Prognoza meteo. Temperaturi scăzute şi fulguieli la munte, dar şi zile de toamnă frumoasă săptămâna viitoare

La noapte, cerul va fi variabil, temporar cu înnorări în vestul, centrul, nordul țării și la munte, zone în care pe arii restrânse va ploua slab, iar în nordul Carpaților Orientali vor fi posibile fulguieli.
Filip Stan
13 oct. 2024, 13:39
Prognoza meteo. Temperaturi scăzute şi fulguieli la munte, dar şi zile de toamnă frumoasă săptămâna viitoare

Prognoza meteo LUNI Vremea se va răci în vest, centru și nord, dar în celelalte zone valorile termice vor fi în creștere față de intervalul anterior. Ziua cerul va fi variabil și izolat va ploua, dar noaptea temporar va avea înnorări, iar ploi vor fi local în nord-vest și pe suprafețe mai mici în rest. În zona montană înaltă, trecător, va fi posibil să ningă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului, la munte, în special la altitudini mari, unde la rafală se vor atinge viteze în general de 70…80 km/h, dar pe arii restrânse și în Oltenia, sudul Transilvaniei și nordul Moldovei, rafalele fiind de până la 40…45 km/h. T emperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni spre -2 grade, dar și mai ridicate pe litoral spre 15 grade. Dimineața și noaptea izolat va fi ceață. BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. T emperatura maximă, în creștere față de ziua precedentă, va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 7…10 grade.

Citește și: România va avea o iarnă ca-n poveşti, vortex polar peste toată Europa. Meteorologii anunţă prognoza de Sărbători. Când cad primii fulgi în Bucureşti

Prognoza meteo MARTI Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată în nord și parțial în centru și ușor mai caldă în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe în Maramureș, local în Transilvania, Moldova, la munte și izolat în Dobrogea, Muntenia și nordul Crișanei. În Carpații Orientali, la altitudini în general de peste 1500 m, iar în restul zonei montane la altitudini mai mari, trecător vor fi și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, noaptea, pe litoral. T emperaturile maxime se vor situa între 11 grade în Maramureș și estul Transilvaniei și 24 de grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade. Izolat va fi ceață. BUCUREȘTI Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului, dar mai ales în a doua parte a nopții și trecător va fi posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade, anunţă ANM.

Prognoza meteo MIERCURI Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, dar în special în cele sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei și în a doua parte a nopții în regiunile extracarpatice. Izolat, în Moldova, Muntenia și Dobrogea va ploua slab, iar la munte vor fi posibile și ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est și în sud-est. T emperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat va fi ceață. BUCUREȘTI Vremea se va răci, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale intervalului și în a doua parte a nopții, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat.

Când vine iarna, de fapt, în București. Data exactă anunțată de meteorologi

Prognoza meteo JOI Vremea va deveni rece pentru această dată, exceptând regiunile vestice, unde valorile termice vor fi apropiate de normalul datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat ploi slabe, în est și în extremitatea de sud-est a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în centrul și sudul Moldovei, Bărăgan, Dobrogea, sudul Banatului, vestul și sudul Olteniei. T emperaturile maxime se vor încadra între 8 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -4 și 6 grade. Izolat va fi ceață. BUCUREȘTI Vremea va deveni rece pentru această dată. T emperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 4…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească până la 2 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale intervalului. Vântul va sufla moderat ziua și slab noaptea.

Prognoza meteo DE VINERI PANA DUMINICA Valorile termice vor fi în general mai scăzute decât normele perioadei. Izolat va ploua slab.

DailyBusiness
Ofertele Digi RCS-RDS vor să cucerească clienții din România!
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 14 octombrie 2024. Rac, ai șanse mari să găsești dragostea
Capital.ro
Se schimbă regulile la ITP. Vor fi eliminate treptat până în 2025. Ce șoferi sunt vizați
Playtech.ro
Mama a doi copii a mințit timp de 7 ani că are cancer. MOTIVUL este halucinant
DailyBusiness
700 lei virați pe card: Elevii primesc sumele din 20 noiembrie!
Adevarul
Cât de des trebuie să spălăm cearșafurile? Explicațiile specialiștilor și riscurile la care ne putem supune
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Trecerea la ora de iarnă. Ultimele informații despre cea mai dezbătută tranziție
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Un bărbat a murit după ce a alergat la Bucharest Marathon. Ce a pățit când a ajuns la linia de sosire
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au casă la curte. Toată lumea trebuie să dețină autorizație
StirileBZI
Se dau 1.000 de euro pe lună, din 2025! Cine primește noul sprijin financiar
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Veste mare pentru elevi! Școlile vor fi închise luni, 14 octombrie, de Sfânta Parascheva
substantial.ro
Rusia își modifică politica nucleară pentru a descuraja adversarii occidentali
MediaFlux
RUSIA MUTĂ AVIOANELE cu RACHETE BALISTICE! Pregătiri de RĂZBOI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător