Anca Dimancea, sfaturi Feng Shui în dormitor. De ce e nevoie să ai două noptiere, iar patul să nu stea pe peretele cu baia

Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc, vorbește despre ce trebuie să facem ca să aducem prosperitatea în casa și viața noastră din punct de vedere Feng Shui.
Alina Costache
16 oct. 2024, 14:01
Anca Dimancea, sfaturi Feng Shui în dormitor. De ce e nevoie să ai două noptiere, iar patul să nu stea pe peretele cu baia

Anca Dimancea a oferit cele mai importante sfaturi Feng Shui și a spus ce trucuri trebuie să folosim pentru dormitor dacă vrem să ne găsim dragostea

Anca Dimancea a spus și la ce trucuri putem apela pentru a avea o cameră armonioasă care să atragă iubirea.

Zodiac chinezesc Anca Dimancea. Ai primit o mărire la salariu şi te gândeşti cum să o valorifici

Specialistul în zodiac chinezesc a explicat de ce sunt importante culorile, de ce nu trebuie ca lumina soarelui să bată foarte puternic pe pat, dar și care sunt cele mai puternice trucuri pentru amenajare, începând de la mobilier și culori.

Anca Dimancea spune cum atragem dragoste prin ritualuri Feng Shui

Expertul în zodiac chinezesc a discutat, în exclusivitate la WOWnews, despre importanța mobilierului din dormitor, atunci când vine vorba de atragerea iubirii.

Aceasta spune că tăblia patului trebuie să fie mai înaltă ca pernele, iar de o parte și de alta a acestuia ar trebui să existe două noptiere cu două veioze.

„Pentru cei care aveți dormitorul funcțional și nu dormiți în sufragerie pentru că nu se recomandă așa, aveți toate șansele să găsiți relația. Problema este ce facem cu dormitorul nostru!

În primul și în primul rând, nu folosiți două saltele diferite și folosiți o singură saltea pe patul dumneavoastră. Patul trebuie să fie destul de generos.

Anca Dimancea: „Perioada 9 de Foc aduce schimbări în următorii 20 de ani! Din interiorul casei pleacă totul, nu aprindeţi lumânări aici”

În al doilea rând, vă trebuie două noptiere, așa este recomandat în Feng Shui, credeți-mă că funcționează, în toată experiența de vreo 20 de ani, m-am lămurit că așa este. Două noptiere la fel, de aceeași dimensiune și practic să fie în set cu patul. Ar fi ideale, două noptiere, două măsuțe separate de pat, deși dacă nu se poate, o continuitate a patului ca niște aripioare, am văzut în mobilierul modern.

De-o parte și de alta a patului trebuie să existe simetrie. Deci două noptiere la fel, de aceeași dimensiune și aceeași culoare. Pe cele două noptiere, important este să fie două veioze care să nu bată pe pat, ci alături”, a explicat Anca Dimancea.

Totodată, Anca Dimancea spune că patul pe care îl alegem pentru dormitor trebuie să aibă tăblie, să nu fie amplasat chiar în dreptul geamului și nici pe peretele cu toaleta.

Remedii Feng Shui pentru prosperitate! Cum ne asigurăm că toată viaţa vom atrage energii pozitive și bani, Anca Dimancea: „Se bagă 8 sau 9 bănuți în cufere”

Dincolo de acestea aspecte, este foarte important ca patul să nu fie amplasat chiar în mijlocul camerei și să nu fie unul suspendat.

 

„Este foarte important să aveți tăblie la pat pentru că aceea este statornicia într-o relație, stabilitatea voastră și suportul vostru în primul rând. Tăblia patului trebuie să fie una mai înaltă ca pernele care poate stau ridicate.

Patul nu se amplasează niciodată în mijlocul camerei ca și când ar pluti și nu există nimic la cap să-l susțină.

(…) Contează foarte mult să avem un echilibru, să fie ordine, să fie curățenie și să fie aerisit și să  nu vină lumină foarte multă pe pat, pentru că energizează camera și o transformă în camera Yang. Întotdeauna dormitorul trebuie să fie în energia Yin”, a mai precizat Anca Dimancea.

Putem schimba casa prin accesorii, nu trebuie neapărat să vopsim pereții în culori. Pe toată perioada lui 9 avem șansa să schimbăm lucruri. Din 20 în 20 de ani sunt schimbări majore pe pământ. Nu aruncați obiectele din casă, repoziționați-le. Culorile sunt primele la care trebuie să ne uităm. O casă care nu este ocupată 6 luni de zile, își pierde energia. Casa este altarul nostru.”, a declarat Anca Dimancea.

DailyBusiness
Atenție, români de la bloc! Amenzi uriașe te așteaptă, dacă nu respecți noile obligații înainte de iarnă!
Spynews
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
Fanatik.ro
Leguma care îți poate schimba culoarea pielii. Consumul excesiv dă o nuanță stranie
Capital.ro
Doliu la Antena 1. Ne-a părăsit o mare vedetă: Vei rămâne mereu parte din echipa noastră
Playtech.ro
Adio, metrou Cluj. Consecința rușinoasă a...
DailyBusiness
Ciuucă lansează atacul. Cere deblocarea fondurilor PNRR și denunță somniferele electorale ale lui Ciolacu!
Adevarul
Planul diabolic al al lui Hitler pentru Europa de Est. Câți oameni ar fi trebuit să moară și care ar fi fost soarta României
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Amanta i-a cerut să renunțe la soție! Meko face declarații exclusive! Cum se împarte luptătorul între femelie din viața lui
Spynews
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Evz.ro
Zona din România unde ustură ca să parchezi. Prețurile au luat-o razna
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
„Mi-a omorât unicul copil” Ele sunt Maria și Alexandra, tinerele de 21 și 28 de ani care au murit în cumplitul accident din Constanța. Nu au mai avut nicio șansă în fața șoferului
Cancan.ro
Această femeie a murit și a revenit la viață, după 11 minute. Cum arată Raiul și Iadul, de fapt
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Andreea Marin a fost internată în spital. De ce boală cumplită suferă fosta Zână a Surprizelor
StirileBZI
România va produce carne hibridă! Ce veți găsi în parizer, pateu și crenvurști
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări: "Poate era obosită"
substantial.ro
Fostul general britanic Sir Mike Jackson a decedat la vârsta de 80 de ani
MediaFlux
Se DAU BANI GRATIS pentru ROMÂNIA! SUMELE intră AZI pe CARD
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Pesta ovină ne-a prins iar cu temele nefăcute. Ce lecții învață România după eradicarea virusului care a decimat sute de mii de oi și capre