Horoscop Mihai Voropchievici 14-20 octombrie 2024. Cine a tras cartea norocoasă, cine a avut ghnion şi va fi abandonat şi trădat

Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru săptămâna viitoare. O zodie are o carte excelentă după zile cu ploaie și cu ceață.
Alina Costache
12 oct. 2024, 19:25
Horoscop Mihai Voropchievici 14-20 octombrie 2024. Cine a tras cartea norocoasă, cine a avut ghnion şi va fi abandonat şi trădat
Horoscop Mihai Voropchievici

Horoscop Mihai Voropchievici 14-20 octombrie 2024 Berbec

Zbor, elan, schimbări rentabile, întoarcerea cuiva. Berbecii care sunt singuri așteaptă o relație amicală din partea unei persoane, dar condiția este să vă îndreptați spre cineva și să faceți voi primii pași. Berbecul știe de multe ori cum să-i facă, dar și prietenii vor juca un rol important în evoluția unei relații.

Taur

Are o carte negativă. E o săptămână în care Taurul se simte abandonat, trădat, poate fi prizonierul unei situații în care nu poate face mare lucru pe moment. Așa că sfatul pentru Taur în săptămâna următoare: părăsiți dumneavoastră această persoană care vă face creează neplăceri înainte să vă abandoneze ea. Este preferabil să-l abandonați voi.

Horoscop Mihai Voropchievici 14-20 octombrie 2024 Gemeni

Este o săptămână în care încă sunteți undeva în trecut, cu amintirile voastre. Încercați pe cât posibil să intrați în contact cu niște persoane care să vă poată sfătui, pentru că aveți voi și înțelepciune și putere de reflecție. Dar dorința de a fi în singurătate sau în liniște excesivă nu vă va ajuta cu nimic. O relație durabilă apare când ieși din singurătate și din așteptare.

Rac

Aveți o carte excelentă după zile cu ploaie și cu ceață. Cosmosul, carte excelentă, cea mai bună. Ați câștigat din toate punctele de vedere. Veți avea un deznodământ fericit ale unei situații. Reușita voastră în săptămâna următoare, indiferent de ce ați întreprinde, va fi una excepțională. Aveți parte de dragoste, o întâlnire superbă pentru cei singuri. Pentru cei cu dorință de căsnicie, o uniune cu multă fericire, încununată cu recompense.

Horoscop rune 14-20 octombrie 2024. Mihai Voropchievici ştie ce zodie are parte de „fertilitate şi belşug

Horoscop Mihai Voropchievici 14-20 octombrie 2024 Leu

Aveți o carte cu dualitate, în care spune că, în curând, în săptămâna următoare, sunteți puși în situația să faceți o alegere. Renunțați la ezitare, la îndoială și la dualitate și reflectați foarte, foarte bine înainte de a acționa.

Fecioară

Aveți o carte foarte bună, orizontul. Aveți echilibru bun, sunteți stăpâni pe situație. Veți face o călătorie, posibil și în străinătate, de afaceri, dar veți avea parte și de descoperiri pasionale. Sfatul este să înaintați cu siguranță. Aveți succes, reușită și, dacă întâmplător sunteți oameni de afaceri, puteți semna și un contract.

Horoscop Mihai Voropchievici 14-20 octombrie 2024 Balanță

Aveți o carte neutră, simbolizând începutul unei noi acțiuni sau unei profesii. Asta înseamnă că în final va fi o realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă vă va ajuta să puneți bazele unei relații deja cunoscute, dar pe care o doriți pentru mai mult timp.

Scorpion

Aveți nevoie să vă mișcați repede în săptămâna următoare, pentru că apar multe schimbări și sunt schimbări benefice, cu deplasări, cu tot felul de întâlniri. Șansa va fi de partea lor în această schimbare benefică. Întâlniri benefice și cu mici călătorii.

Horoscop Mihai Voropchievici 14-20 octombrie 2024 Săgetător

O carte pozitivă, care simbolizează faptul că aveți în săptămâna următoare o energie pe care o veți canaliza foarte bine. Aveți și forța activă, dominați situația, sunteți plin de dinamism, combativitate, iar toate acestea conduc la reușită. Aveți parte și de raporturi pasionale, deoarece aveți forță de atracție fizică și magnetică.

Capricorn

Veți cunoaște un tânăr. Veți avea energie combativă, vă veți lansa într-o relație. Un fapt nou, pentru cei care au deja o relație, va relansa relația. Pasivitatea voastră nu este binevenită în astfel de acțiuni. Începutul unei relații noi are nevoie de evitarea pasivității.

Vărsător

Aveți câștig pe toate planurile. Fericire, reușită, vă afirmați, vă sunt recunoscute meritele, clarificați o situație ambiguă. Aveți parte de mare vitalitate și succes în tot ce întreprindeți. Veți fi iubit și veți iubi.

Horoscop Pavel Globa: trei zodii vor avea un noroc incredibil, dar una singură va fi superstarul lunii octombrie

Horoscop Mihai Voropchievici 14-20 octombrie 2024 Pești

Aveți o carte pozitivă, care vă conduce undeva la secrete dezvăluite. Situația evoluează lent și în secret, dar nu trebuie să vă grăbiți, trebuie să așteptați și așteptarea va conduce la tot ce înseamnă rezolvarea acelor lucruri pe care vi le doriți.

DailyBusiness
Unificarea României cu Republica Moldova: între vis și realitate politică
Spynews
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Cine deține, de fapt, farmacia Bebe Tei, una dintre cele mai căutate din țară. E mereu coadă în magazin și lumea se înghesuie datorită prețurilor bune. Frații Pavăl, oamenii din spatele imperiului Dedeman, au și ei acțiuni
Capital.ro
Amendă de 1.000 de lei pentru proprietarii de mașini. Vecinii te pot reclama. Este interzis pe spațiul public
Playtech.ro
Ce trebuie să știe neapărat românii care stau la curte: N-au voie să facă așa ceva toamna, pe lângă amendă riscă și...
DailyBusiness
Beneficii pentru un milion de români! Se finalizează un acord între România și Spania!
Adevarul
Ce probleme de sănătate are Kamala Harris. Casa Albă dezvăluie rezultatele examinării medicale
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Cum a reacționat Anda după ce soțul ei, Liviu Vârciu, s-a sărutat cu o altă femeie. Cât de greu i-a fost să treacă peste acest moment
Spynews
Roxana Vașniuc, în doliu! Vedeta a pierdut o persoană extrem de dragă: "Ce gol imens mi-ai lăsat..." / FOTO
Evz.ro
Regele Charles, dispus să se retragă. Anunțul e pregătit
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Ea e presupusa amantă care-l vinde pe Tzancă Uraganu pe 50 €! Pe manelist nu vor să-l împartă doar Marymar și Lambada!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Buletinele trebuie înlocuite! Când expiră cărțile de identitate de identitate în România
StirileBZI
A ieșit la pensie în luna mai, dar nu a luat bani nici după 6 luni! Ce s-a întâmplat
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Regele Charles și Familia Regală Britanică nu au publicat listele cadourilor oficiale de patru ani
MediaFlux
BANI ÎN PLUS de SĂRBĂTORI pentru ROMÂNI! SUMELE intră DIRECT PE CARD
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător