Cele trei zodii care își depășesc provocările din relație până la finalul săptămânii

În săptămâna care a început în 14 octombrie 2024, trei zodii au avut ocazia să lucreze și să depășească provocările lor relaționale. Soarele, Marte, Venus în Scorpion și Uranus au creat o energie de susținere care a sprijinit vindecarea, creșterea și introspecția.
Alina Costache
17 oct. 2024, 10:28
Cele trei zodii care își depășesc provocările din relație până la finalul săptămânii

Cele trei zodii care își depășesc provocările din relație. În 15 octombrie, Soarele din Balanță s-a confruntat cu Marte în Rac, continuând unele dintre aceleași teme din săptămâna din 7 octombrie. În acest caz, nu a însemnat că întreaga săptămână a fost o provocare, ci că a existat mai mult timp pentru a înțelege greutățile și a alege diferit. Soarele și Marte, două planete foarte orientate spre acțiune, au învățat echilibrul în două zone diferite ale vieții.

Citește și Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Lună Plină în Berbec are efecte năprasnice pentru două zodii

Revenind la lecție, ai avut ocazia să schimbi cursul relației tale romantice. Cu toate acestea, dacă s-a dovedit prea dificil, aceasta ar putea face parte dintr-o problemă mai mare de care te vei ocupa mai târziu. Era important să nu măturăm nimic sub covor, dacă doreai să îți îmbunătățești conexiunea, deoarece cea mai mare iubire este întotdeauna înrădăcinată în adevăr. Adevărul și căutarea lui au fost temele pe care Venus în Scorpion le-a intensificat pe măsură ce a trecut prin gradul final al acestui semn de apă. Înainte de a trece în Săgetător pe 17 octombrie, Venus s-a opus lui Uranus retrograd în Taur luni, 14 octombrie. Acest lucru a creat fricțiuni în relația ta, făcându-te mai rezistent la schimbare sau văzând cât de multe s-au întâmplat deja.

Cele trei zodii care își depășesc provocările din relație. Dacă ai pătruns prea adânc în ceea ce a fost, nu numai că ai evitat adevărul despre ceea ce a devenit relația ta, dar ai pierdut și o ocazie de a te înțelege mai bine. Încheierea ciclurilor repetate în această săptămână a necesitat deschiderea față de adevărul oricărei situații din viața ta romantică, dar numai dacă erai pregătit să abordezi altfel problemele de dragoste.

Cele trei zodii care își depășesc provocările din relație

  • Capricorn

Universul ți-a continuat să arate lecția până când ai ales să o înveți, dragă Capricorn. Deși nu ar trebui să simți niciodată că trebuie să alegi între cariera ta și viața ta romantică, există o lecție despre priorități și echilibru pe care trebuia să o încorporezi. Învățând această lecție, stresul de a nu simți că ai suficient timp sau că nu poți oferi celorlalți ceea ce au nevoie ar fi dispărut.

Însă, atâta timp cât îți țineai capul deasupra apei și sperai că totul va fi bine, nu făceai decât să prelungești această fază dificilă din viața ta. În loc să încerci doar să supraviețuiești sau să speri că partenerul tău va înțelege, trebuia să îți schimbi viața, deoarece relația ta nu ar trebui să sufere niciodată în detrimentul succesului profesional.

Marți, 15 octombrie, Soarele din Balanță s-a ciocnit cu Marte în Rac, continuând să creeze fricțiuni între viața ta acasă și cea profesională. Deși această energie a început în săptămâna din 7 octombrie, este, de asemenea, o lecție pe care nodurile destinului din Berbec și Balanță încearcă să ți-o predea încă de la sfârșitul anului 2023. Meriți succes, așa că nu este vorba despre a alege între cariera visată și relație; în schimb, trebuia să vezi calea de mijloc.

Citește și Horoscop Neti Sandu 17 octombrie 2024. Vibraţia zilei este 8 și o să ne chivernisim banii, să ne-ajungă pentru tot ce-avem nevoie

În timp ce partenerul tău a fost incredibil de înțelegător, își pierdea răbdarea. Părea că, indiferent cât de mult aducea în discuție această problemă, nimic nu se schimba niciodată. A fost nevoie să te concentrezi pe o soluție pe termen lung, mai degrabă decât pe una rapidă.

Acest lucru putea începe cu idealurile și convingerile tale despre succes și despre ceea ce poți crea în viața ta, dar a necesitat, de asemenea, să te deschizi mai mult emoțional față de partenerul tău. Încercând să rezolvi cu adevărat această problemă, relația voastră ar putea rezista pe termen lung.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

DailyBusiness
Ai planuri de Crăciun și Revelion? Iată oficial cum va fi vremea
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Cum să prepari o supă de pui limpede? Trucul cu albușul de ou cunoscut de puține gospodine
Capital.ro
Adevărul despre Elena Udrea. Adrian Alexandrov rupe tăcerea: Puțină lume o cunoaște...
Playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
DailyBusiness
Încep plățile pentru români! Sunt în joc 500 de milioane de euro
Adevarul
Cauzele suspendării fondurilor europene pentru România pe înțelesul tuturor. Expert: Gata cu sinecurile din companiile de stat!
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Sistemul medical din România, în alertă. A apărut boala care omoară în 48 de ore
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Legea pensiilor din România a ajuns în Parlamentul European. Cine sunt românii ale căror pensii vor putea fi din nou recalculate
Cancan.ro
Copiii milionarului Adrian Marțian au fost găsiți! Ireal unde se aflau cei 3 frați în tot acest timp
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Doliu în televiziunea din România. Marele actor a părăsit scena. Ne-a făcut pe toți să râdem
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Primele tronsoane din Autostrada Sibiu-Pitești și Drumul Expres Craiova-Pitești se deschid circulației
MediaFlux
SONDAJUL care arată CLAR CÂȘTIGĂTORUL alegerilor PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Pesta ovină ne-a prins iar cu temele nefăcute. Ce lecții învață România după eradicarea virusului care a decimat sute de mii de oi și capre