Noi detalii în scandalul studentelor hărțuite de Alfred Bulai. Victimă obligată să-i scrie o scrisoare de dragoste, mărturii cutremurătoare:”Știam că o să-mi pierd mințile”

Apar noi detalii halucinante în cazul studentelor hărțuite sexual de sociologul Alfred Bulai. Una dintre victimele sale mărturisește că a fost obligată să-i scrie o scrisoare de dragoste.
Alina Costache
14 oct. 2024, 09:08
Noi detalii în scandalul studentelor hărțuite de Alfred Bulai. Victimă obligată să-i scrie o scrisoare de dragoste, mărturii cutremurătoare:”Știam că o să-mi pierd mințile”

Noi detalii în scandalul studentelor hărțuite de Alfred Bulai. Noi informații stupefiante despre ceea ce le cerea sociologul studentelor sale sunt scoase la iveală. Una dintre victime face mărturii cutremurătoare.

Noi detalii în scandalul studentelor hărțuite de Alfred Bulai. Mărturia șocantă a unei victime

O fostă studentă povestește momentele jenante prin care a trecut în timpul stagiului să practică din comuna Albac, din vara anului 2023. Aceasta spune că a fost nevoie să apeleze la ajutorul unui psiholog din cauza traumelor.

”Nu puteam să fiu în același perimetru cu el, pur și simplu, și să nu fiu speriată. Știam că o să îmi pierd mințile, că o să fiu prea speriată să îmi continui viața de student (…) că va trebui să îmi continui viața de student după așa ceva și știind că el este în aceași clădire cu mine și știind că poate să îmi influențeze notele, cât și licenta.

De asta îmi era cel mai frică, că nu pot da licența sau mă lasă restant la cursuri (…)”, a povestit fosta studentă procurorilor, potrivit Gândul. 

Victima spune că sociologul obișnuia să le ceară studenților aflați în practică să scrie și „compuneri” sau să răspundă unor întrebări „ipotetice”, numai că fondul temelor era tot cel sexual.

„Aceste compuneri pe care ni le dădea atât la practică, cât și la curs… Ne punea întrebări ipotetice, dacă am fi în stare să facem ceva anume, cum am reacționa, dar tot de natură sexuală și foarte incomod de răspuns. Încercam să nu mă uit în direcția lui, că poate nu vorbește de mine, am simțit că am primit o atenție în plus, față de ceilalți colegi atât la curs, cât și în afara orelor (…).

Am ajuns să merg deoarece mai mulți colegi ziceau că se duc și nu voiam să ies în evidenta cu ceva, chiar daca era prezentat că era opțional, am înțeles încă din practică faptul că opționalul nu prea exista, existau consecințe dacă nu facem cum spune el să facem. Așa că am ajuns să merg.

Cu mine s-a văzut la o terasă, cu un coleg s-a văzut online, cu mine în general stătea 4 ore, în care el vorbea majoritatea timpului, spunându-mi cum trebuie să mă port, cum trebuie să fiu mai sexicioasă. El spunea că eu trebuie să fiu femeia fatală, îmi spunea ce strategie trebuie să folosesc pentru a manipula bărbații, că asta este puterea mea cea mai mare, că sunt o femeie sexicioasă.
Mă mai întreba, în public, dacă m-aș dezbraca, eu îi spuneam «nu», îmi spunea că este un dezavantaj față de aspectul meu, pentru că nimeni nu o să mă ia în serios, și nu valida, în principiu de aceste aspecte sexuale, fizic, acest comportament.

Singurele întrebări erau câtă încredere am în el de la 1 la 10 sau câteva lucruri despre mine, că am scris proză, că ar vrea să fie o legătură, deoarece voia să îmi fie mentor.
Îmi spunea că îmi trebuie un mentor, că și el a avut la rândul lui un mentor (…)

Primul text a fost să scriu ceva despre mine, nu mi-a dat niște reguli, plus poeziile pe care le-am scris cu mult timp în urma și apoi să vorbim pe baza lor (…) după care mi-a spus să îi scriu o scrisoare de dragoste.

Știu că mi-a atras și atenția când ieșea de la cursuri și îmi spunea «vezi că ai uitat să îmi trimiți ceva». Nu îi trimiteam, până într-un punct în care insista, insista și părea din ce în ce mai insistent, supărat. Până la urmă am acceptat să îi trimit și am făcut pe cât posibil să fac cu sens dublu, atât dezgust, cât și ce are el impresia că ar fi asta.
Foarte greu a fost să o scriu (n.red. – scrisoarea de dragoste), îmi era rău, era noapte, nu puteam să dorm, dar îmi era frică de consecințele pe care le puteam avea, că nu îmi fac temele, practic, legat de materia la care trebuia să îmi pună nota și la licență (…)”, le-a mai povestit fosta studentă anchetatorilor.

Citește și Alfred Bulai, primele declaraţii în faţa judecătorilor. Ce a spus despre fostele sale studente de la SNSPA

Victimă: ”Mă punea să stau lângă el sau mă chema la o terasă”

Victima a mai povestit că pe măsură ce timpul trecea,  Alfred Bulai ar fost din ce în ce mai „exagerat” . Acesta ar fi chemat-o la o terasă de lângă facultate sau chiar în spatele sediului instituției. Alfred Bulai îi spunea fetei că este „nesătul”, o descria ca fiind „ca un elastic”, iar discuții din pauze aveau ca subiect, sub coordonarea lui Alfred Bulai, sânii ei.

„(…) în semenstrul acesta a fost cel mai exagerat, în fiecare pauză mă lua de-o parte, separat de colegii mei, dar și de față cu ei uneori, mă lua din pauzele de afară și mă punea să stau lângă el sau mă chema la o terasă de lângă facultate, în pauzele cursurilor lui, sau mă chema în spatele sediului (…) ca să vorbim despre cum mă mișc încet, cum îi trebuie mai mult, că este nesătul, că sunt ca un elastic”, a mai declarat una dintre victimele lui Alfred Bulai.

De asemenea, fosta studentă a mai povestit că sociologul o invita să o ducă acasă cu mașina lui, dar vorbește și despre situațiile în care, dacă se așeza la cursuri în ultima bancă, o certa, spunându-i că „numai o femeie proastă ar sta departe de el”.

„Dacă plecam imediat după ce se termina cursul, îmi dădea mesaj că am plecat repede, că nu a apucat să zică nu știu ce, că se vede că arătam rău. Dacă stăteam după curs, stătea cu mine, mă chema, nu aveam nicio scăpare, pentru că el găsea o soluție să se bage în seamă cu mine. A fost pur și simplu stresant, nu puteam să învăț normal, nu puteam să îmi termin studiile cum trebuie.
Era un stres constant, știam – în ziua când trebuia să mă văd cu el – că trebuie să mă pregătesc mental cu 5 zile înainte (…)

Eu am avut atacuri de panică. Când prietenii mei vorbeau de hărțuire sau despre profesori, eu începeam să plâng și trebuia să mă izolez (…) Mi-a stricat percepția multor lucruri asupra mea, m-a făcut să mă desconsider mult (…) Ce a făcut el din mine… nu se repară… Sper să se repare… Îmi este dor de ce era înainte de asta”, le-a mai spus victima anchetatorilor, potrivit sursei citate.

Reamintim că Tribunalul București a decis ca Alfred Bulai, acuzat de procurori că a hărțuit sexual studente în perioada în care a activat ca profesor la SNSPA, să fie plasat în arest la domiciliu. Decizia magistraţilor e definitivă.

Citește și Primele declarații ale lui Alfred Bulai, după dictarea arestului la domiciliu. Profesorul a fost transportat la spital: ”Sănătatea mea e cel mai important lucru”

 

DailyBusiness
Adrian Câciu propune menținerea pragului de 500.000 de euro pentru microîntreprinderi! Impact MAJOR asupra afacerilor din România!
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
El o face pe Alexia Eram fericită acum! Cine este tânărul chipeș cu care se afișează fiica Andreei Esca
Fanatik.ro
Castelul din România care îi va fascina pe cei pasionați de magie. E înconjurat de multe alte atracții turistice
Capital.ro
Taxați în plus. Decizie pentru românii care conduc benzină și motorină. Se aplică din 14 octombrie
Playtech.ro
Cât de bogată a fost Sfânta Parascheva, de fapt. Nimeni nu a știut asta până acum
DailyBusiness
BEC a aprobat buletinele de vot pentru 2024! Detalii ESENȚIALE pentru alegerile prezidențiale
Adevarul
Omenirea atinge limita superioară a speranței de viață, conform unui nou studiu. Cel mai bătrân om are 116 ani
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Jador în cătușe! Imaginile care au făcut înconjurul internetului
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
„A venit direct unul prin spate şi mi-a dat cu ciocanul în cap” El este Valentin, tânărul bătut și lăsat inconștient de un grup de opt individizi într-un cartier din București. De la ce ar fi pornit conflictul
Cancan.ro
EL o face pe Alexia Eram să radieze de fericire, după despărțirea de Mario Fresh! I-am SURPRINS împreună!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Viktor Orban, asasinat?! Alertă maximă în Ungaria: E departe de a fi un accident
StirileBZI
Președintele Casei de Pensii îi liniștește pe seniori: „Banii se dau retroactiv, iar toate deciziile se trimit până la finalul lunii”
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul
substantial.ro
Kamala Harris întâmpină dificultăți în a convinge alegătorii latino și afroamericani
MediaFlux
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cea mai veche biserică creștină cunoscută: unde a fost descoperită