Andreea Marin dezvăluie antrenamentul care o ajută să se mențină în formă. „E un exercițiu necesar pentru mine”

Andreea Marin a reușit să ajungă într-o formă de invidiat, după ce a slăbit 16 de kilograme. Acum, vedeta încearcă să se mențină în formă prin sport.
Filip Stan
11 oct. 2024, 15:43
Andreea Marin dezvăluie antrenamentul care o ajută să se mențină în formă.

Andreea Marin, fosta prezentatoare de la „Surpize, Surprize”, în vârstă de 49 de ani, își etalează silueta de adolescentă, după ce într-un an și jumătate a reușit să slăbească nu mai puțin de 16 kilograme. Vedeta a apelat la ajutorul unui medic nutriționist pentru a pierde în greutate, iar acum se mândrește cu corpul ei de zână și recunoaște că face mișcare pentru a se menține.

Citește și: Andreea Marin face „paradă” pe internet cu grădina ei BIO: „Crescute fără chimicale, doar cu iubire, grijă, soare și apă”

Cum se menține Andreea Marin. Exercițiul pe care nu-l omite niciodată

Andreea Marin este, fără dar și poate, exemplul că dacă vrei cu adevărat să obții ceva, reușești. La 49 de ani, vedeta arată într-o formă impecabilă. Este mândră de ea, așa că de fiecare dată când are ocazia, își etalează silueta de adolescentă. Însă, zâna surprizelor a mărturisit recent că pentru a-și păstra greutatea, are nevoie de mișcare fizică.

„De două ori pe săptămână, înlocuiesc pauza de masă din miezul zilei cu pauza de… Pilates și vitamine”, a spus Andreea.

„Îmi impun ca în aceste două ore pe săptămână să nu răspund la mesaje și telefoane – mi-a fost foarte greu, recunosc, eficiența mă definește și nu îmi place să amân, lucrez în ritm alert mereu, dar am înțeles după ultimul burn out că nu ajung doar 4-5 ore de somn și stresul adunat nu îmi este prieten. Așadar, e timpul meu, ca un dar pentru minte, trup și suflet. Învăț să mă desprind total astfel de grijile și responsabilitățile care nu se termină niciodată, antrenamentul nu e prea lung oricum, dar e un exercițiu necesar pentru mine să domolesc energia mea care nu mă lasă să mă și odihnesc așa cum se cuvine, sunt după o viață de nebunie și treaba făcută mereu în viteză”, a mai spus ea.

Întrebată ce tip de exerciții face, vedeta a dezvăluit că „Lucrez la aparat cu greutățile acestuia și mă bazez și pe greutatea corpului, mușchii lucrează intens, respirația este profundă întreaga orǎ de antrenament – ceea ce nu e ușor, pentru cǎ pentru mine nu este firesc, uităm să respirăm corect din pricina grabei și a stresului la care ne supunem trupul pe perioade lungi. Pilates este și despre poziția corectă a coloanei, a corpului în ansamblu, despre mișcările făcute lent și ca la carte, cu intensitate”.

Citește și: Andreea Marin a întors toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu. A slăbit enorm și arată cum nu se poate mai bine la brațul lui Adrian Brâncoveanu

 

DailyBusiness
Marcel Ciolacu: „Nu riscăm să pierdem niciun euro!”. Cum asigură populația premierul României că banii din PNRR sunt în siguranță
Spynews
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Județul din România cu cele mai multe orașe. Puțini s-ar fi gândit la un asemenea răspuns
UE a dat ordin. Vine pedeapsa pentru România. Românii vor plăti din proprii bani
Playtech.ro
Cum arăta Anca Țurcașiu la 17 ani. Imaginea a șocat, e de NERECUNOSCUT
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Până și pâinea se scumpește!
Adevarul
Anunțul Bruxelles-ului după ce Austria a pus din nou frână aderării României la Schengen
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
Spynews
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Evz.ro
Angajații din România s-au sucit. Nu mai vor această muncă
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Irinel Columbeanu a mers la fosta vilă de la Izvorani, mistuită de flăcări în urmă cu câțiva ani. Reacția emoționantă a fostului milionar în momentul în care a văzut fotografia fiicei sale printre ruine: „M-a cutremurat”
Cancan.ro
Fosta soție a lui Reghe ar fi intrat peste Dan Alexa și iubita lui, în cameră! Ce i-a putut face ei! Dezvăluiri HALUCINANTE despre ruptura dintre cei doi foști soți
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
FINAL de război în Ucraina. Zelenski, anunț ISTORIC: Un sfârșit rapid și drept
StirileBZI
Când se dau pensiile pe octombrie 2024: Simona Bucura-Oprescu a făcut anunţul aşteptat de 2,6 milioane de pensionari
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Diana Șoșoacă contestă ingerințele UE: Scrisoare către Ursula von der Leyen
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător