Drama care a marcat copilăria Monicăi Bîrlădeanu: „Eu de asta am fost atât de ambițioasă să fiu prima, pentru că voiam să-mi câștig dreptul să stau în rând cu ceilalți copii”

La 45 de ani, Monica Bîrlădeanu este mai fericită ca niciodată. La începutul lunii septembrie 2024, actrița a devenit doamna Gheorghiță, după ce s-a căsătorit, la Palatul Snagov, cu medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID. În plus, frumoasa actriță are o carieră de succes și pare că nimic nu-i mai lipsește. Totuși, viața ei nu a fost deloc ușoară, ba, chiar, coplăria i-a fost marcată de drame care i s-au întipărit definitiv în minte.
Irina Dumitrescu
09 oct. 2024, 17:34
Drama care a marcat copilăria Monicăi Bîrlădeanu:

Copilăria Monicăi Bîrlădeanu și a fratelui ei a fost un adevărat calvar din pricina unui tată agresiv. Deși au trecut zeci de ani de atunci, Monica încă mai aude sunetul loviturilor pe care tatăl ei i le aplica mamei.

Drama care a marcat copilăria Monicăi Bîrlădeanu: „Voiam să-mi câștig dreptul să stau în rând cu ceilalți copii”

Zgomotele înfundate, știi cum e când lovești un corp și corpul ăla se lovește de altceva, dar e un perete și e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simțeam teroare. Mai mare teroare era când, după un episod din ăsta, nu mai zicea niciunul nimic și atunci îmi era frică să deschid ușa. El stătea la 38-40 km de Iași și odată am fost și pe jos până la el cu fratele meu sau cu bicicleta sau cu autostopul. A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună. Și când te gândești că toată lumea se uita la noi și zicea că suntem prințese.

Nimeni nu vorbește despre lucrurile astea și nu înțelege de ce, pentru că lucrurile astea chiar i-ar putea ajuta pe ceilalți să înțeleagă situația. De cele mai multe ori te uiți la ele din poziția victimei și ai senzația că având acest bagaj nu ai cum să faci pași înainte în viață și mie mi se pare că nu e deloc așa, că, de fapt, toate lucrurile astea îți dau un complex extraordinar, pentru că în primul rând te duci la școală și auzi copii care vorbesc despre tine, că ești orfan, ăla e primul lucru care te complexează.

Ei au un tată, tu nu ai. Ei au covor persan, tu nu ai. Eu de asta am fost atât de ambițioasă să fiu prima, pentru că voiam să-mi câștig dreptul să stau în rând cu ceilalți copii”, a povestit Monica Bîrlădeanu, în cadrul campaniei „Rătăcit în sine: Depresia, boala mileniului”, realizată de PRO TV în anul 2018.

Citeste si Cum se prepară delicioasele sarmale care au făcut furori la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Chef Petrișor Tănase a dezvăluit secretul acestei „capodopere nord-moldovenești”

Tatăl Monică Bîrlădeanu s-a sinucis

Între timp, părinții ei au divorțat, iar ea a fost purtată prin tribunale, încă o experiență care a lăsat urme adânci în mintea și în sufletul copilului de atunci. Monica a trebuit să aleagă părintele cu care voia să locuiască, iar această alegere i-a frânt inima. Se simțea vinovată față de tatăl ei și simțea că, alegând să locuiască la mama, pe tată îl abandonase. O trăire copleșitoare pentru orice copil.

Mie mi s-a părut absolut atroce felul în care tribunalul a gestionat situația unui copil cu responsabilitate parțială, pentru că asta eram eu. Cel mic era prea mic, mergea automat cu mama, fratele cel mare era deja major, deci independent de decizia tribunalului. Eu însă am fost chemată.

A trebuit să răspund la întrebări de genul, de cine mai mult, de mama sau de tata.
În momentul în care tu ești cu mama și cu tata de mână îți dai seama în ce situație ești. Eu nu cred ca m-am putut uita la tata în ziua respectivă. E foarte complicat să trebuiască să spui da și să ai un părinte care să se simtă abandonat în fața unor necunoscuți”, a povestit Monica într-un interviu mai vechi.

Și ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, bărbatul a decis să-și încheie socotelile cu viața, sinuciderea acestuia fiind un alt moment pe care frumoasa actriță nu-l va putea uita vreodată.

Citeste si Mama Monicăi Bîrlădeanu, apariţie strălucitoare la nuntă. Postarea virală cu „dna educatoare”, fanii s-au întrecut în complimente

DailyBusiness
Ciolacu anunță sprijin pentru încălzirea locuințelor. Ajutoare de 15.000 lei per familie
Spynews
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Bzi.ro
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul
Fanatik.ro
Cea mai simplă metodă prin care scapi de părul de animale de pe haine și din casă. Te costă doar 5 lei să rezolvi această problemă
Capital.ro
Ungaria, la ani lumină de România. Ungurii ne-au luat fața și ne dau iar lecții
Playtech.ro
”Dumneavoastră nu aveți onoare?” Ce calități ar avea Ciolacu și i-ar LIPSI lui Ciucă, potrivit Președintelui Senatului
DailyBusiness
Este cea mai bună veste pentru milioane de români! S-a actualizat lista medicamentelor GRATUITE
Adevarul
Comoara energetică a Balcanilor stârnește interesul Rusiei și SUA. Unde sunt îngropate peste două miliarde de euro
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Pepe și Raluca, fosta soție, au ajuns la tribunal! Cei doi se judecă pentru copii. Declarația exclusivă a cântărețului
Spynews
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Evz.ro
Ion Țiriac, internat la un spital din Austria. Problemele miliardarului în vârstă de 85 de ani
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Cutremur miercuri seară în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce orașe s-a resimțit
Cancan.ro
Cine îi dă 6.000 de lei lunar lui Irinel Columbeanu. Nimeni nu se aștepta la asta!
Playsport.ro
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Capital.ro
Interzis să ai acest obiect în mașina proprie! Vei fi arestat pentru 30 de zile
StirileBZI
Pensiile s-ar putea majora cu 2,7%! Guvernul intenționează să umble la pensii
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure
substantial.ro
Moartea lui Ratan Tata, fostul lider al Tata Group, la vârsta de 86 de ani
MediaFlux
SOSESC scrisorile de la ANAF prin POȘTĂ! TREBUIE trimise ACTELE până la 25 noiembrie
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Alertă: Mai multe tipuri de săpun cu substanțe toxice!