Copiii milionarului Adrian Marțian, daţi în urmărire internaţională. Poliţia a confirmat că înregistrarea este autentică

Copiii milionarului Adrian Marțian sunt de negăsit de două zile. Omul de afaceri a primit un clip video în care micuții spun că nu vor să meargă la mama lor. Au fost organizate filtre, iar polițiștii au stabilit că înregistrarea cu cei trei minori este autentică.
Alina Costache
16 oct. 2024, 18:18
Copiii milionarului Adrian Marțian, daţi în urmărire internaţională. Poliţia a confirmat că înregistrarea este autentică

Copiii omului de afaceri Adrian Marțian au fost dați în urmărire internațională, potrivit unor surse apropiate anchetei. Măsura are un rol preventiv, pentru a bloca o eventuală tentativă de scoatere din țară a copiilor.

Cei trei frați au dispărut luni din localitatea Sântandrei, județul Hunedoara. Copiii, în vârstă de 11, 9 și 7 ani, sunt ai milionarului Adrian Marțian. De altfel este este  și cel care a alertat poliția pe 14 octombrie, după ce bona responsabilă de supravegherea lor a constatat că sunt de negăsit. În acest caz, autoritățile au emis și un mesaj Ro-Alert.

Poliția a verificat inregistrarea pe care tatal a primit-o si are informatii ca cei trei copii sunt inca in tara! În luna august reprezentanții de la Protecția Copiilor au mers să-i ia în plasament pe cei trei minori, însă aceștia au refuzat. Statul intervenise pentru că cei trei copiii nu au vrut să se ducă la mamă, care are custodia lor, iar tatăl are ordin de restricție. Au rămas așadar cu bona în vila din Simeria a unui prieten de familie.

Sursele din cadrul anchetei au indicii că cei trei minori, care au fost dați dispăruți luni în județul Hunedoara, s-ar afla în țară iar măsura dispusă de autorități urmărește mai degrabă asigurarea îndeplinirii tuturor procedurilor necesare.

Anunțul vine în condițiile în care, tot miercuri, a apărut informația că Direcția pentru Protecția Copilului din Hunedoara avea un ordin pentru preluarea în plasament a copiilor, dar nu l-a putut pune în aplicare din cauza contestațiilor depuse de părinți în instanță.

Noi detalii în cazul copiilor milionarului dați dispăruți. Tatăl lor acuză că a fost plătit un asasin

În urma unor neînțelegeri din familie, minorii ar fi fost dați, încă din august, în plasament și ar fi trebuit să ajungă la Centrul de Primiri în Regim de Urgență Deva. Copiii au refuzat însă în mod constant, ceea ce duce la ipoteza că ar fi posibil ca ei să fi fugit de acasă, de fapt, ca să nu ajungă în plasament.

La cine vor rămâne cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian, după ce vor fi găsiți?! Părinții lor duc lupte crâncene în instanță pentru custodie! Autoritățile i-ar fi vizitat pe cei mici înainte de dispariție

Antonio, Rania și Raisa, copiii omului de afaceri Adrian Marțian, au dispărut fără urmă acum două zile din casa în care locuiau alături de bona lor. Milionarul a anunțat autoritățile, după ce femeia nu a mai putut da de ei. Micuții au fost căutați fără încetare din acel moment, polițiștii au emis inclusiv un mesaj RO-alert în speranța că cineva știe ceva de ei, însă până acum fără succes.

O bonă a pierdut trei copii pe care îi avea în grijă, în Hunedoara. Au fost daţi în urmărire naţională

Un lucru este cert, însă, părinții celor trei duc un adevărat război în instanță pentru custodia lor. S-a lăsat chiar și cu acuzații șocante. Adrian Marțian spune că fosta soție i-a abuzat în moduri inimaginabile. Ba chiar tot ea ar fi de vină și pentru dispariția minorilor. La scurt timp după ce au fost dați în urmărire națională, acesta a primit un videoclip cu cei trei copii ai săi, probă care o incriminează pe mama lor.

„15 octombrie 2024. Roxana, degeaba i-ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine. Noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă”, se aud copiii spunând în filmare.

Între omul de afaceri și fosta soție era un adevărat război pentru custodia celor trei. Ultimul termen din dosar a avut loc în urmă cu o zi. De menționat este faptul că Adrian Marțian avea interdicție de a se apropia de propriii lui copii la o distanță mai mică de 100 de metri, astfel că s-ar fi mutat într-o rulotă în apropierea casei în care aceștia locuiau cu bona, pentru a nu încălca ordinul.

Citește și: Filmarea care a ajuns virală cu copiii lui Adrian Marțian, la o zi după ce au dispărut! Cei 3 minori au transmis un mesaj chiar pentru mama lor: „Degeaba ai pus oamenii ăștia să ne ia”

Scandalul ajunsese și la urechile celor de la Protecția copilului, care i-a vizitat cu numai 5 zile înainte de dispariție. Aceștia i-au găsit pe cei mici în grija unei alte persoane decât bona lor. De asemenea, conform acestora, se pare că minorii aveau probleme grave de comportament și au nevoie de consiliere, dar și de un loc stabil unde să locuiască.

Poliția a deschis un dosar pentru lipsire de libertate și continuă cercetările. Milionarul Adrian Marțian a fost implicat și în alte scandaluri. A fost partener de afaceri cu Adrian Mutu, pe care l-a acuzat apoi că vrea să-l asasineze.

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a reliefat, la Hunedoara, im­port­anţa unor campanii continue al căror scop să fie stoparea violenţei, a consumului de droguri sau care să arate rolul determinant pe care îl are educaţia în rândul copiilor şi tinerilor.

DailyBusiness
S-a stabilit! Salariul românilor crește din 1 ianuarie 2025!
Spynews
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
Fanatik.ro
Județele din România unde oamenii au cele mai mari șanse să-și găsească locuri de muncă. Către ele fug majoritatea românilor
Capital.ro
Obligație pentru cei care stau la casă sau la bloc. Te lasă fără locuință. Nu ignora!
Playtech.ro
Ce a putut să spună Andreea Bălan despre tatăl său și despre Keo în fața a mii de oameni. Moment ULUITOR la Sala Palatului
DailyBusiness
Senatul a adoptat proiectul! 2 zile libere pentru români pentru efectuarea screening-ului
Adevarul
Donald Trump, atac furibund la actorul de origine română Sebastian Stan: „Un gunoi uman!”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Amanta i-a cerut să renunțe la soție! Meko face declarații exclusive! Cum se împarte luptătorul între femelie din viața lui
Spynews
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Evz.ro
Ingredientul care schimbă total murăturile. Este esențial, nu trebuie omis
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Vești bune pentru angajații din România! Salariul minim va fi majorat de la 1 ianuarie 2025
Cancan.ro
Cât a costat rochia de mireasă pe care Theo Rose a purtat-o la nunta cu Anghel Damian. Nimeni nu se aștepta să dea atât!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Anunț pentru românii cu banii la saltea. Adevărul despre carduri: Trebuia să închid...
StirileBZI
România va produce carne hibridă! Ce veți găsi în parizer, pateu și crenvurști
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări: "Poate era obosită"
substantial.ro
Amenințarea campaniilor de dezinformare: Nicio națiune nu este complet protejată
MediaFlux
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Pesta ovină ne-a prins iar cu temele nefăcute. Ce lecții învață România după eradicarea virusului care a decimat sute de mii de oi și capre