Horoscop Acvaria. Zodia care vrea din răsputeri să câştige, se luptă cu fricile

Horoscop Acvaria. Pluto din semnul vostru, cu ultimele sale resurse de acolo, vă spune că puteți pe ultima sută de metri să schimbați clasamentul.
Alina Costache
16 oct. 2024, 17:38
Horoscop Acvaria. Zodia care vrea din răsputeri să câştige, se luptă cu fricile

Horoscop Acvaria. Vă simțiți într-o competiție în perioada asta. Vorbim despre o competiție cu voi, cu versiunea voastră de până mai ieri, cu alții, cu lumea largă, în care trebuie să vă depășiți limitele. Posibil să fiți din anumite puncte de vedere pe ultima sută de metri a unei măsurări a forțelor, ca la maraton.

Trei zodii cu mare noroc în luna noiembrie. Cine sunt fericiţii care numără mulţi bani înainte de luna cadourilor

Dar pe ultima sută de metri se decide câștigătorul, și voi sunteți acolo, în care clar că aveți niște rivali cu care vă luptați, niște personaje care sunt și ele conștiente că sunteți în momentul decisiv, acum se hotărăște victoria, cine ia trofeul.

Horoscop Acvaria. Pluto din semnul vostru, cu ultimele sale resurse de acolo, vă spune că puteți pe ultima sută de metri să schimbați clasamentul.

Poate că nu sunteți în plutonul fruntaș, sunteți un pic mai în spate, iar alții sunt foarte aproape de linia de sosire, de câștigarea trofeului, pe orice plan al vieții. Vedeți cum se apropie un moment culminant, marcat de ieșirea lui Pluto din zodia voastră, foarte curând, în luna noiembrie. Acest moment vă adună ultimele resurse, de unde nici voi nu știți, o energie colosală și o ambiție uriașă. Acum e timpul să vă autodepășiți, să-i depășiți pe ceilalți. Chiar dacă sunteți acum pe locul 10, aproape de finish, puteți să urcați în plutonul fruntaș, poate chiar să deveniți câștigătorul. Aceasta este o luptă cu fricile, cu zona de confort și cu tot ce ați făcut până acum. Acum se decide cea mai bună versiune a voastră.

Până acum ați fost bine, poate chiar în plutonul fruntaș, alergând ani de zile fără să depășiți anumite limite. Poate că vă uitați la ceilalți din față și vă întrebați: „Dar eu? Eu de ce nu pot? Eu sunt cel mai tare!” Acum e momentul să vă înfruntați fricile, dubiile, experiențele anterioare care v-au frânat. Normal că vă amintiți de momentele din trecut când ați fost la un pas de succes, dar vi s-a luat fața în ultima clipă. Însă acum, după o competiție ce a început poate acum 15 ani, se decide câștigătorul.

Horoscop karmic octombrie 2024. Dispoziție flamboaiantă, banii foşnesc în portofel, iar în weekend se pun coifurile de petrecere

Trebuie să luptați mai tare ca oricând. Nu vă mai uitați la voi, cei de acum un an, cinci sau zece ani, pentru că tot acest timp ați avut un antrenor sever lângă voi, anume Pluto. El v-a pus la încercare și v-a forțat să dați tot ce aveți. Poate că v-ați enervat pe el, l-ați respins și apoi l-ați primit înapoi. Pluto v-a călit, v-a provocat, și acum vă spune: „Nu te mai uita la tine cel de acum cinci, zece sau cincisprezece ani, pentru că eu am scos din tine campionul.”

Acum trebuie să demonstrați că sunteți acel campion, indiferent de capitolul vieții. Sunteți într-un concurs cu alții pentru un loc fruntaș, iar această Lună Plină din 17 octombrie vă poate încununa eforturile din ultimii ani. E timpul să trageți linie, să evaluați rezultatele și să vedeți cu ce ați rămas.

DailyBusiness
S-a stabilit! Salariul românilor crește din 1 ianuarie 2025!
Spynews
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
Fanatik.ro
Județele din România unde oamenii au cele mai mari șanse să-și găsească locuri de muncă. Către ele fug majoritatea românilor
Capital.ro
Obligație pentru cei care stau la casă sau la bloc. Te lasă fără locuință. Nu ignora!
Playtech.ro
Ce a putut să spună Andreea Bălan despre tatăl său și despre Keo în fața a mii de oameni. Moment ULUITOR la Sala Palatului
DailyBusiness
Senatul a adoptat proiectul! 2 zile libere pentru români pentru efectuarea screening-ului
Adevarul
Donald Trump, atac furibund la actorul de origine română Sebastian Stan: „Un gunoi uman!”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Amanta i-a cerut să renunțe la soție! Meko face declarații exclusive! Cum se împarte luptătorul între femelie din viața lui
Spynews
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Evz.ro
Ingredientul care schimbă total murăturile. Este esențial, nu trebuie omis
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Vești bune pentru angajații din România! Salariul minim va fi majorat de la 1 ianuarie 2025
Cancan.ro
Cât a costat rochia de mireasă pe care Theo Rose a purtat-o la nunta cu Anghel Damian. Nimeni nu se aștepta să dea atât!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Anunț pentru românii cu banii la saltea. Adevărul despre carduri: Trebuia să închid...
StirileBZI
România va produce carne hibridă! Ce veți găsi în parizer, pateu și crenvurști
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări: "Poate era obosită"
substantial.ro
Amenințarea campaniilor de dezinformare: Nicio națiune nu este complet protejată
MediaFlux
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Pesta ovină ne-a prins iar cu temele nefăcute. Ce lecții învață România după eradicarea virusului care a decimat sute de mii de oi și capre