Anamaria Prodan mătură pe jos cu Reghecampf: „Amanta îl suna disperată când eram în biserică la nunta de cristal!”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri noi dezvăluiri uluitoare din timpul tzriunghiului amoros cu Laurențiu Reghecampf și amanta care ulterior avea să-i devină iubită oficială
Alina Costache
11 oct. 2024, 15:48
Anamaria Prodan mătură pe jos cu Reghecampf:
Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf

Impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț de mai bine de trei ani, iar săptămâna aceasta a avut loc ultima înfățișare la Judecătoria Buftea. O ședință cu scântei, ținând cont de animozitățile dintre cei doi, în care Reghecampf și martorul său au făcut acuzații uluitoare la adresa fostei soții, iar Prodanca a ameninţat cu procese de mărturie mincinoasă.

Anamaria Prodan, un nou atac suburban la adresa lui Reghecampf. Limbaj mizerabil al impresarei: „Limbă de aur şi sifon, monstru!”

Au urmat replici dure între cei doi, iar acum sunt scoase de sub preş momentele mai puţin plăcute ale unei căsncii „glamouroase” în aparenţă

Invitată la Fanatik, Anamaria Prodan a povestit noi episoade din calvarul finalului de căsnicie cu Laurenţiu Reghecampf. „Omul a vrut să stea în noroi, am vrut să se bălăcească acolo pentru că aia era lumea lui. De multe ori vorbesc cu copiii în casă: «Ce a fost în mintea ta, când îți spuneam să plecăm, iar tu nu ai vrut să auzi». Când vii să îl salvezi te trage și pe tine. Dumnezeu a făcut să nu mă poate îneca și pe mine, am avut noroc pentru că m-am salvat în ultima secundă. În biserică cu cununiile pe cap, telefoanele sunau și amanta urla. Atunci am zis că nu se poate așa ceva. Cu cununa pe cap în altar în fața lui Dumnezeu și îl suna amanta, urlete, circ și nenorocire când eram în biserică la nunta de cristal. Atunci am ridicat capul și am zis: «Doamne, dacă nu mai e să fie fă ceva să se termine chinul ăsta»”, a spus Anamaria Prodan.

Șocant! Noi declarații privind relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara ar fi intrat în cameră peste Dan Alexa și iubita lui. „Sunt atât de multe detalii în scandalul ăsta”

„Ce a făcut? A venit acasă, a prins momentul și a luat tot ce mai era de luat și a fugit. Banii din conturi erau cărați de multă vreme. Pe mail erau discuții de genul, ei i-ai făcut ziua și mie vrei să îmi dai doar 15.000 de euro. Bine că am scăpat, am fost la un pas să ajung cum este el astăzi. Dacă nu se întâmpla și Dumnezeu nu făcea să dispară din viața noastră, astăzi auzeai de mine din povești. În Dubai am coborât din mașina lui când aia suna încontinuu, am plâns cât puteam de tare să scot tot din mine. Îmi doream să se întâmple ceva și să se termine tot calvarul ăla. În situația asta am fost toți. Mă trezeam noaptea fără aer, la fel și Bebe. «Mami am visat că vine femeia aia și ne omoară pe toți». Luca s-a dus în Dubai la psihiatru, nu la psiholog. Eu nu înțeleg și copii mă întreabă cum am muncit, cum am luptat. Le-am spus că probabil ăsta a fost scopul venirii mele pe această lume, să înalț bărbați. Să îi iau de nicăieri și să îi fac cineva.  Mă rugam la Dumnezeu să îmi dea un bărbat care să aibă grijă de mine, să mă protejeze și să mă iubească pentru ce sunt eu. Nu să îmi ceară bani, nu să stea că îi iau mașini și ceasuri. Odată nu s-a pus problema la Roland să văd ceva, să îmi placă și să nu îl ia”, a mai spus Anamaria Prodan..

EXCLUSIV Anamaria Prodan contraatacă dur după declaraţiile lui Reghe: ”Măcar aşa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă. Îmi cer eu scuze pentru decăderea şi degradarea acestui om. Cu mândria de bărbat este gata, cu bărbăţia este gata de mult…!”

 

Impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț de mai bine de trei ani. „La Tribunal, m-a acuzat că l-am înșelat cu tot fotbalul românesc”. „Martorul lui a venit și a spus că eu «m-am întins» cu tot fotbalul românesc. A dat și nume… Ferească Dumnezeu! Deci oamenii ăia… Tot fotbalul românesc, toți oamenii importanți. Toată crema… Gigi, Giovanni, Cristi Borcea, Florin Răducioiu… A spus numele astea la audierile de la Tribunal. Și l-a întrebat judecătorul: «Aveți probe pentru așa ceva?». Asta a spus martorul lui Reghe. Și era fericit”, sunt dezvăluirile uluitoare făcute de Anamaria Prodan.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan spune că e dispusă să se împace cu Laurențiu Reghecampf  și să-l ierte, dacă acesta va veni să îi ceară scuze. „Aș vrea să pun punct și fiecare să meargă pe drumul lui. Să-i dea Dumnezeu multă fericire, să-și găsească liniștea, fericirea, meseria să și-o ia înapoi. Să poată să devină măcar o miime din ce a fost alături de mine. Ar trebui să ne împăcăm pentru că avem un copil, pe care trebuie să-l educăm frumos. Când o să se trezească și o să înțeleagă ce greșeli face, probabil că va veni să-și ceară scuze”, a declarat Anamaria Prodan, într-o emisiune la Metropola TV.

DailyBusiness
Marcel Ciolacu: „Nu riscăm să pierdem niciun euro!”. Cum asigură populația premierul României că banii din PNRR sunt în siguranță
Spynews
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Județul din România cu cele mai multe orașe. Puțini s-ar fi gândit la un asemenea răspuns
Capital.ro
UE a dat ordin. Vine pedeapsa pentru România. Românii vor plăti din proprii bani
Playtech.ro
Cum arăta Anca Țurcașiu la 17 ani. Imaginea a șocat, e de NERECUNOSCUT
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Până și pâinea se scumpește!
Adevarul
Anunțul Bruxelles-ului după ce Austria a pus din nou frână aderării României la Schengen
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
Spynews
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Evz.ro
Angajații din România s-au sucit. Nu mai vor această muncă
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Irinel Columbeanu a mers la fosta vilă de la Izvorani, mistuită de flăcări în urmă cu câțiva ani. Reacția emoționantă a fostului milionar în momentul în care a văzut fotografia fiicei sale printre ruine: „M-a cutremurat”
Cancan.ro
Fosta soție a lui Reghe ar fi intrat peste Dan Alexa și iubita lui, în cameră! Ce i-a putut face ei! Dezvăluiri HALUCINANTE despre ruptura dintre cei doi foști soți
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
FINAL de război în Ucraina. Zelenski, anunț ISTORIC: Un sfârșit rapid și drept
StirileBZI
Când se dau pensiile pe octombrie 2024: Simona Bucura-Oprescu a făcut anunţul aşteptat de 2,6 milioane de pensionari
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Diana Șoșoacă contestă ingerințele UE: Scrisoare către Ursula von der Leyen
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător