Fosta logodnică a lui Liam Payne, de la One Direction, dezvăluiri șocante. Artistul internațional și-ar fi prezis sfârșitul de mai multe ori: „Întotdeauna se juca cu moartea”

Se pare că Liam Payne a dus o viață tulbure în anii care au precedat moartea sa tragică și prematură din 16 octombrie. Fosta sa logodnică a vorbit despre faptul că acesta își prezicea constant decesul.
Alina Costache
17 oct. 2024, 15:51
Fosta logodnică a lui Liam Payne, de la One Direction, dezvăluiri șocante. Artistul internațional și-ar fi prezis sfârșitul de mai multe ori:

Un interviu cu fosta logodnică a lui Liam Payne a devenit viral în urma morții cântărețului de la trupa One Direction de miercuri, 16 octombrie. Defunctul membru al trupei și-ar fi prezis adesea moartea înaintea decesului tragic care a survenit la vârsta de 31 de ani.

Fosta logodnică a lui Liam Payne spune că artistul și-a prezis moartea

Cu câteva zile înainte de decesul prematur a lui Liam Payne, survenit din cauza faptului că a căzut de la etajul al treilea al hotelului în care era cazat la Buenos Aires, influencerița a participat la un podcast intitulat „The Internet is Dead”. Tânăra de 23 de ani a vorbit despre tacticile de manipulare pe care le folosea artistul de la One Direction, care încerca să-i inducă ideea că este pe moarte.

Youtuberița, pe numele său Maya Henry, a detaliat cum vedeta trupei de băieți îi trimitea mesaje permanent, în ciuda faptului că erau despărțiți, în care spunea „Oh, nu mă simt bine” și în care aducea mereu discuția de sănătatea lui mintală.

Citește și : Show incendiar semnat Nissa, la Bucharest Fashion Week, în Sala de Marmură. Cel mai mare influencer de modă la nivel global, prezent la eveniment

„Întotdeauna se juca cu moartea și spunea ‘Ei bine, o să mor. Nu mă descurc bine’.”, a spus fosta iubită a lui Liam Payne.

„A fost o dată când am încercat să-l ajut și nu a acceptat. I-a trimis un mesaj mamei mele: ‘Nu mă descurc bine, rugați-o pe Maya să mă contacteze’ pentru că nu i-aș răspunde.”, a adăugat aceasta.

Influencerița a susținut că același ciclu se repeta permanent, în cartea sa numită „Looking Forward”, și că Liam Payne ar fi contactat-o pe mama sa, spunând: „Nu voi mai fi prin preajmă mult timp”.

Maya Henry a susținut că îi răspundea câteodată artistului, spunându-i că nu este de joacă cu moartea și că va încerca să îl ajute. De altfel, vorbind despre sănătatea lui mintală, fosta sa logodnică a susținut că „s-a înrăutățit mult” în zilele care au precedat moartea sa.

Reacțiile celebrităților la moartea artistului

Vedete din întreaga lume au adus un omagiu fostului membru al trupei One Direction. Unul dintre cei mai devastați a fost Zayn Malik, coleg cu Liam în cadrul trupei, care și-a exprimat durerea în public pe platforma X.

Muzicianul Charlie Puth, cunoscut pentru melodiile „Attention” sau „We Don’t Talk Anymore” cu Selena Gomez, și-a exprimat șocul pe Instagram:  „A fost întotdeauna atât de amabil cu mine. A fost unul dintre primii artiști importanți cu care am lucrat. Nu pot să cred că a plecat”.

Mama lui Harry Styles, membru notabil al trupei One Direction, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu o inimă frântă, însoțită de descrierea „doar un băiat…”.

Citește și : Oana Roman a ajuns la psihiatru. Vedeta a dezvăluit prin ce momente cumplite a trecut: „Făceam atacuri de panică, mi-era foarte greu”

Trupa Backstreet Boys a ieșit cu un mesaj referitor la moartea lui Liam Payne, în care au spus următoarele: „„Cuvintele nu pot descrie emoțiile pe care le simțim în aceste momente și se pare că lumea întreagă ne împărtășește durerea”.

Cine a fost Liam Payne

Liam Payne s-a născut în data de 29 august 1993, în orașul Wolverhampton din Marea Britanie. A devenit pasionat de muzică de mic, iar în 2008 a participat la audițiile X Factor UK, la 14 ani.

A trecut de prima rundă, însă a fost eliminat la următoarea, fiind încurajat să revină în doi ani. Liam a revenit la audițiile X Factor în 2010, în al zecelea sezon al concursului.

A cântat piesa Cry Me A River, de la Michael Buble și a primit patru de „da” din partea juraților. Deși era privit ca fiind un potențial câștigător după prima audiție, s-a decis să fie băgat în grupul format din Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson și Zayn Malik.

După încheierea show-ului muzical, grupul de băieți a rămas în aceeași formulă și s-a transformat în trupa One Direction. Single-ul lor de debut, What Makes You Beautiful, lansat în 2011, a devenit un succes internațional, ajungând pe prima poziție în clasamente în mai multe țări.

Trupa a plecat în multe turnee internaționale și a reușit să devină una dintre cele mai populare de la acea vreme. Liam e cunoscut ca fiind unul dintre principalii songwriteri ai trupei One Direction, compunând peste jumătate din piese.

Ulterior, după ce trupa s-a destrămat, în 2016, Liam Payne și-a început cariera solo și a colaborat cu artiști precum Juicy J, DJ Mustard și Miguel. Pe plan personal, artistul a avut o relație cu Cheryl Cole, alături de care avea și un fiu.

DailyBusiness
Ai planuri de Crăciun și Revelion? Iată oficial cum va fi vremea
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Alimentul care te ajută să pierzi în greutate și reglează colesterolul. Mulți români îl consumă fără să fie conștienți de beneficii
Capital.ro
Adevărul despre Elena Udrea. Adrian Alexandrov rupe tăcerea: Puțină lume o cunoaște...
Playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
DailyBusiness
Încep plățile pentru români! Sunt în joc 500 de milioane de euro
Adevarul
Cauzele suspendării fondurilor europene pentru România pe înțelesul tuturor. Expert: Gata cu sinecurile din companiile de stat!
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Trucul care salvează murăturile. Cum eviți să se înmoaie
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Legea pensiilor din România a ajuns în Parlamentul European. Cine sunt românii ale căror pensii vor putea fi din nou recalculate
Cancan.ro
Copiii milionarului Adrian Marțian au fost găsiți! Ireal unde se aflau cei 3 frați în tot acest timp
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Doliu în televiziunea din România. Marele actor a părăsit scena. Ne-a făcut pe toți să râdem
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Amenințare cu retragerea licenței pentru cluburile bucureștene după dizolvarea AMFB
MediaFlux
E CLAR cine va fi CÂȘTIGĂTORUL alegerilor PREZIDENȚIALE. Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Trupe de legendă: Jethro Tull și revoluția folk-ului progresiv