Adrian Alexandrov a văzut-o o singură dată pe Elena Udrea plângând. Momentul în care politiciana a cedat

Elena Udrea se numără printre cele mai controversate persoane din politică, aceasta trecând prin momente grele în 2018, când a fost arestată.
Filip Stan
17 oct. 2024, 11:11
Adrian Alexandrov a văzut-o o singură dată pe Elena Udrea plângând. Momentul în care politiciana a cedat

Elena Udrea se numără printre cele mai controversate persoane din politică, aceasta trecând prin momente grele în 2018, când a fost arestată în Costa Rica, la numai două săptămâni după naștere. Ea a fost condamnată definitiv în România la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, acuzată de luare de mită și abuz în serviciu. Udrea fugise din țară cu speranța de a găsit un refugiu care să o protejeze de extrădare. Arestarea ei a avut loc în plină stradă, într-o dimineață în care se afla la o cafenea cu partenerul ei, Adrian Alexandrov. Tatăl fiicei sale își amintește cu groază momentele respective, descriindu-le drept un șoc.

Citește și: Adrian Alexandrov, declarații emoționante despre viața fără Elena Udrea: „Am simțit că nu mai pot”. Ce spune despre infidelitate

Momentele dificile prin care a trecut Elena Udrea. Dezvăluirile făcute de Adrian Alexandrov

Imediat după reținerea din 2018 din Costa Risca, Elena Udrea nu a avut nici măcar dreptul de a-și contacta avocatul. Adrian, partenerul politicianei, a mărturisit recent că aceasta nu a avut nici măcar ocazia de a înțelege pe deplin ce i se întâmplă, iar situația a degenerat într-un timp scurt. Fiica lor avea doar două săptămâni la acea vreme, iar impactul emoțional asupra familiei a fost major.

„Nu s-a așteptat nimeni, mai ales că Elena născuse. La două săptămâni după, era jos o cafenea, mergeam acolo dimineața ca să o mai plimbăm pe cea mică. Am fost, am băut o cafea cu toții, am ieșit, am văzut că se apropie de noi doi bărbați și o femeie dacă bine îmi aduc aminte și când au pus mâna la curea și au arătat legitimațiile, știi parcă de multe ori creierul tău se închide și nu vrea să înțeleagă ce se întâmplă în momentele alea. Realizam, dar nu știam cât de grav avea să fie. Ne-au legitimat, știau exact ce se întâmplă, unde eram, absolut tot. Au legitimat-o pe Elena, i-au spus că trebuie să meargă cu ei, ea a cerut să își sune avocatul pentru că avea ceva de rezident acolo. Au zis că nici măcar. Mi-au spus să vorbesc eu cu avocatul. Mi-a rămas în minte privirea ei când au băgat-o în mașină, când au luat-o, când știa că nu mai are e să facă. Mi-a zis doar: Ai grijă de Eva și a intrat în mașină. (…) Nu cred că i-au pus cătușele pe stradă. Erau cei de la Interpol.”, a mărturisit Adrian, în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Totodată, Adrian a dezvăluit că Elena și-a văzut fiica la două săptămâni după arestare, iar momentul a fost unul plin de emoție. Cu toate că se putea controla, în acel moment, politiciana nu și-a putut ascunde lacrimile.

„A fost singura dată când eu am văzut-o pe ea să plângă, în momentul în care și-a revăzut copilul la două săptămâni după ce au luat-o în Costa Rica de pe stradă. Tragic moment. Dramatic. Pe urmă, parcă tot așa aveam, una sau două vizite, dar medicul de acolo nu era chiar plăcut sau curat și o duceam, dar mai rar. Nu voiam să o ducem pe cea mică să stea în mediul ăla prea mult.”, a mai spus Adrian Alexandrov la podcast.

Citește și: Adrian Alexandrov atacă dur sistemul penitenciar după ce Elenei Udrea i s-a interzis să meargă în prima zi de școală a fiicei sale: ”Interlopii sunt mai favorizați decât mamele”

DailyBusiness
Hotărâre finală cu privire la facturile românilor! Anunțul ministrului Energiei
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Unde s-a rupt profesional relația Prodanca – Reghe: „Am plecat cu Alexa să-l pun antrenor la Steaua, deși Laurențiu era fără echipă. Gigi a vorbit direct”
Capital.ro
Doliu în televiziunea din România. Marele actor a părăsit scena. Ne-a făcut pe toți să râdem
Playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
DailyBusiness
Mare atenție! Se pune sechestru pe bunurile pensionarilor
Adevarul
Cauzele suspendării fondurilor europene pentru România pe înțelesul tuturor. Expert: Gata cu sinecurile din companiile de stat!
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Ioana State: Aveam 200 de lei și mâncam de 300. Cum a ajuns celebră și bogată
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Legea pensiilor din România a ajuns în Parlamentul European. Cine sunt românii ale căror pensii vor putea fi din nou recalculate
Cancan.ro
Am aflat cauza morții lui Valeriu Pavel Dan. Actorul filma pentru sezonul 2 din Wednesday
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Iranul avertizează Israelul după atacul cu rachete, tensionând situația în Orientul Mijlociu
MediaFlux
Armata obligatorie în România? „Se renunță la tot ceea ce ține de viața de zi cu zi”
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Pesta ovină ne-a prins iar cu temele nefăcute. Ce lecții învață România după eradicarea virusului care a decimat sute de mii de oi și capre