Ce salariu are un muncitor la firmele lui Umbrărescu. Se fac angajări pe bandă rulantă

Dorinel Umbrărescu, constructorul implicat în cele mai importante proiecte de infrastructură în România, face noi angajări. Se caută de la responsabili de mediu la economiști și ingineri. Sunt oferite salarii atractive.
Filip Stan
11 oct. 2024, 09:56
Ce salariu are un muncitor la firmele lui Umbrărescu. Se fac angajări pe bandă rulantă
Dorinel Umbrărescu anunță angajări

Firmele lui Dorinel Umbrărescu sunt implicate în unele dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din România. Compania se ocupă de lucrările la Autostrada A7 (tronsonul Ploiești – Pașcani), dar și de Autostrada A3 Transilvania, Autostrada A1, DEx Craiova-Sibiu, și Centura Timișoara. De asemenea, tot firmele conduse de Dorinel Umbrărescu se ocupă și de contruirea unor loturi importante pe autostrada A8.

Firmele lui Umbrărescu fac angajări

Se caută responsabili de mediu cu experiență în gestiunea deșeurilor, economiști, ingineri CFDP (Construcții Feroviare, Drumuri și Poduri), specialiști în salarizare, potrivit ziaruldebacau.ro. Omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, cunoscut drept cel mai important constructor de autostrăzi din România, oferă salarii extrem de atractive. De exemplu, un șofer are un salariu brut de 20.000 de lei, respectiv peste 10.000 de lei net, scrie bacau.net.

Salariile oferite de Umbrărescu au determinat mulți români care muncesc în străinătate să se întoarcă acasă.

Citește și Pro Infrastructura îl contrazice pe Grindeanu în legătură cu finalizarea Autostrăzii Moldovei. Cum se prezintă tronsoanele lui Umbrărescu: „Noi nu credem că va fi gata. Va primi extensii contractuale oricât va fi nevoie”

O nouă investiție majoră a lui Dorinel Umbrărescu. Omul de afaceri, aproape de a redeschide una dintre cele mai mari fabrici românești

Omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, cunoscut drept cel mai important constructor de autostrăzi din România, este pe punctul de a prelua integral combinatul siderurgic de la Oțelu Roșu, din județul Caraș Severin.

Combinatul, cu o istorie de peste 220 de ani în industria siderurgică, ar putea intra în posesia lui Umbrărescu prin intermediul unei licitații publice, după ce compania care deține pachetul majoritar, Laminorul Danube Metallurgical Enterprise SRL (LDME), a intrat în faliment în luna iulie.

Complexul industrial, evaluat la 28,19 milioane de euro, include construcții, echipamente tehnologice și terenuri. Surse din industrie indică faptul că Dorinel Umbrărescu este principalul favorit pentru câștigarea licitației, fiind deja implicat în preluarea unor creanțe importante de la firmele Moldmetal Trading SRL și MMS Minerals & Metals Solutions SRL, informează Profit.ro.

Prefectul județului Caraș Severin, Ioan Dragomir, a confirmat intențiile lui Umbrărescu privind redeschiderea combinatului și reluarea activităților industriale.

„E adevărat, am vești bune. De câteva luni se încearcă preluarea sau cesionarea creanțelor de la uzina de la Oțelu Roșu. Pe lângă cele circa 12 milioane de euro cât au costat creanțele, pe care firma s-a angajat să le aducă în termen de maximum 30 de zile, trebuie să dispună de un capital serios pentru redeschiderea combinatului. În prima etapă va avea 100 – 150 de angajați și 300 – 400, până anul viitor”, a declarat Ioan Dragomir pentru expressdebanat.ro.

Citește și Firmele românești de construcții profită de programul de investiții în infrastructură al Guvernului Ciolacu: din roluri de mâna a doua, devin actori principali ai pieței

DailyBusiness
Lovitură pentru români! Până și pâinea se scumpește!
Spynews
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
De unde provine celebra șuncă Sissi și cine o produce, de fapt. Produsul e adorat de mulțime de români, dar puține persoane mai citesc eticheta
Capital.ro
UE ne obligă. Se taie în România de aproape 6 ori. Decizie pentru banii românilor
Playtech.ro
ȘOC! Cum arăta Toni Iuruc în tinerețe. Imagine nemaivăzută cu fostul soț al Simonei Halep
DailyBusiness
Finanțare de 300.000 EURO pentru români! Cine poate primi banii
Adevarul
Povestea rețelei de autostrăzi din România. Planurile fanteziste din anii '90 și cei 113 kilometri realizați de regimul Ceaușescu
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
Spynews
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Evz.ro
Adela Popescu își face casă cu gândul la nurori. „Nu am nicio șansă”
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Irinel Columbeanu a mers la fosta vilă de la Izvorani, mistuită de flăcări în urmă cu câțiva ani. Reacția emoționantă a fostului milionar în momentul în care a văzut fotografia fiicei sale printre ruine: „M-a cutremurat”
Cancan.ro
Fosta soție a lui Reghe ar fi intrat peste Dan Alexa și iubita lui, în cameră! Ce i-a putut face ei! Dezvăluiri HALUCINANTE despre ruptura dintre cei doi foști soți
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Devine interzis de astăzi, 11 Octombrie. A intrat în vigoare
StirileBZI
Când se dau pensiile pe octombrie 2024: Simona Bucura-Oprescu a făcut anunţul aşteptat de 2,6 milioane de pensionari
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Nicolae Ciucă: ‘Nu Am Văzut Teren de Golf la Vila Lac’
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Primul magazin din Bucureşti de tip ATAC Hiper Discount, cu cele mai mici preţuri din reţeaua Auchan, va fi deschis în primul trimestru din 2025