Schimbare importantă la Pro TV. Cătălin Măruță a plecat și a lăsat emisiunea pe mâinile altcuiva: „O să vă povestesc unde am ajuns”

Cătălin Măruță și-a luat prin surpindere fanii. Decizia luată de prezentator, una cu totul neașteptată, vine la scurt timp după ce acesta și-a pierdut tatăl. Ce se întâmplă cu emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.
Alina Costache
17 oct. 2024, 11:11
Schimbare importantă la Pro TV. Cătălin Măruță a plecat și a lăsat emisiunea pe mâinile altcuiva: „O să vă povestesc unde am ajuns”
Ce se întâmplă cu emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV

Cătălin Măruță a făcut un anunț neașteptat pe rețelele sociale, spunânc că îl așteaptă „o experiență foarte interesantă”. Prezentatorul a dezvăluit că se află în avion și a vorbit despre ce urmează să se întâmple în această perioadă cu emisiunea lui de la Pro TV. Inițial, soțul Andrei nu a vrut să dezvăluie încotro se îndreaptă.

„Se anunță așa o experiență foarte interesantă, dar mai povestim aici, pe Story. Ideea e că de la 3 emisiunea e pe Pro TV acolo, La Măruță, până una, alta să aveți o zi frumoasă! (…) O să vă povestesc unde am ajuns pentru următoarele trei zile. O să vă ajungă la suflet!”, a transmis Cătălin Măruță.

Citește și: Ce a pățit Mircea Bravo în timpul filmărilor din Bulgaria pentru lungmetrajul ”Moartea în Vacanță”: ”Pe mine m-a marcat”

Ulterior, prezentatorul a dezvăluit că se află pe Muntele Athos pentru următoarele trei zile, dar nu de unul singur, ci alături de o parte dintre colegii săi, printre care și Radu Ciucă. Așadar, Cătălin Măruță nu pleacă definitiv de la Pro TV, ci doar a plecat să se reconecteze cu Dumnezeu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

„Doamne ajută cu folos sufletului dumneavoastră și al familiei dumneavoastră”, „Să vă ajute Maica Domnului!”, „Binecuvântările Domnului să fie spre casa ta, Cătălin, pace și liniște în familia ta”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor, după ce prezentatorul a anunțat că se află pe Muntele Athos.

Emisunea „La Măruță” continuă la Pro TV, iar edițiile următoare au fost înregistrate în avans.

Citește și: Andreea Bălan şi-a iertat tatăl pe scena de la Sala Palatului, la concertul de 100.000 de euro. „Mă vindecă pe mine în totalitate”

Cătălin Măruță și-a pierdut tatăl

La sfârșitul lunii august, tatăl lui Cătălin Măruță a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de prezentator, pe pagina sa oficială de Facebook, unde a transmis un mesaj emoționant.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, a scris Cătălin Măruță.

DailyBusiness
Hotărâre finală cu privire la facturile românilor! Anunțul ministrului Energiei
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Unde s-a rupt profesional relația Prodanca – Reghe: „Am plecat cu Alexa să-l pun antrenor la Steaua, deși Laurențiu era fără echipă. Gigi a vorbit direct”
Capital.ro
Doliu în televiziunea din România. Marele actor a părăsit scena. Ne-a făcut pe toți să râdem
Playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
DailyBusiness
Mare atenție! Se pune sechestru pe bunurile pensionarilor
Adevarul
Cauzele suspendării fondurilor europene pentru România pe înțelesul tuturor. Expert: Gata cu sinecurile din companiile de stat!
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Ioana State: Aveam 200 de lei și mâncam de 300. Cum a ajuns celebră și bogată
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Legea pensiilor din România a ajuns în Parlamentul European. Cine sunt românii ale căror pensii vor putea fi din nou recalculate
Cancan.ro
Am aflat cauza morții lui Valeriu Pavel Dan. Actorul filma pentru sezonul 2 din Wednesday
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Iranul avertizează Israelul după atacul cu rachete, tensionând situația în Orientul Mijlociu
MediaFlux
Armata obligatorie în România? „Se renunță la tot ceea ce ține de viața de zi cu zi”
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Pesta ovină ne-a prins iar cu temele nefăcute. Ce lecții învață România după eradicarea virusului care a decimat sute de mii de oi și capre