roba, din nou față în față cu Daniel Balaciu într-un alt termen al procesului

Dana Roba și Daniel Balaciu urmează să se întâlnească, din nou, față în ață, în instanță după ce make-up artistul a cerut o pedeapsă mai dură pentru soțul ei. Acesta fusese condamnat la 7 ani de închisoare, pedeapsă care Danei Roba i s-a părut mult prea mică, ținând cont că ea a fost la un pas de moarte după ce fostul soț a lovit-o cu ciocanul în cap.

Și ca și cum asta nu ar fi fost destul, Dana are de furcă și cu foștii socri, care au solicitat în instanță ca nepoțelele lor să petreacă patru săptămâni cu ei, în vacanța de vară.

Citeste si Fiica Oanei Roman suferă cumplit după tatăl său. Cum o ajută mama ei să depășească durerea sufletească: „A înțeles că nu are cum să-l mai schimbe. E o suferință în sufletul ei acolo”

Acum vin de la procesul cu foștii mei socrii, care bineînțeles, doresc vizita nepoților și au niște pretenții foarte mari, gen vara copiii să stea patru săptămâni la sat, în fundul grădinii, nu au copii acolo, în condiții în care nu au cum să mai stea acolo, după ce fiul lor a făcut ce a făcut, mi-a dat cu ciocanul în cap și știți foarte bine prin ce am trecut.

Plus tot al doilea weekend să stea la ei. Binînțeles că astăzi am avut instanța finală și mâine vom primi rezultatul, cum vor putea și dacă vor putea merge fetele mele la ei. Dacă fetele refuză să meargă atunci când va veni poliția cu executorul, ei nu le pot lua cu forța și bineînțeles eu, ca mamă, mă lupt pentru treaba asta ca ele să nu mai ajungă să stea la masă cu ei niciodată”, a declarat Dana Roba, pe Instagram.

Dana Roba crede că, dacă nu ar fi dormit atunci când a fost atacată, și-ar fi ucis soțul: „Dacă eu eram trează, vă spun sincer că eram eu la pușcărie acum”

Șapte ore a zăcut Dana Roba într-o baltă de sânge după ce Balaciu a lovit-o cu ciocanul în moalele capului. Atacul s-a produs în timp ce ea dormea și crede că, dacă ar fi atacat-o atunci când era trează, probabil că l-ar fi ucis ca să se apere.

Am dormit. El când a terminat cu bătaia a închis ușa. Când s-a întors, eu m-am trezit. Eu de asta m-am trezit, de la cheie, am auzit cheia în ușă. El m-a luat din somn. Dacă eu eram trează, vă spun sincer că eram eu la pușcărie acum. Și eu nu eram pentru tentativă de omor, eu eram pentru omor. Dacă eram trează, mă apăram. Ca multe alte femei care au ajuns în pușcărie pentru că soțul a venit cu cuțitul. Eu dacă prindeam ciocanul ăla în mână, mă duceam la pușcărie.

Citeste si Mama lui Răzvan Ciobanu, devastată de durere la 5 ani și jumătate de la dispariția prematură a designerului. Femeia nu își mai visează fiul ca în anii trecuți: „Probabil și-a găsit liniștea”

Eu îi spuneam că voi trăi și nu voi muri, iar el mai mare se enerva, mai tare mă înjura, mă blestema. În momentul în care el îmi dădea cu ciocanul în cap, fetele mi-au spus că eu am țipat foarte tare și că mă văitam că mă doare, nu am simțit nimic. Am văzut o strălucire puternică cum nu am văzut în viața mea, deasupra capului meu. Mi-a șters Dumnezeu din memorie durerile pe care le-am avut. Nu mai țin minte nici durerile din spital”, a declarat Dana Roba, în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu’”.

DailyBusiness
Ciolacu anunță sprijin pentru încălzirea locuințelor. Ajutoare de 15.000 lei per familie
Spynews
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Bzi.ro
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul
Fanatik.ro
Butonul secret al mașinii de spălat care te scapă de o mare problemă. Hainele tale nu doar că vor fi mai curate, dar și dezinfectate total
Capital.ro
Ungaria, la ani lumină de România. Ungurii ne-au luat fața și ne dau iar lecții
Playtech.ro
”Dumneavoastră nu aveți onoare?” Ce calități ar avea Ciolacu și i-ar LIPSI lui Ciucă, potrivit Președintelui Senatului
DailyBusiness
Este cea mai bună veste pentru milioane de români! S-a actualizat lista medicamentelor GRATUITE
Adevarul
Comoara energetică a Balcanilor stârnește interesul Rusiei și SUA. Unde sunt îngropate peste două miliarde de euro
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Pepe și Raluca, fosta soție, au ajuns la tribunal! Cei doi se judecă pentru copii. Declarația exclusivă a cântărețului
Spynews
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Evz.ro
Serialul de pe Netflix care a fost anulat. Fanii, lăsați în suspans
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Cutremur miercuri seară în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce orașe s-a resimțit
Cancan.ro
Acești pensionari din România primesc 100 în plus la pensie, pe data de 11 octombrie 2024
Playsport.ro
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Capital.ro
Interzis să ai acest obiect în mașina proprie! Vei fi arestat pentru 30 de zile
StirileBZI
Pensiile s-ar putea majora cu 2,7%! Guvernul intenționează să umble la pensii
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure
substantial.ro
‘Emily in Paris’ trebuie să rămână în Paris, spune Macron
MediaFlux
SOSESC scrisorile de la ANAF prin POȘTĂ! TREBUIE trimise ACTELE până la 25 noiembrie
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ryanair schimbă politica de bagaje: Costurile suplimentare vor dubla prețul biletului