Anamaria Prodan nu mai vrea să audă de Reghe după episodul de la tribunal. Ce s-a întâmplat, de fapt, acolo: „I-am zis să-și facă un control”

Anamaria Prodan vrea s-o încheie definitiv cu Reghe după episodul de la tribunal. Impresara a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, acolo și susține fostul soț nu mai are niciun prieten dintre cei vechi și că i-a recomandat să își verifice starea de sănătate.
Alina Costache
12 oct. 2024, 21:58
Anamaria Prodan nu mai vrea să audă de Reghe după episodul de la tribunal. Ce s-a întâmplat, de fapt, acolo:
Anamaria Prodan l-a sfătuit pe Reghe să își verifice starea de sănătate

Anamaria Prodan a mărturisit că a vrut să își ajute fostul soț să scape de datoria către Mihai Rotaru și că i-a sugerat să meargă la un control, pentru că nu a recunoscut multe lucruri la tribunal.

Nu am putut să cred că eu și Laurențiu vom ajunge în așa situație sau că Laurențiu va putea face așa ceva în asemenea hal. Toți prietenii noștri din vechiul anturaj au rămas lângă mine, iar lângă Laurențiu nu mai este nimeni. Nimeni. Și ce gașcă frumoasă eram toți.

Trebuia să fie ultima noastră înfățișare după trei ani în care eu nu am vrut nimic. Păstrez numele acesta până când îmi schimb social security în actele americane care e o nebunie.

I-am spus să închidem, Bebeto îi dă mesaje să închidă, pentru că îl face de râs la școală, nu poate să mai meargă nici la fotbal. Face 17 ani. Nimeni nu răspunde, nu are nimeni treabă. Au trecut 3 ani, copilul a crescut mai mare decât tine (n.r. Laurențiu Reghecampf), vino să îl vezi și să vorbești cu el.

Hai să vorbim. Am încercat să îl ajut cu nebunia aceea cu Universitatea Craiova. I-am zis că îi plătesc eu datoriile. I-am zis că mă duc la Mihai să vorbesc cu el. Nu știu cât e datoria acum. Are penalități care cresc în fiecare zi”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.ro.

Anamaria Prodan l-a sfătuit pe Reghe să își verifice starea de sănătate

Impresara a rămas fără cuvinte când Reghe a negat faptul că este nașul Lenei și al lui Gabi Enache. “I-am zis în sală de față cu toată lumea. ‘Măi, Laurențiu. Cât de mari am fost noi, să ajungi tu cu așa ceva lângă tine’. El tăcea și spunea să îl las în pace. A venit Lena și a spus că pentru ea am fost un exemplu ca familie, că nu ne-a văzut să ne certăm în casă, că eu am fost un exemplu și că mi-am pus bărbatul cât mai sus, că m-am certat cu toată lumea pentru soțul meu.

Laurențiu era blocat. Lena vorbea foarte frumos de el, la superlativ, că e nașul ei. Și el a zis că nu o cunoaște. Noi am fost nașii copilului ei și am fost prieteni de familie. Am fost și la revelion împreună. El insista că nu o știe și că nu e nașul copilului.

El a avut meci în Emirate și nu a putut să meargă la biserică. Am fost doar eu. Am zis că trebuie să depunem imagini din reality-uri, de la grătare, zile de naștere și tot așa. Pe final a dat înapoi, pentru că și-a dat seama de gravitate.

Am ieșit amândoi din sală, m-am uitat la el și am zis ‘Doamne Dumnezeule, eu am impresia că nu ai înțeles nici când eram împreună cât de mult am construit și am însemnat pentru România și internațional, pentru că nici astăzi nu este nimeni ca noi… Nu ai înțeles că ai jucat finală de Champions League cu mine alături, cu un sprijin de care niciun bărbat pe lumea asta nu a avut parte.

Niciun bărbat nu a avut noroc de o dragoste, de un respect și de o obsesie pe care nicio femeie nu cred că le poate dezvolta pentru un bărbat și pentru o familie’. A spus să îl las în pace și să nu îl execut pentru pensia alimentară.

I-am zis să se uite la el cum arată acum și cum arăta înainte când noi îl sprijineam tot timpul. I-am zis că nu e de frumusețe cum zicea el, ci trebuie să meargă la control să își facă analizele”, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit sursei menționate mai sus.

Citește și: Anamaria Prodan, despre apusul de Soare: „Nu îl mai iubesc pe Reghe. Nu a mai rămas nimic decât un dispreț, o milă și o silă, profunde”

Vedeta a păstrat numele Reghecampf chiar și după despărțirea de fostul antrenor de la FCSB. „Dacă mă întrebi pe mine sau jumătate din România este numele Prodan, de ce? Mama mea a fost monument, titan. Prodan este mai mare, numai că pe mine nu m-a chemat niciodată Prodan. Nici pe mama după ce s-a căsătorit nu a mai chemat-o Prodan pe acte.

Pe fostul șot îl cheamă Dumitrescu, numele de fată e Tănase, pe mine toată lumea mă strigă Prodan, Reghecampf am devenit prin căsătorie. Lumea era debusolată, nimeni nu știa cum să mă strige. Mergeam cu copiii noștri, fiecare avea alt pașaport cu alt nume.

S-a născut Laurențiu Jr., eu plec cu copilul meu, iar pe copilul meu îl cheamă într-un fel, iar pe mine într-un alt fel. Eu am cetățenie americană, să stau cu avocații să îmi schimb numele este o nebunie. Să îți schimbi identitatea, alte acte”, a spus Anamaria Prodan.

DailyBusiness
Unificarea României cu Republica Moldova: între vis și realitate politică
Spynews
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Cine deține, de fapt, farmacia Bebe Tei, una dintre cele mai căutate din țară. E mereu coadă în magazin și lumea se înghesuie datorită prețurilor bune. Frații Pavăl, oamenii din spatele imperiului Dedeman, au și ei acțiuni
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Verdictul sosit acum de la UE
Playtech.ro
Final de drum pentru România! Decizia care ne afectează pe toți
DailyBusiness
Beneficii pentru un milion de români! Se finalizează un acord între România și Spania!
Adevarul
Ce probleme de sănătate are Kamala Harris. Casa Albă dezvăluie rezultatele examinării medicale
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Cum a reacționat Anda după ce soțul ei, Liviu Vârciu, s-a sărutat cu o altă femeie. Cât de greu i-a fost să treacă peste acest moment
Spynews
Roxana Vașniuc, în doliu! Vedeta a pierdut o persoană extrem de dragă: "Ce gol imens mi-ai lăsat..." / FOTO
Evz.ro
Vești pentru pensionarii uitați la recalculare. Termenul limită, stabilit
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Ea e presupusa amantă care-l vinde pe Tzancă Uraganu pe 50 €! Pe manelist nu vor să-l împartă doar Marymar și Lambada!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care stau la curte. Toți proprietarii de case trebuie să facă asta
StirileBZI
A ieșit la pensie în luna mai, dar nu a luat bani nici după 6 luni! Ce s-a întâmplat
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
România în fruntea Grupei C2 după victoria cu Cipru
MediaFlux
CÂȚI ANI de MUNCĂ ÎȚI TREBUIE! PENTRU o PENSIE DECENTĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător