Cât costă să te cazezi la pensiunea lui Nicolai Tand din Maramureș. Prețul nu e deloc accesibil pentru oricine

Pentru a petrece o noapte în pensiunea bucătarului Nicolai Tand, din Maramureș, turiștii trebuie să scoată din buzunare o sumă considerabilă pe care nu mulți și-o permit.
Filip Stan
15 oct. 2024, 10:59
Cât costă să te cazezi la pensiunea lui Nicolai Tand din Maramureș. Prețul nu e deloc accesibil pentru oricine

Nicolai Tand și-a investit banii într-o pensiune situată în satul său natal, Rozavlea, Maramureș. Pensiunea, numită „Casa dintre dealuri”, atrage turiști datorită farmecului său tradițional, deși prețul la care se ridică o nopate de cazare nu este deloc accesibil pentru toată lumea.

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te cazezi la cabana lui Nicolai Tand, din Maramureș

Pentru a petrece o noapte în această locație pitorească din Maramureș, turiștii trebuie să plătească 1.248 de lei. Această sumă include întreaga unitate de cazare, care dispune de trei dormitoare și are o capacitate maximă de șase persoane, conform CANCAN. Astfel, dacă există mai multe familii care aleg să împartă costurile, prețul devine mult mai rezonabil.

Pensiunea lui Nicolai Tand este administrată cu grijă de el și de soția sa, Monica, care se ocupă mai mult de detalii în ceea ce privește cazarea oamenilor. Cei doi au preferat să se ocupe personal de pensiune deoarece implicarea lor le oferă turiștilor o experiență mai caldă și mai autentică.

„Nicolai este foarte legat de locul în care s-a născut, de casa copilăriei, așa că ăsta a fost punctul de pornire. Am transformat un vechi grajd, aflat în curtea casei natale, în noua noastră casă.

Mie îmi place foarte mult designul de interior, cu toate detaliile pe care le presupune acesta, așa că a fost o plăcere pentru mine să mă ocup de la cap la coadă de tot ce înseamnă amenajare. Am vrut să fie ceva simplu, dar cu accente maramureșene, așa cum suntem și noi, de altfel.

Pentru că nu reușim să ajungem acolo decât de câteva ori pe an, în marea partea a timpului închiriem casa în sistem Airbnb și m-am bucurat enorm că, de fiecare dată, oamenii ne-au spus cât de mult le-a plăcut cum era amenajată Casa dintre dealuri”, declară soția lui Nicolai Tand.

Citește și: Dan Bordeianu, despre retragerea din lumina reflectoarelor. De ce a fugit actorul de faimă: „Nu știam ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut niciodată”

Pensiunea a fost renovată chiar de bucătar

Renovarea pensiunii a fost facută de Nicolai însuși, care a dorit să păstreze autenticitatea casei tradiționale. Locația beneficiază de un peisaj deosebit și are o grădină generoasă, cu facilități pentru relaxare, inclusiv un foișor și un loc de grătar. Spațiile interioare sunt la fel de primitoare, cu un living generos care invită la petrecerea timpului alături de familie și prieteni.

„Cândva, aveam un gard din beton, făcut de tata, dar l-am schimbat cu unul din nuiele împletite, deși toată lumea mă întreba de ce fac asta. Acesta este, de fapt, Maramureșul.

Încerc că păstrez locurile, așa cum le-am primit de la bătrânii noștri, să vină turiștii pentru lemn, pentru țesături, pentru tradiții. Podelele pensiunii sunt puse de mine, doar sunt fecior de tâmplar!

Este, de fapt, o casă de vacanță, o locație frumoasă, unde vin să petreacă și alții, cu o curte frumoasă, pot să vină și cu câini și cu copii mici”, a mai declarat Nicolai Tand, pentru libertatea.ro.

Citește și: EXCLUSIV Cine este și cu ce se ocupă presupusul iubit al Alexiei Eram. Tânărul misterios și Mario Fresh se urmăresc reciproc pe rețelele sociale, semn că sunt cunoștințe mai vechi

 

DailyBusiness
Lovitura finală pentru România. S-A CONFIRMAT RECESIUNEA
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Fanatik.ro
În ce să ții cartofii dacă vrei să nu încolțească și să fie buni luni de zile. Costă în jur de 1 leu și un bucătar cu experiență o recomandă
Capital.ro
Interzis din 2026 pentru proprietarii de apartamente. Noua regulă pentru cei care stau la bloc.
Playtech.ro
Ciocoliva românească DETRONEAZĂ ciocolata Dubai! Ce gust are și de unde o poți lua
DailyBusiness
Ninsorile lovesc din plin România! Alertă ANM
Adevarul
Năpasta care îi poate lovi pe turiștii români chiar și în hotelurile de lux și îi urmărește până acasă. „Îți suge sângele și dă coșmaruri cumplite”
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Din ce trăiește familia Sterp. Becali nu visează la așa prețuri
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un bărbat a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Tom a fugit de acasă alături de copiii săi, după o ceartă cu soția
Cancan.ro
David Popovici a renunțat la mașinile de la Ion Țiriac. Cum motivează gestul: „Nu pot să…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Anca Țurcașiu a leșinat și s-a prăbușit la pământ. S-a dat alerta la TV
StirileBZI
Aceste anvelope de iarnă cresc riscul de explozie! De ce nu este bine să le folosiți
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...
substantial.ro
Creșterea lansărilor de rachete balistice ale Rusiei contrariind ipotezele sancțiunilor
MediaFlux
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Visuri de diamant: sub praf și speranță – vânătorii de nestemate din Panna