Anamaria Prodan lămureşte relaţia cu Dan Alexa şi gelozia lui Reghecampf: „De acolo cred că a pornit frustrarea”. Ce rol a jucat Gigi Becali

Discuțiile dintre o potențială relație dintre Alexa și fosta soție a lui Reghecampf au pornit după episodul din 2019, când impresara l-a pălmuit pe antrenorul Astrei de atunci, la finalul unui meci. În viziunea ei, totul a pornit de fapt de la acceptul lui Gigi Becali de a discuta cu Alexa pentru a-l aduce la FCSB,
Filip Stan
14 oct. 2024, 18:09
Anamaria Prodan lămureşte relaţia cu Dan Alexa şi gelozia lui Reghecampf:

Chiar dacă cele două părți au negat o legătură amoroasă, presa a speculat că între Anamaria Prodan și Alexa ar fi mai mult decât o relație profesională. Cu toate acestea, agenta are altă explicație pentru aceste zvonuri.

În viziunea impresarei, discuțiile legate de o eventuală relație dintre ea și Dan Alexa au pornit dintr-un alt motiv. ”Eu l-am propus pe Dan la FCSB, în condițiile în care Laur nu avea echipă, dar Gigi Becali nu îl dorea. Așa că i-am zis de Alexa și au avut discuții față în față, au fost aproape să se înțeleagă. De acolo cred că a pornit frustrarea, de la acceptul lui Gigi Becali de a discuta cu Alexa pentru a-l aduce la FCSB, iar pe Reghe nu îl mai dorea.

Șocant! Noi declarații privind relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara ar fi intrat în cameră peste Dan Alexa și iubita lui. „Sunt atât de multe detalii în scandalul ăsta”

Cred că acolo a fost un moment, nu m-am gândit că dacă îmi făceam meseria îl frustram pe soțul meu. El îmi cerea să renunț la toți, la Răducioiu, la Florentin Petre. Nu era gelozie, dar el nu îi mai suferea pe niciunul. Pe Alexa îl ura cu patimă”, a declarat Prodanca, la Fanatik.

Anamaria Prodan a lăudat mai mulți patroni din fotbalul românesc, însă aceasta susține că numărul unu a rămas în continuare Gigi Becali. Finanțatorul de la FCSB este, totodată, și cel mai longeviv conducător din primul eșalon.

Pe lângă patronul campioanei României, Prodanca a avut cuvinte de laudă și la adresa finanțatorilor de la Universitatea Craiova, CFR Cluj și Rapid. Anamaria Prodan a punctat și un lucru important despre Dan Șucu.

“Astăzi în România îl avem pe Gigi care este unic. E numărul 1! Eu mereu râdeam și spuneam că eu și Gigi suntem cei mai tari în tot ce înseamnă showbiz, în sport, în viață și așa este. Mai arată-mi unul ca mine și ca Gigi Becali. El este unic. Avem în fotbalul românesc astăzi, față de anii trecuți, niște oameni foarte mișto și de calitate.

Deci, fotbalul românesc, pe lângă faptul că a avut tranziția asta și e firesc pentru că nu am avut infrastructură, are niște oameni minunați.

“Mihai Rotaru face business, iar Șucu va învăța fotbalul ca Gigi, pe banii lui”
“Unul dintre ei este Mihai Rotaru. Un om care face business. Este un om care gândește fotbalul ca pe un business, ceea ce este minunat.

Uită-te unde este și ce a construit singur. Are toată admirația mea. Nu contează că ne-am certat. Și mai e Varga la CFR Cluj. Șucu e la un nivel extraordinar, dar va învăța fotbalul ca Gigi, pe banii lui în mulți ani. O să-l coste mult. Angelescu e un copil care a făcut multe”, a declarat Anamaria Prodan, la FANATIK SUPERLIGA.

Agenta de jucători s-a declarat șocată și de acuzele aduse în cadrul procesului de divorț, în care martorul adus de Laurențiu Reghecampf a afirmat că aceasta ar fi avut relații cu cei mai importanți oameni de fotbal.

”A spus că toată viața m-am întins cu tot fotbalul românesc, a dat și nume, cei mai importanți din fotbalul românesc, Gigi Becali, Giovanni, Cristi Borcea. A dat nume în timpul audierii de aseară. Și îl întreba judecătorul dacă are probe. Reghemcampf susținea, râdea, era fericit.

Și Reghecampf a fost audiat. Mama copilului lui și Anamaria Prodan era așa (nr. femeie ușoară). Avocatul va scoate de la grefier tot. Avocatul mi-a spus că pot să mă bucur că așa mai câștig niște bani. A spus că am furat niște chei de la un hotel de la Călărași, că l-am bătut pe Dan Alexa, că am fost cu Dan Alexa împreună”, mai completat impresara.

În 2019 au apărut zvonuri conform cărora cei doi ar fi fost mai mult decât prieteni apropiați. Totul a pornit de la imaginile surprinse în timp ce impresara îl lovește cu pumnul, iar gurile rele au spus că la mijloc a fost gelozia.

Palma primită de la Anamaria Prodan i-a influențat cariera lui Dan Alexa
Dan Alexa, care acum este antrenor la CSM Reșița în Liga 3, a negat orice relație amoroasă cu Anamaria Prodan, dar a recunoscut faptul că episodul în care aceasta i-a dat o palmă i-a dăunat destul mult în carieră.

”Nici nu mai știu dacă a fost pumn sau palmă. Sunt convins că acel incident m-a tras mult înapoi. Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut.

Dacă a fost iubire? Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total.

Anamaria Prodan reacționează dur, după ce Reghe a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa: „E penibil și jenant, săracul, a decăzut atât de mult”

Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are, eu îmi văd de treabă în Liga 3. E cam greu să mă ajute cu ceva. Jucătorii de la echipă eu i-am adus”, a declarat tehnicianul, la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.ro.

Cum vede divorțul dintre Prodan și Reghecampf
Dan Alexa a vorbit și despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și i-a sfătuit pe cei doi să nu se mai expună în presa de scandal: ”Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor.

Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie”.

DailyBusiness
Deschiderea oficială a segmentului Joseni-Ditrău din Autostrada Unirii A8!
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
El o face pe Alexia Eram fericită acum! Cine este tânărul chipeș cu care se afișează fiica Andreei Esca
Fanatik.ro
Ce a găsit un cuplu de americani în grădina casei. Obiectul a fost scos la suprafață de uraganul Milton
Capital.ro
UE a dat ordin. Regulile devin lege în România. Oamenii vor fi despăgubiți
Playtech.ro
FOTO Soția lui Petre Roman, DESFIGURATĂ de operațiile estetice! Silvia Chifiriuc a ajuns de nerecunoscut!
DailyBusiness
Schimbare MAJORĂ în legislația auto. ITP-ul devine istorie pentru mașinile noi, începând cu 1 ianuarie 2025!
Adevarul
Fiica lui Navalnîi lucrează la sediul de campanie al Kamalei Harris
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Hackerii vă pot lăsa cu conturile goale. Cum fură în câteva secunde
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Trei frați de 7,9 și 11 ani au fost pierduți de bonă în Hunedoara. Poliția a cerut ajutorul populației
Cancan.ro
Petrică Baicu, un tânăr de 24 de ani, a fost dat dispărut în Germania în urmă cu 2 luni. Ireal unde a fost găsit, acum, în octombrie 2024
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Asasinat prin otrăvire. S-a aflat adevărul despre PUTIN: Îi plăcea să...
StirileBZI
Președintele Casei de Pensii îi liniștește pe seniori: „Banii se dau retroactiv, iar toate deciziile se trimit până la finalul lunii”
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Știrea momentului în România! E GRATIS!
substantial.ro
Flota fantomă de petroliere a Rusiei sfidează sancțiunile occidentale
MediaFlux
Putin e GATA de RĂZBOI cu NATO! Anunțul serviciilor SECRETE
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Betonul vrajbei noastre: scandalul planșeului de la Piața Unirii face deja victime