Monica Bîrlădeanu, mărturisiri emoționante din copilăria sa. A început să muncească de la 16 ani deoarece familia ei avea o situație materială extrem de dificilă

Monica Bîrlădeanu este o actriță talentată și apreciată, dar povestea ei nu a fost întotdeauna una ușoară. La vârsta de 16 ani, pe când era încă un copil, a început să-și câștige traiul singură pentru a-și ajuta părinții care aveau o situație financiară precară.
Filip Stan
15 oct. 2024, 12:30
Monica Bîrlădeanu, mărturisiri emoționante din copilăria sa. A început să muncească de la 16 ani deoarece familia ei avea o situație materială extrem de dificilă

Deși astăzi se bucură de o carieră strălucită, Monica Bîrlădeanu a trecut prin numeroase încercări în adolescență, care i-au modelat personalitatea și care au făcut-o mai puternică.

Monica Bîrlădeanu, despre meseria pe care a avut-o în adolescență

Încă de la 16 ani, Monica a conștientizat importanța muncii, fiind nevoită să contribuie la veniturile familiei sale. Actrița a subliniat faptul că a fost extrem de afectată de mediul modest din care provenea și își dorea mai mult, de aceea a și ales să înceapă să muncească încă de tânără pentru a-și câștiga proprii bani.

Acest lucru a determinat-o să își asume responsabilitatea, și a reușit să mențină un echilibru între studii și un loc de muncă la o terasă. Această experiență timpurie a învățat-o valoarea efortului și a sacrificiului, aspecte care i-au fost de mare ajutor în cariera ulterioară.

„A fost o adolescenţă grea, dar căreia, într-un fel, îi sunt recunoscătoare, pentru că, poate dacă noi nu eram într-o situaţie aşa de dificilă financiar, de exemplu, după plecarea lui tata, nu s-ar fi născut aşa repede în mine simţul responsabilităţii.

O vedeam pe mama neajutorată, muncea foarte mult – venea de la 30 de copii la grădiniţă, la 3 copii acasă. Şi atunci am simţit nevoia de a participa la veniturile familiei, aşa că m-am angajat prima dată la 16 ani, la o terasă lângă gară. Am minţit că am, de fapt, 18 ani, altfel nu m-ar fi primit.

Ca să nu creez îndoieli, m-am machiat mai strident, mi-am pus nişte şosete în sutien şi aşa am primit postul! Abia când trebuia să iau salariul şi a trebuit să prezint buletinul, cei care mă angajaseră „m-au cunoscut“ mai bine. Au înţeles că era important pentru mine să muncesc şi m-au primit şi în vara viitoare”., a declarat Monica, pentru Diva Hair.

Citește și: Radu Ștefan Bănică pus în fața celei mai dificile decizii din viața lui. „E ca și cum mă pui să aleg între mama și tata”

Frumoasa brunetă și-a creat un renume în lume artistică

Pe parcursul anilor, Monica Bîrlădeanu a reușit să își construiască un renume în lumea artistică românească, dar și în cea internațională, fiind recunoscută nu doar pentru frumusețea ei fizică, ci și pentru talentul său.

În prezent, actrița trăiește momente pline de fericire și împlinire și o viață liniștită și fără griji. Multe dintre admiratoarele ei se întreabă cum reușește să se mențină în formă atât de bine, iar Monica a oferit recent câteva detalii despre stilul său de viață.

„E foarte clar că moștenirea genetică e un mare avantaj. Adică în proporție de 50 la sută ai niște setări. Dar toate lucrurile astea le poți pierde foarte ușor dacă nu ai grijă. Pielea o dată ce se duce la vale o recuperezi atât de greu, iar silueta.

Și e o luptă după 35 de ani, există așa un mic sabotaj din partea corpului. Începe să te saboteze și să nu mai răspundă neapărat. Și atunci trebuie să intensifici: un program de alimentație foarte atent – am scos pâinea, de exemplu, din alimentație, o rutină de sport de care să te ții, că așa cu toții ne apucăm de sport. Dar cheia de fapt nu e apucatul de sport, cât e ținutul”, a mai spus Monica Bârlădeanu pentru ciao.ro.

Citește și: Adrian Elicopter de Luptă, primele declarații după ce a fost prins băut la volan: „M-am zbătut un pic. S-au adresat niște injurii, am urma de la cătușe”

DailyBusiness
Noi zile libere pentru români! Vești excelente pentru milioane de angajați
Spynews
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Bzi.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Fanatik.ro
Singura metodă eficientă de a spăla pesticidele de pe fructe și legume: “Chiuveta este mai murdară decât credeți!”
Capital.ro
Avertisment pentru clienții Banca Transilvania. Toată lumea trebuie să declare. Rămâi fără cont
Playtech.ro
Lucian Mîndruță și-a ÎNȘELAT soția acum 15 ani. Abia acum a spus ADEVĂRUL
DailyBusiness
Alertă națională! A fost descoperită o substanță periculoasă găsită în parfumurile brandurilor de lux
Adevarul
Năpasta care îi poate lovi pe turiștii români chiar și în hotelurile de lux și îi urmărește până acasă. „Îți suge sângele și dă coșmaruri cumplite”
wowbiz.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret! Primele declarații ale artistei
Spynews
Câte zile libere legale sunt în anul 2025. Când primesc concediu de la stat agajații români
Spynews
Kate Middleton a încălcat protocolul regal. Ce gest uimitor a făcut prințesa
Evz.ro
Doliu în lumea artistică din România. A murit o cunoscută scriitoare
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un bărbat a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Tom a fugit de acasă alături de copiii săi, după o ceartă cu soția
Cancan.ro
David Popovici a renunțat la mașinile de la Ion Țiriac. Cum motivează gestul: „Nu pot să…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Guvernul pune limită. Decizie pentru absolut toți românii care merg în magazine
StirileBZI
Aceste anvelope de iarnă cresc riscul de explozie! De ce nu este bine să le folosiți
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în Chiajna, mărturii disperate de pe patul de spital
substantial.ro
Propaganda anti-europeană în Republica Moldova: mesajele unui preot ortodox
MediaFlux
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Visuri de diamant: sub praf și speranță – vânătorii de nestemate din Panna