Cât costă un kilogram de brânză la mama Geta. Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele, dar familia Sterp nu se plânge de lipsa clienților

Familia Sterp deține o stână generoasă cu câteva sute de oi și câteva zeci de vaci. Copiii familiei Sterp s-au îndeletnicit încă de mici cu crescutul animalelor, pe care le îngrijesc cu toată dedicarea de care sunt în stare. Iar rezultatele sunt pe măsură. Scot bani frumoși din vânzarea produselor din lapte și carne de oaie, pe care le vând la prețuri pe care nu oricine și le permite.
Irina Dumitrescu
14 oct. 2024, 16:33
Cât costă un kilogram de brânză la mama Geta. Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele, dar familia Sterp nu se plânge de lipsa clienților

Cu toate acestea, mama Geta nu duce lipsă de clienți. Oamenii îi caută produsele pentru că sunt de calitate superioară, în plus, familia Sterp este deja un brand. Iar prețul ridicat ascunde multă muncă, după cum a explicat în câteva rânduri Getuța Sterp, cea care își ajută cel mai mult mama în prepararea produselor provenite de la oi.

Cât costă un kilogram de brânză la mama Geta

Recent, mama Geta împreună cu cele două fete ale ei, Getuța și Ileana, au mers într-un târg, să-și vândă produsele. Evident, nu avea cum să lipsească faimoasa brânză, pe care femeia o vinde și la magazinul ei situat în Hațeg. Un kilogram de brânză costă nu mai puțin de 60 de lei, după cum arată eticheta pe care Ileana a surprins-o în story-urile pe care le-a postat pe Instagram în cele câteva zile de târg.

Citeste si Culiță Sterp a încercat pentru prima dată ciocolata Dubai. Reacția lui a fost una neașteptată. „Pentru asta ați făcut atâta tam-tam?”

În ciuda prețului ridicat, clienții nu au lipsit. Nici nu avea cum, căci târgul a fost plin ochi de oameni. Ileana Sterp a povestit că nu a avut timp s-și tragă sufletul, căci clienții nu se terminau la taraba lor. Oamenii le caută atunci când află că au venit în târg și mulți bagă adânc mâna în buzunare pentru a încerca bunătățile făcute în casă de mama Geta și de cele două fiice ale sale.

A trecut și ziua de azi, ziua 2, a fost o zi foarte grea, cu foarte mulți clienți, nu am avut pauză, dar a trecut cu bine. E aglomerație mare, așteptăm să mergem la cazare, că nu mai putem”, spunea Ileana, după a doua zi de târg.

Citeste si Ileana Sterp s-a apucat de renovarea unei case. În ce stadiu se află locuința: „Se lucrează intens după o pauză de două luni”

Getuța Sterp va naște la începutul lunii noiembrie

Chiar dacă mai are mai puțin de o lună până își va ține bebelușul în brațe, Getuța continuă să își ajute mama atât cât poate.

Cunoscuta influenceriță ar urma să devină mama pe data de 8 noiembrie, adicăde Sfinții Mihail și Gavril. Unul dintre numele luate în calcul este Mihail, dar Getuța a primit și o altă sugestie de la mama sa: Zian, așa cum se numea Arsenie Boca.

Getuța s-a gândit deja la un nume pentru bebeluș, chiar eu i-am dat ideea de nume, Zian. Asta pentru că pe Arsenie Boca îl chema Zian. Eu tot ascult documentare despre Arsenie Boca și mi-a plăcut mult numele acesta, e mai deosebit. Ea va naște în apropierea sărbătorii de Mihail și Gavril, iar ea spunea că ar vrea să-i pună celui mic numele Mihail. Va vedea cum va face până la urmă, nu cred că le va pune pe amândouă, e de ajuns un nume. Și eu le-am pus copiilor câte un singur nume”, a declarat mama fraților Sterp.

DailyBusiness
Deschiderea oficială a segmentului Joseni-Ditrău din Autostrada Unirii A8!
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
El o face pe Alexia Eram fericită acum! Cine este tânărul chipeș cu care se afișează fiica Andreei Esca
Fanatik.ro
Ce a găsit un cuplu de americani în grădina casei. Obiectul a fost scos la suprafață de uraganul Milton
Capital.ro
Asasinat prin otrăvire. S-a aflat adevărul despre PUTIN: Îi plăcea să...
Playtech.ro
Ce a făcut o femeie după ce McDonald`s a construit un restaurant lângă casa ei
DailyBusiness
Schimbare MAJORĂ în legislația auto. ITP-ul devine istorie pentru mașinile noi, începând cu 1 ianuarie 2025!
Adevarul
Fiica lui Navalnîi lucrează la sediul de campanie al Kamalei Harris
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Greșeala care transformă varza murată în eșec. Câteva trucuri simple de respectat
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
„A venit direct unul prin spate şi mi-a dat cu ciocanul în cap” El este Valentin, tânărul bătut și lăsat inconștient de un grup de opt individizi într-un cartier din București. De la ce ar fi pornit conflictul
Cancan.ro
Petrică Baicu, un tânăr de 24 de ani, a fost dat dispărut în Germania în urmă cu 2 luni. Ireal unde a fost găsit, acum, în octombrie 2024
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Taxă obligatorie în România. Se impune o nouă majorare: În mod cert, e loc de creştere
StirileBZI
Președintele Casei de Pensii îi liniștește pe seniori: „Banii se dau retroactiv, iar toate deciziile se trimit până la finalul lunii”
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Știrea momentului în România! E GRATIS!
substantial.ro
Avertismente din Germania privind potențialul conflict Rusia-NATO
MediaFlux
Putin e GATA de RĂZBOI cu NATO! Anunțul serviciilor SECRETE
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Betonul vrajbei noastre: scandalul planșeului de la Piața Unirii face deja victime