Anamaria Prodan este pregătită să facă pasul cel mare. Ronald Gavril pare să o fi cucerit definitiv pe vedetă. „Nu meriți ce ai trăit! Aș zice un da mare!”

Anamaria Prodan pare să fie pregătită pentru o posibilă cerere în căsătorie și se pare că vedeta nu l-ar refuza pe Ronald Gavril. Ea a mai mărturisit faptul că Ronald ar fi un tată extrem de bun pentru Bebeto.
Filip Stan
14 oct. 2024, 14:01
Anamaria Prodan este pregătită să facă pasul cel mare. Ronald Gavril pare să o fi cucerit definitiv pe vedetă. „Nu meriți ce ai trăit! Aș zice un da mare!”

Anamaria Prodan a făcut recent declarații pentru FANATIK, în care a sugerat că ar accepta o cerere în căsătorie din partea partenerului ei, Ronald Gavril. Ea l-a descris pe boxerul profesionist extrem de iubitor și totodată i-a evidențiat calitățile sale deosebite, dar și modul în care interacționează cu familia ei.

”La ce om minunat este, da, aș accepta dacă m-ar cere! La ce om minunat este mă întreb cum există un bărbat atât de minunat și să îmi spună: «Dacă eu cu tine vom fi vreodată soț și soție, cum aș putea să stai tu copiii acasă și eu să îmi fac amantă. Să iau banii și să îi trimit. Eu din momentul ăla mi-am pierdut demnitatea de bărbat. Eu nu mai pot să apar în ochii nimănui. Nici ai mamei mele și nici ai familiei mele».

Și l-am întrebat dacă nu a înșelat niciodată. S-a uitat așa la mine și mi-a zis: «Baby, eu sunt bărbat. Nu mă interesează cu cine ai trăit până acum, dar eu sunt aici să te vindec și să te protejez. Nu meriți ce ai trăit! Aș zice un da mare!”, a declarat Anamaria Prodan cu privire la o viitoare cerere în căsătorie.

Anamaria Prodan, despre rolul de tată pe care Ronald îl joacă în viața copiilor

Anamaria a subliniat că este extrem de fericită cu Ronald, mai ales în ceea ce privește relația acestuia cu fiicele sale și cu Bebeto, băiatul pe care îl are din căsătoria anterioară cu Laurențiu Reghecampf.

Potrivit spuselor sale, sportivul a reușit să se facă remarcat ca un tată ideal, exact așa cum și-a dorit Bebeto pe parcursul vieții sale. Această conexiune strânsă între Ronald și copii a fost un factor semnificativ în aprecierea pe care Anamaria o are pentru el.

„Și gândește-te că toate discuțiile sunt de față de fetele mele, care au 25 și 24 de ani, care în sfârșit văd un bărbat. Le spune Ronald că nu merită niciodată să accepte așa ceva. Nu merită niciodată pentru sufletul vostru. Relația pe care o are cu Bebe este perfectă.

Mă uit la el și îl învață: «Nu te uiți niciodată la așa ceva, nu atingi genul ăsta de femeie. Nu ai voie să nu fii cel mai bun». Unde este Laurențiu din viața copilului său, fost sportiv, fotbalist? Uită-te, te rog frumos, la gala de la Craiova. Bebe cu steagul României în spatele lui Ronald a intrat”, a mai spus vedeta.

Citește și: Mădălina Ghenea se teme pentru viața ei. Românca trece printr-un calvar: „Trimite mesaje de amenințare familie, prietenilor”

Relația pe care a avut-o cu Laurențiu Reghecampf a afectat-o

Anamaria nu a ezitat să menționeze de tensiunile pe care le are cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. Aceasta a recunoscut că în urma căsniciei sale eșuate, încă mai resimte efectele negative ale acelei experiențe.

„Mi-e frică de fiecare om care se apropie de mine. Dacă un om este drăguț cu mine, mi-e frică de faptul că s-ar putea întâmpla ceva. Prin ce șocuri am trecut, am zis că Dumnezeu m-a pus la scaunul electric.

Ce am descoperit în urma plecării lui Laurențiu m-a îngrozit. Nu am putut să cred vreodată că mașinile noastre sunt vândute și mi-a venit cu poze că era să moară. Eu eram cu mama plecată. A spus că a avut accident și dauna este totală. Iar banii erau trimiși unde erau trimiși. Oferea suport pentru familia sa din contul nostru. Îl întrebam dacă mai poate recupera banii de la femeia asta”, a mai declarat Anamaria.

Citește și: Influencerul Adrian Elicopter de luptă, prins beat la volan și încătușat de polițiști, după o urmărire în trafic prin Pitești. Fratele lui, arestat pentru ultraj

DailyBusiness
Schimbare MAJORĂ în legislația auto. ITP-ul devine istorie pentru mașinile noi, începând cu 1 ianuarie 2025!
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
El o face pe Alexia Eram fericită acum! Cine este tânărul chipeș cu care se afișează fiica Andreei Esca
Fanatik.ro
Cu ce cureți frigiderul ca să scapi de mirosurile neplăcute și bacterii. Găsești la orice supermarket și nu te costă mult
Capital.ro
Putin va ataca NATO. Șeful spionilor germani anunţă război mondial: Suntem deja în conflict direct
Playtech.ro
Ce a făcut o femeie după ce McDonald`s a construit un restaurant lângă casa ei
DailyBusiness
Alerta ALIMENTARĂ în România! MII de ouă cu SALMONELLA și ZECI de kilograme de carne, retrase urgent de la vânzare!
Adevarul
Omenirea atinge limita superioară a speranței de viață, conform unui nou studiu. Cel mai bătrân om are 116 ani
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Vremea o ia razna complet. Vești tot mai proaste de la ANM
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
„A venit direct unul prin spate şi mi-a dat cu ciocanul în cap” El este Valentin, tânărul bătut și lăsat inconștient de un grup de opt individizi într-un cartier din București. De la ce ar fi pornit conflictul
Cancan.ro
Petrică Baicu, un tânăr de 24 de ani, a fost dat dispărut în Germania în urmă cu 2 luni. Ireal unde a fost găsit, acum, în octombrie 2024
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Cutremur la TV. Titanul român al televiziunii revine după 11 ani: Mai mult de frică!
StirileBZI
Președintele Casei de Pensii îi liniștește pe seniori: „Banii se dau retroactiv, iar toate deciziile se trimit până la finalul lunii”
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Știrea momentului în România! E GRATIS!
substantial.ro
Stellantis nu exclude închideri de fabrici din cauza competiției chineze
MediaFlux
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Brașovul refuză mega-investiția lui Țiriac: „Nu mă mai prindeți să promit ceva ce nu depinde de mine