EXCLUSIV – George Simion: Oamenii care stau in spatele lui Geoană, Ciucă și Lasconi fac tot posibilul să încerce sa-mi împiedice ascensiunea în turul 2 la prezidențiale

Președintele AUR, George Simion, face acuzații grave la adresa contracandidatilor lui la prezidențiale. Liderul AUR a declarat, la România TV, că ”oamenii care stau in spatele lui Geoană, Ciucă și Lasconi fac tot posibilul să încerce sa-mi împiedice ascensiunea în turul 2 la prezidențiale”
Filip Stan
13 oct. 2024, 21:50
EXCLUSIV - George Simion: Oamenii care stau in spatele lui Geoană, Ciucă și Lasconi fac tot posibilul să încerce sa-mi împiedice ascensiunea în turul 2 la prezidențiale

Liderul AUR George Simion a anunțat la România TV că vrea să-l dea în judecată pe fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, un apropiat al lui Mircea Geoană, pentru afirmațiile defăimătoare și pentru acuzația că ar vinde locuri de parlamentar pe listele AUR. Totodată, George Simion, a acuzat că oamenii care stau in spatele lui Geoană, Ciucă și Lasconi fac tot posibilul să împiedice ca el să ajungă în turul 2 de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Citește și: Noi STENOGRAME care demonstrează că Geoană a rămas „garantat Vanghelie”: „Asta e Geonică-al nostru, un fricos. E bolnav de bani, e mincinos…” AUDIO

”O să-l dau în judecata pe domnul Vanghelie. Ca restul sistemului mafiot a început să dea vina pe Simion, sa lanseze acuzatii nefondate la adresa mea ca vând locuri de parlamentar. Nu vând niciun fel de loc de parlamentar.

Oamenii care stau in spatele lui Geoană, Ciucă și Lasconi fac tot posibilul să încerce sa-mi împiedice ascensiunea în turul 2 de scrutin, să împiedice venirea în Parlament a unor oameni precum Adrian Cuculis, Florin Călinescu, Petrișțor Peiu, Dorina Barcari, precum si alți specialisti pe care AUR îi propune pentru Parlamentul României.Toți românii sunt sătui, nu mai suportă această clică care conduce România de 34 de ani., acest sistem mafiotizat.

Contracandidații mei la prezidențiale, toți au fost la putere, au participat la jaf de 34 de ani, si mai ales la cel din ultimii 4 ani.

Amintesc aici de doamna Lasconi care aparent nu are nicio treaba cu furtul, dar a tăcut când România a fost furată de un miliard de euro dați de guvernarea PNL – USR , Florin Cîțu premier, Dan Barna, Vlad Voiculescu – ministru al Sănătații, pentru un milion de doze de vaccin.

Actualul guvern, asta rotariv, a dat un liliard de dolari pentru sistemul Patriot donat Ucrainei.

Ma întrebati de Geoană, Ciucă. În momentul asta, în regimul Iohannis, orice copil care se naște, se naște cu o datorie de 10.000 euro. La începutul regimului Iohannis, în 2014, fiecare cetățen avea o datorie de 2.000 euro. Acum este de cinci ori mai mare.

Ne-am distrus sistemul energetic, ne-am distrus industria, agricultura. Toti ciobanii s-au plâns, faceti ceva pentru noi ca ne omoara oile, ne închid pietele, targurile.

Conducatorii pe care ii avem se duc la CE si nu au fost in stare să obțină niște ajutoare pentru reconstruirea caselor sinistraților de la Pechea, Slobozia Conachi și din județele Galați si Vaslui.

Fondurile de solidaritatea se duc pentru reconstructia Ucrainei. Au spus ca putem apela la fonduri de coeziune. Si folosirea acelor bani se va face peste un an. Până atunci oamenii aceia trebuie să trăiască undeva”, a declarat George Simion la Romania TV.

Citește și: Rareş Bogdan o demolează pe candidata USR: Lasconi nu înţelege nimic. Este extrem de lipsită de conţinut, iar moţiunea este un act politicianist

Liderul AUR a vorbit și despre faptul că este considerat de către unii ”un extremist” și este comparat cu Vadim.

”Se spune ca va ajunge Simion în turul 2 si se va repeta scenariul Iliescu – Vadim, cred ca in momentul asta românii si-au dat seama ca nu trebuiau sa-l voteze pe Ion Iliescu. Iată unde am ajuns, Iliescu este parintele spiritual al acestei republici de după 89, o republica mica, cu capitala la Bucuresti, care nu a facut decat sa-l omoare pe Ceausescu si sa inchie suveranitatea țării și resursele catre straini”, a mai spus George Simion.

 

DailyBusiness
Ofertele Digi RCS-RDS vor să cucerească clienții din România!
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Loto Grecia, jocul care i-a înnebunit pe români. Cum se joacă, de fapt, și ce câștiguri sunt. Loteria de la Atena are extrageri la fiecare 5 minute
Capital.ro
Ordin direct de la Comisia Europeană. Intră în vigoare și în România. Se aplică la nivel mondial
Playtech.ro
A MURIT, la București, sub ochii a sute de oameni! Momentul când bărbatul se prăbușește în mijlocul mulțimii
DailyBusiness
700 lei virați pe card: Elevii primesc sumele din 20 noiembrie!
Adevarul
Semnul de circulație pe care nimeni nu îl știe, dar nu ar trebui ignorat niciodată
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Ce trebuie să știm, de fapt, despre schimbarea cărților de identitate. Informații oficiale
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Un bărbat a murit după ce a alergat la Bucharest Marathon. Ce a pățit când a ajuns la linia de sosire
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
S-a stins un actor emblematic. A fost o legendă: Ne va fi dor de vocea ta
StirileBZI
Se dau 1.000 de euro pe lună, din 2025! Cine primește noul sprijin financiar
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul
substantial.ro
Zelenski afirmă că Rusia a primit sprijin militar din Coreea de Nord și solicită întărirea armatelor ucrainene
MediaFlux
A TREIA tentativă DE ASASINAT asupra lui TRUMP. A vrut să-l omoare la miting, cu O PUȘCĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cea mai veche biserică creștină cunoscută: unde a fost descoperită