Horoscop rune 11 octombrie 2024. Fehu aduce succes si fericire, URUZ-putere, iar ANSUZ este cu faţa-n sus

Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.
Alina Costache
11 oct. 2024, 06:38
Horoscop rune 11 octombrie 2024. Fehu aduce succes si fericire, URUZ-putere, iar ANSUZ este cu faţa-n sus

Horoscop rune 11 octombrie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Marele Benefic JUPITER este RETROGRAD până în 4 FEBRUARIE 2025: 4 ZODII care ar trebui să încetinească ritmul

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru vineri 11 octombrie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 11 octombrie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – SOWELU: Aceasta este o runa de mare putere ce indica un moment de regenerare profunda, o cautare a intregului, a totalului. Ea semnaleaza nevoia de a deveni constient de esenta ta ca sa o poti exprima intr-o maniera creativa, astfel crescandu-ti si forta vitala. Deasmenea indica nevoia de a admite ceva ce a fost demult negat, ceva ce a ramas in umbre: acum e timpul sa scoti acest adevar la lumina. Este prudent sa stai departe de o situatie presanta, tinand minte ca a te retrage la momentul potrivit este semn de forta si nicidecum de slabiciune.

zodii care au parte de noroc în 2025. Berbecii sunt cei mai avantajați din tot zodiacul

Horoscop rune 11 octombrie 2024 pentru TAUR
Runa etalata – Uruz: Iata un sfat valoros de la aceasta runa ce semnifica puterea. Nu te opune schimbarilor ce apar inevitabil in viata ta. Nu tine de vechi si de familiar. Mai bine directioneaza-ti eforturile ca sa sustii si sa accelerezi aceste schimbari. Poate ca relatiile personale vor trece prin unele schimbari. Poate ca afacerea iti va fi organizata intr-un mod nou. Puterea a venit in viata ta si este responsabila pentru acest proces. Ai incredere in ea si nu ii pune obstacole in cale.

 
Horoscop rune 11 octombrie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Acum vei putea primi raspunsurile pe care le cautai de mult timp. Raspunsurile pot fi deja acolo ca tu sa le vezi. Cauta semne si confirmari in preajma ta, dar chiar daca nu vezi mesajele, ghidarea va veni spre tine in vise.

Horoscop rune 11 octombrie 2024 pentru RAC
Runa etalata – Dagaz: Daca esti interesat de calea spirituala, runa iti promite momente de transformare, o revelatie in procesul schimbarii personalitatii tale. Eforturile tale nu au fost in zadar : intr-un sens, schimbarea cantitativa se transforma in una calitativa si este timpul pentru un salt cuantic pentru tine.

Horoscop rune 11 octombrie 2024 pentru LEU
Runa etalata – FEHU (cu fata in sus). Fehu este runa care aduce succes si fericire pentru tine. Norocul bun trebuie sa vina spre tine si sa activeze bogatiile din viata ta prin iubire, atat fizica cat si spirituala. Nevoia de iubire va fi implinita. Bucura-te de succes dar nu uita ca sa imparti cu altii care sunt mai putin norocosi ca tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

DailyBusiness
Milioane de români așteaptă soluția! Guvernul va decide măsuri urgente pentru sistemul de sănătate!
Spynews
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Lidl are la raft patru produse pentru câini și pisici pe care mulți proprietari și le doresc. Sunt la ofertă, au prețuri excelente și se vor vinde rapid
Capital.ro
Limită la numerar. Interzis la orice bancomat din România. Regulă dacă scoți cash de la ATM
Playtech.ro
Rafa Nadal SE RETRAGE din tenis. Campionul tocmai a făcut anunțul
DailyBusiness
Peste 32 miliarde de lei au fost ajutoarele de stat în 2023. Un salt URIAȘ, care depășește 2% din PIB
Adevarul
Povestea rețelei de autostrăzi din România. Planurile fanteziste din anii '90 și cei 113 kilometri realizați de regimul Ceaușescu
wowbiz.ro
Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”
Spynews
Steliano Filip a devenit tată pentru a doua oară! Soția fotbalistului a adus pe lume o fetiță / FOTO
Spynews
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Evz.ro
Fanii lui Kate Middleton pot răsufla ușurați. Ultimul gest arată că a trecut peste ce era mai greu
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Un nou cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Fosta soție a lui Reghecampf ar fi intrat peste Dan Alexa și iubita lui, în cameră! Ce i-a putut face ei! Dezvăluiri HALUCINANTE despre ruptura dintre cei doi foști soți
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Statul vrea să controleze banii românilor. Trebuie să raporteze. Au 5 zile la dispoziție
StirileBZI
Când se dau pensiile pe octombrie 2024: Simona Bucura-Oprescu a făcut anunţul aşteptat de 2,6 milioane de pensionari
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Noi măsuri de stare de asediu în Martinica, după protestele violente cauzate de scumpiri
MediaFlux
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Primul magazin din Bucureşti de tip ATAC Hiper Discount, cu cele mai mici preţuri din reţeaua Auchan, va fi deschis în primul trimestru din 2025