Andreea Bălan a făcut anunţul pe canapeaua lui Cătălin Măruţă: „Mă simt bine liberă. Sunt liberă!”

Andreea Bălan a decis să întrerupă colaborarea cu Antena 1, iar telespectatorii nu o vor mai vedea la pupitrul juriului emisiunii "Te cunosc de undeva" de sezonul viitor. La mai puțin de o lună de când a anunțat despărțirea de Antena 1, Andreea Bălan a apărut în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, la PRO TV.
Irina Dumitrescu
10 oct. 2024, 09:45
Andreea Bălan a făcut anunţul pe canapeaua lui Cătălin Măruţă:

Andreea Bălan are două fiice din căsnicia cu George Burcea – Ella (7 ani), care urmează să facă 8 ani și Clară (5 ani). Le interzice fiicelor să folosească telefonul și tableta până la 11-12 ani, că să nu devină niște adolescente depresive, așa cum a declarat în trecut.

„Decamdată cu fetele suntem la desene animante și la filme motivaționale – Inside Out, de la care ai ce să înveți. (…) Mama s-a mutat și are grijă de casă. Ea ține casa, e de mare ajutor. Victor e alături de noi, locuiește cu noi, ne susține foarte mult. Are turnee pentru că e în TOP 100. Am învățat puțin tenis și eu.

Victor îmi oferă foarte multă pace și liniște. Merg cu el în turnee, cam o săptămână pe lună. Ultima oară am fost la Como. Se întâmplă să câștige turneele la care îl însoțesc. Băiețelul lui e educat foarte frumos de mama lui, Irina, suntem o familie mare, frumoasă. Da, fetelle merg la tenis, la pian, la gimnastică.”

După o perioadă de 12 ani, în care a făcut parte din juriul „Te cunosc de undeva!’ vreme de 19 sezoane, colaborarea între transforming show-ul de la Antena 1 şi Andreea Bălan a ajuns la final. Artista și-a dat demisia pentri a-și concentra atenţia pe proiectele personale şi viaţa de familie în perioada următoare.

Andreea Bălan a apărut ieri în platoul emisiunii „La Măruță’, de la Pro TV. Prezentatorul i-a făcut o introducere deosebită, mai ales că artista nu a mers singură, ci de fetițele ei, de Ella și Clara.

„Vreau să poftesc în platou o mai veche prietenă, o persoană pe care o cunoașteți și o apreciați pentru că este și foarte muncitoare și o știm de pe vremea când îl ruga pe Papa să o lase la mare. Ce mult a trecut de atunci, dar ea este neschimbată! Andreea Bălan! Dar ea nu vine singură, vine cu Ella și Clara Maria!’, a spus Cătălin Măruță, care s-a bucurat să o aibă în emisiune pe Andreea Bălan.

Cum se înțelege Andreea Bălan cu mama fiului iubitului ei, Victor Cornea. Dezvăluirile făcute de cântăreață

Ultima oară, Andreea Bălan a apărut la Pro TV în urmă cu 4 ani, când doar a cântat cu Andreea Antonescu, la reunirea trupe Andre. „Wow! Pro TV! N-am mai fost de patru ani și atunci nu am vorbit! Când am avut derogare atunci! Acum vorbesc, e totul în regulă! S-a dat liber! Mă simt foarte bine să fiu aici, cu voi, și mă simt bine liberă. Sunt liberă! Acum nu mai sunt liberă pe partea personală!’, a spus cântăreața.

În emisiune, Andreea Bălan le-a avut pe fetițele sale, alături de care a și lansat o nouă piesă. Are și un nou album cu ocazia concertului ei de la Sala Palatului, pe 16 octombrie.

Ce business și-a făcut Alexia Eram după despărțirea de Mario Fresh: „M-am blocat și nu știam cum să continui”

„Am venit împreună cu ele pentru că am lansat a doua melodie împreună, o interpretare „O lume minunată’, a cântărețului nostru preferat Mihai Constantinescu, care ne privește de sus. Și albumul se numește O lume minunată și conține 20 de piese dintre care sunt 10 dintre piese refăcute și făcute special pentru Sala Palatului, la concertul de pe 16 octombrie, plus încă 10 melodii noi lansate în ultima perioadă’, a adăugat ea.

Cătălin Măruță a felicitat-o pentru concertul pe care îl va avea în curând, dar s-a arătat și supărat. „Eu vreau să le spun ceva copiilor tăi. Copii, eu sunt foarte supărat pe mama voastră. Vreau să vă zic de ce. Pe mine nu m-a invitat la Sala Palatului, pe 16 octombrie. Uitați-vă la mine, eu dansez mai bine decât Petrișor, eu am și imagini pentru că mama voastră mi-a fost mie profesoară de dans’, a spus Cătălin Măruță.

Andreea Bălan a început să râdă și l-a asigurat pe Cătălin Măruță că are bilete și pentru el. „Pentru tine mai am undeva într-o lojă două bilete’.

Andreea Bălan și-a dat demisia de la Antena 1, după 12 ani

Andreea Bălan nu mai face parte din următorul sezon al show-ului transformărilor, în care nașul ei, Aurelian Temișan, va continua să fie prezent.

„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie – Povestea sufletului meu. Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect.

Totodată, îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune. Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul sezon’, a mărturisit Andreea Bălan.

DailyBusiness
Vești bune. Românii primesc un nou sprijin de la Guvern. Banii se alocă pe loc
Spynews
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Bzi.ro
Mario Fresh a rupt tăcerea după despărțirea de Alexia Eram! Cum a comentat artistul separarea
Fanatik.ro
Lidl bagă la raft, până pe 13 octombrie, patru produse pentru casă pe care mulți români și le doresc. Sunt la ofertă, cel mai ieftin costă 89.99 de lei, și se vor vinde imediat
Capital.ro
Durere și lacrimi. Medicul Monica Pop, despre boala sa ucigașă: Fiecare om are asta
Playtech.ro
Rafa Nadal SE RETRAGE din tenis. Campionul tocmai a făcut anunțul
DailyBusiness
Atenție! Cum sunt păcăliți românii care cumpără lapte și iaurt
Adevarul
Edilul care și-a incendiat primăria a obținut ordin de protecție împotriva secretarei: „S-a repezit cu o forță brutală în mine”
wowbiz.ro
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată
Spynews
Pepe și Raluca, fosta soție, au ajuns la tribunal! Cei doi se judecă pentru copii. Declarația exclusivă a cântărețului
Spynews
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Evz.ro
Liviu Vârciu, perderi de 1.000 de euro pe zi. Producția noului film l-a costat o avere
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
El este Cătălin, șoferul de ridesharing ucis cu 22 de lovituri de cuțit, în Snagov. Bărbatul în vârstă de 31 de ani era tatăl a doi copii
Cancan.ro
Câți lei costă o pâine cu maia la brutăria Laurei Cosoi. Românii stau zilnic la coadă!
Playsport.ro
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Capital.ro
RUSIA a dat ORDIN României. Avem termen doar 4 zile. Moscova ne amenință direct
StirileBZI
Se dă un nou ajutor de la stat pentru mii de persoane! Ministerul Muncii a făcut anunțul
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de Uber! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Antreprenor moldovean susține drumul european al țării sale
MediaFlux
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Alertă: Mai multe tipuri de săpun cu substanțe toxice!