Flick Domnul Rimă, soț și tată de fată, misoginism total în versuri. Ce a putut să scrie despre femei: „Doamnelor, să mai gătiți! Și nu doar cartofi prăjiți”

Flick Domnul Rimă a fost aspru criticat de urmăritorii săi, după ce a scris o poezie dedicată femeilor. Aerul misogin al versurilor sale nu i-a lăsat indiferenți pe internauți.
Alina Costache
16 oct. 2024, 14:32
Flick Domnul Rimă, soț și tată de fată, misoginism total în versuri. Ce a putut să scrie despre femei: „Doamnelor, să mai gătiți! Și nu doar cartofi prăjiți”

Andrei Sebastian Filcea, cunoscut publicului ca Flick Domnul Rimă, a fost pus la punct de urmăritorii săi, după ce a încercat să fie amuzant în versuri. Controversatul personaj a scris o poezie în care le îndeamnă pe femei să gătească mai des și a postat-o pe Facebook.

Flick este cunoscut pentru versurile sale care se vor a fi unele umoristice, dar nu de puține ori a reușit să atragă reacții negative. De această dată s-a întâmplat la fel, poezia lui strârnind o adevărată controversă în mediul online.

Citește și: Mihai Morar și Daniel Buzdugan, reacție după acuzele lui Flick: „Să fie sănătos, e alegerea lui”. Ce spune Denisa Filcea

„Doamnelor, să mai gătiți!/ Și nu doar cartofi prăjiți,/ Sau pe fugă două ochiuri;/ Încercați ciorbă pe-alocuri,/ La cuptor în sos fripturi/ Ca soțul să se mențină/ Mai mereu cu burta plină./ Dacă des nu se hrănește/ El începe și slăbește/ Până când cad frumușel/ Pantalonii de pe el/ Iar partea periculoasă:/ Nu-i cad de pe el acasă”, a scris Flick.

Citește și: Flick, despre ruptura de Bendeac, Speak, Morar și Răzvan Popescu: „Eu sunt ăla care am fost blocat de anumiți prieteni”

Versurile Domnului Rimă au generat o serie de reacții negative, mai ales din partea celor care au considerat că mesajul său este unul misogin.

„Dacă tot se spune că bărbații sunt cei mai pricepuți bucătari, atunci să gătească, să facă tot felul de bunătăți pentru femeia iubită”, „Cam jenant venind din partea unui tată de fată!”, „Cum scrii așa ceva în 2024, când femeile se luptă să scape de prejudecățile de genul “femeia la cratiță”, poate data viitoare treci prin cateva filtre de gândire ce scrii înainte să postezi”, „S-au schimbat vremurile..nu stă doar femeia la cratiță”, „Postarea îi este destinată și soției tale?”

„Așa stă treaba la tine în relație?”, „Dacă bărbatul stă lângă o femeie doar pentru că-i gătește…e gravă situația. Pe lângă faptul că omul ar trebui să mănânce pentru a trăi și nu să trăiască pentru a mânca, dacă nu are mâncare în frigider are două opțiuni: se apucă de gătit sau face comandă acasă, să am și eu ce mânca atunci când vin de la serviciu. Dacă se duce să mănânce „în sat” …să rămână în sat. Glumă, glumă, dar cam misogină de data asta”, sunt câteva dintre comentariile pe care oamenii le-au lăsat la postarea lui Flick.

DailyBusiness
Românii pot ieși la pensie la 45 de ani! Cine beneficiază de reducerea vârstei de pensionare
Spynews
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
Fanatik.ro
Leguma care îți poate schimba culoarea pielii. Consumul excesiv dă o nuanță stranie
Capital.ro
S-a dat ordin de la Comisia Europeană. Noile reguli UE. Toată lumea le respectă
Playtech.ro
Adio, metrou Cluj. Consecința rușinoasă a...
DailyBusiness
Atenție, români de la bloc! Amenzi uriașe te așteaptă, dacă nu respecți noile obligații înainte de iarnă!
Adevarul
Planul diabolic al al lui Hitler pentru Europa de Est. Câți oameni ar fi trebuit să moară și care ar fi fost soarta României
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Amanta i-a cerut să renunțe la soție! Meko face declarații exclusive! Cum se împarte luptătorul între femelie din viața lui
Spynews
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Evz.ro
Semnal mai bun la Wi-Fi. Opt trucuri simple
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
„Mi-a omorât unicul copil” Ele sunt Maria și Alexandra, tinerele de 21 și 28 de ani care au murit în cumplitul accident din Constanța. Nu au mai avut nicio șansă în fața șoferului
Cancan.ro
Această femeie a murit și a revenit la viață, după 11 minute. Cum arată Raiul și Iadul, de fapt
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Doliu la Antena 1. Ne-a părăsit o mare vedetă: Vei rămâne mereu parte din echipa noastră
StirileBZI
România va produce carne hibridă! Ce veți găsi în parizer, pateu și crenvurști
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări: "Poate era obosită"
substantial.ro
Bărbat acuzat de cruzime după ce și-a abandonat câinele în timpul uraganului Milton
MediaFlux
Se DAU BANI GRATIS pentru ROMÂNIA! SUMELE intră AZI pe CARD
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Pesta ovină ne-a prins iar cu temele nefăcute. Ce lecții învață România după eradicarea virusului care a decimat sute de mii de oi și capre