Sebastian Dobrincu, dezvăluiri fără precedent despre despărțirea de Ioana Ignat: „Am încercat tot ce s-a putut”

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit și împăcat de mai multe ori și, chiar dacă își doreau să întemeieze o familie împreună, în cele din urmă au decis să pună punct definitiv relației. Fostul jurat de la Imperiul Leilor spune că nu are regrete legate de relația cu artista.
Alina Costache
14 oct. 2024, 15:51
Sebastian Dobrincu, dezvăluiri fără precedent despre despărțirea de Ioana Ignat: „Am încercat tot ce s-a putut”
Sebastian Dobrincu, despre despărțirea de Ioana Ignat

Deși au fost surprinși împreună la nunta Lorei, Sebastian Dobrincu susține că el și Ioana Ignat nu mai formează un cuplu. Situația este incertă, având în vedere că au avut o relație presărată cu despărțiri și împăcări.

Dacă pe plan financiar lucrurile merg foarte bine pentru tânărul în vârstă de 26 de ani, se pare că pe plan sentimental mai are de lucrat. Tânărul milionar spune că se gândește să își întemeieze o familie, dar așteaptă în continuare ca persoana potrivită să-i apară în cale.

Citește și: Fizz s-a transformat din Don Juan în Crypto Bro. A pus blănurile la natfalină și a investit în monede digitale

„Sunt etape și etape. Mai am loc de îmbunătățit, încă nu pot spune că sunt împlinit. Nu mă vezi la casa mea, de fapt la casa mea mă vezi, nu mă vezi cu familia mea. Mai am timp să îmi fac familie, am 26 de ani și cred că lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepți mai puțin. Cu siguranță mi se va ivi persoana potrivită și mie, deci nu mă hazardez, nu este ca și cum caut în mod activ. Las viața să mă plimbe pe valuri așa cum crede ea că este mai bine”, a declarat Sebastian Dobrincu, pentru Cancan.ro.

Tânărul a recunoscut că s-a gândit să facă pasul cel mare alături de Ioana Ignat, dar lucrurile au luat o altă întrorsătură în cazul lor.

„Ba da, cât timp eram împreună am luat în calcul asta (n.r. să se căsătorească cu Ioana Ignat). Acum, nemaifiind împreună, este greu să luăm în calcul asta, dar așa cum a apărut ea în viața mea, cu siguranță vor apărea și alte persoane mai potrivite și asemenea îi doresc și ei”, a continuat el.

Citește și: Anamaria Prodan este pregătită să facă pasul cel mare. Ronald Gavril pare să o fi cucerit definitiv pe vedetă. „Nu meriți ce ai trăit! Aș zice un da mare!”

Sebastian Dobrincu spune că nu are niciun fel de regret față de deciziile pe care le-a luat, de-a lungul timpului, atât în carieră, cât și în viața amoroasă.

„Nu, nu am regrete, nu trăiesc într-un regret și cred că este cea mai mare frică a mea, să mor cu regrete, de aceea sunt împăcat că am încercat tot ce s-a putut în tot, iar când încerci tot nu prea ai regrete. Ești cu conștiința împăcată. Deci, ce rost au regretele, până la urmă? Să ajungem pe patul de moarte, la 99 de ani, regretăm nu știu ce. În cazul acesta o să murim niște nefericiți”, a declarat tânărul.

DailyBusiness
Deschiderea oficială a segmentului Joseni-Ditrău din Autostrada Unirii A8!
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
El o face pe Alexia Eram fericită acum! Cine este tânărul chipeș cu care se afișează fiica Andreei Esca
Fanatik.ro
Cu ce cureți frigiderul ca să scapi de mirosurile neplăcute și bacterii. Găsești la orice supermarket și nu te costă mult
Capital.ro
Taxă obligatorie în România. Se impune o nouă majorare: În mod cert, e loc de creştere
Playtech.ro
Ce a făcut o femeie după ce McDonald`s a construit un restaurant lângă casa ei
DailyBusiness
Schimbare MAJORĂ în legislația auto. ITP-ul devine istorie pentru mașinile noi, începând cu 1 ianuarie 2025!
Adevarul
Fiica lui Navalnîi lucrează la sediul de campanie al Kamalei Harris
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Revenirea anului în televiziune. Pune capăt unei pauze de mulți ani
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
„A venit direct unul prin spate şi mi-a dat cu ciocanul în cap” El este Valentin, tânărul bătut și lăsat inconștient de un grup de opt individizi într-un cartier din București. De la ce ar fi pornit conflictul
Cancan.ro
Petrică Baicu, un tânăr de 24 de ani, a fost dat dispărut în Germania în urmă cu 2 luni. Ireal unde a fost găsit, acum, în octombrie 2024
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Putin va ataca NATO. Șeful spionilor germani anunţă război mondial: Suntem deja în conflict direct
StirileBZI
Președintele Casei de Pensii îi liniștește pe seniori: „Banii se dau retroactiv, iar toate deciziile se trimit până la finalul lunii”
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Știrea momentului în România! E GRATIS!
substantial.ro
Serghei Skripal susține că Vladimir Putin a ordonat otrăvirea sa cu noviciok
MediaFlux
Putin e GATA de RĂZBOI cu NATO! Anunțul serviciilor SECRETE
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Betonul vrajbei noastre: scandalul planșeului de la Piața Unirii face deja victime