Adrian Elicopter de Luptă, primele declarații după ce a fost prins băut la volan: „M-am zbătut un pic. S-au adresat niște injurii, am urma de la cătușe”

Adrian Dumitru, cunoscut în mediul online drept Adrian Elicopter de Luptă, a făcut primele declarații după incidentul din trafic în care e implicat.
Alina Costache
15 oct. 2024, 12:18
Adrian Elicopter de Luptă, primele declarații după ce a fost prins băut la volan:

Adrian Elicopter de Luptă a fost prins de polițiști sub influența băuturilor alcoolice la volan, pe o stradă din Pitești. Inițial a apărut în presă informația că el și cele trei persoane care se aflau în mașină ar fi fugit de polițiști, însă influencerul neagă aceste acuzații.

Tânărul de 22 de ani, fost student la Academia de Poliție, a postat un clip vidoe pe Social Media în care și-a recunoscut vina pentru faptul că s-a urcat băut la volan, dar a precizat că lucrurile sunt destul de diferite față de cum au fost prezentate în mass-media.

Citește și Influencerul Adrian Elicopter de luptă, prins beat la volan și încătușat de polițiști, după o urmărire în trafic prin Pitești. Fratele lui, arestat pentru ultraj

„În primul rând, îmi cer scuze pentru cele întâmplate, dar aș vrea să le explic un pic, pentru că nu e cum v-ați imaginat. Astăzi mi-au venit și mie probele de sânge, a rezultat faptul că da, aveam o concentrație de alcool în sânge, dar suficientă doar pentru o contravenție, nu pentru infracțiune, pentru că nu băusem mult.

Doar că băusem recent și automat a ieșit în etilotest. (…) Înțeleg faptul că anumiți oameni de la 2-3 beri nu mai pot să conducă, nu mai pot să se țină pe picioare, nu e cazul la mine. Greșeala mea a fost că m-am urcat la volan. Pot să beau și o picătură de bere și 10 beri, nu contează, nu trebuie să te urci la volan. Îmi pare rău pentru acest lucru, dar trebuie să știți că în mintea mea nu e că pun viața în pericol nimănui, în mintea mea era: da, îmi asum, mi se ia permisul, contravenție, nu este nicio problemă. Pentru că știam că băusem puțin”, a spus Adrian Dumitru, în clipul de pe TikTok.

Adrian Elicopter de Luptă, despre fuga de polițiști

Cât despre faptul că ar fi fugit de polițiști, Adrian Dumitru spune că nu e nimic adevărat și că nu a știut că oamenii legii erau în spatele lui.

„Acum să vorbim puțin despre acea urmărire, pentru că nu e așa cum v-ați imaginat.(…) Am ieșit de pe o stradă, n-am văzut că e poliție în dreapta. Am făcut stânga pe linie dublă continuă, după ce m-am asigurat. În dreapta erau domnii polițiști cu o mașină civilă. Îl opriseră pe un domn. După ce am făcut eu, trebuia să-mi ia permisul și i-au zis domnului probabil că era în regulă, să plece. Până s-au urcat polițiștii, până s-au întors, cel din mașină a avut sindromul salvatorului și a venit după mine. Flash-uri, șicanat în trafic, dar agresiv. Această urmărire s-a întins pe câteva sute de metri din cauza acestui om care a decis să facă pe polițistul. (…) Am zis să mă bag prin niște blocuri, am văzut girofarul de poliție, atunci am înțeles ce se întâmpla.

Am oprit și nu știam care e faza. Am înaintat 15 metri pe niște scări, am văzut că a venit și poliția din spate. S-au dat jos domnii polițiști. Am venit, am stat să mă ia domnul polițist. Am coborât un pic. Au fost 15-20 de secunde în care nu înțelegeam absolut nimic. Dacă ați fi fost în situația aia, înțelegeați. Au fost 15-20 de secunde de: ce ai, ce am făcut? M-am zbatut un pic. S-au adresat niște injurii, că în situația aia, ce să faci?! E ceva normal. Dar nu lucruri grave. Nu s-a bătut nimeni cu nimeni. Am și urma de la cătușe”, a mai precizat influencerul.

Citește și Dan Bordeianu, despre retragerea din lumina reflectoarelor. De ce a fugit actorul de faimă: „Nu știam ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut niciodată”

Adrian Elicopter de Luptă a vorbit și despre fratele lui aflat în arest preventiv și cercetat pentru ultraj.

„După cum bine știți, fratele meu a primit arest preventiv, cel puțin la momentul acesta. Această decizie se ia în funcție de domnul procuror, în funcție de ce ai avut și tu în trecut, ce s-a mai întâmplat. Nu pot să dau detalii. Eu nu sunt arestat, nu am fost arestat”, a mai declarat influencerul.

 

 

DailyBusiness
Noi zile libere pentru români! Vești excelente pentru milioane de angajați
Spynews
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Bzi.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Fanatik.ro
Municipiul din România care s-a umplut de urși. Se află într-unul dintre cel mai frumoase județe ale României și e bine ca turiștii să-l evite
Capital.ro
Putin porneşte Al Treilea Război Mondial. Germania: Un adevărat uragan de la est spre vest
Playtech.ro
Lucian Mîndruță și-a ÎNȘELAT soția acum 15 ani. Abia acum a spus ADEVĂRUL
DailyBusiness
Alertă națională! A fost descoperită o substanță periculoasă găsită în parfumurile brandurilor de lux
Adevarul
„Până la 30 de ruși sunt uciși odată”. Putin se confruntă cu pierderi uriașe pe front, pentru că aruncă haotic în luptă soldați nepregătiți
wowbiz.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret! Primele declarații ale artistei
Spynews
Câte zile libere legale sunt în anul 2025. Când primesc concediu de la stat agajații români
Spynews
Kate Middleton a încălcat protocolul regal. Ce gest uimitor a făcut prințesa
Evz.ro
Ceaușescu a ținut neapărat să viziteze în SUA. În ce locuri a mers dictatorul
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un bărbat a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Tom a fugit de acasă alături de copiii săi, după o ceartă cu soția
Cancan.ro
David Popovici a renunțat la mașinile de la Ion Țiriac. Cum motivează gestul: „Nu pot să…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Avertisment pentru clienții Banca Transilvania. Toată lumea trebuie să declare. Rămâi fără cont
StirileBZI
Aceste anvelope de iarnă cresc riscul de explozie! De ce nu este bine să le folosiți
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în Chiajna, mărturii disperate de pe patul de spital
substantial.ro
Ministrul de externe turc: Timpul diplomației cu Israelul a trecut, este necesară aplicarea de sancțiuni
MediaFlux
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Visuri de diamant: sub praf și speranță – vânătorii de nestemate din Panna