Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre fosta iubită, Denisa Tănase. Ce spune despre afacerea ei cu parfumuri: „Beau vin pe datorie”

În afară de relația tumultoasă și intens mediatizată pe care a avut-o cu Ramona Olaru, Cătălin Cazacu s-a iubit și cu Denisa Tănase. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care, din păcate, s-a terminat destul de repede, însă au rămas în relații bune.
Alina Costache
17 oct. 2024, 17:45
Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre fosta iubită, Denisa Tănase. Ce spune despre afacerea ei cu parfumuri:
Cătălin Cazacu, cuvinte de laudă la adresa Denisei Tănase

Cătălin Cazacu și-a deschis sufletul în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre mai multe momente și persoane din viața lui. Fostul motociclist a făcut dezvăluiri și despre fosta lui parteneră, Denisa Tănase.

Cătălin Cazacu, cuvinte de laudă la adresa Denisei Tănase

Despre afacerea de succes a acesteia, MyGeisha, a avut numai cuvinte de laudă. O apreciază pentru faptul că a reușit să facă milioane din parfumuri și produse cosmetice. Chiar de când era cu el într-o relație, fosta cântăreața se gândea să își deschidă un business cu parfumuri.

La momentul ăla ea nu deschisese încă, dar avea ideea de foarte mult timp. Ea îmi tot spunea să aducem parfumuri din Dubai. Eu îi zic ‘cine draci o cumpăra parfumuri din Dubai în România, mai bine cumpărăm dronă’.

Deci din punct de vedere al business-ului eu stau blană. Ne-am despărțit, ea s-a dus și a adus adus parfumuri din Dubai, iar acum e milionară, bravo ei. Eu sunt aici cu tine și beau vin pe datorie”, a declarat Cazacu.

Citește și: Cătălin Cazacu, prima reacție după ce fosta lui s-a cuplat cu Bordea: „N-a rămas dintr-un anume motiv”

Fostul sportiv rupe tăcerea despre relaţia cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu a mărturisit că Ramona Olaru a fost singura femeie în fața căreia s-a pus în genunchi și i-a adresat întrebarea cea mare, răspunsul fiind afirmativ, dar că ulterior a jurat în biserică că nu se va mai întoarce la ea!

Am fost să jur să nu mă mai întorc. La Ramona. Cred că doar în momentul în care ești bine tu cu tine poți să mergi mai departe și să fii bine într-o relație. Dacă tu nu ești bine într-o relație și spui că ai nevoie să fii într-o relație, deja este o problemă.

Eu consider că doi oameni trebuie să fie într-o relație pentru că le e bine amândurora. Noi am fost prieteni de foarte mult timp. Am fost prieteni buni, și când a divorțat, și în relația de dinaintea ei, ulterior am considerat cumva că poate e oportun. Am fost împreună doi ani de zile.

A fost singura dată când eu m-am pus în genunchi. A fost momentul în care eu am crezut, poate greșit, că e momentul să fac altceva cu viața mea. În momentul în care se întâmplă ceva forțat, nu va ieși. Am cerut-o de soție și ea a zis „Da!”.

Ulterior nu s-a mai ajuns acolo și în momentul de față cred că amândoi ne bucurăm că nu s-a mai ajuns acolo că cine știe câți ani ajungeam să ne chinuim unul pe altul. Eu cred că o relație trebuie să îți aducă liniște. Dacă mă întrebi cu subiect și predicat dacă eu am înșelat-o vreodată, răspunsul este nu”, a declarat Cătălin Cazacu la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

DailyBusiness
Mii de locuri de muncă disponibile pentru români în toata Europa: Se caută urgent muncitori necalificați!
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Țara care s-a umplut de șerpi mari. Se află în Europa, iar românii o vizitează pentru că e plină de clădiri ce au arhitectură spectaculoasă
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi utilizată permanent
Playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
DailyBusiness
Ai planuri de Crăciun și Revelion? Iată oficial cum va fi vremea
Adevarul
Șerpi de doi metri lungime au invadat Marea Britanie, trăind în poduri și pereți. De ce comportamentul reptilelor este „neobișnuit”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Doliu în televiziunea românească. A murit unul dintre cei mai populari prezentatori
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Legea pensiilor din România a ajuns în Parlamentul European. Cine sunt românii ale căror pensii vor putea fi din nou recalculate
Cancan.ro
Copiii milionarului Adrian Marțian au fost găsiți! Ireal unde se aflau cei 3 frați în tot acest timp
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adevărul despre Elena Udrea. Adrian Alexandrov rupe tăcerea: Puțină lume o cunoaște...
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
România conduce în UE la decesele copiilor din cauza bolilor respiratorii
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Trupe de legendă: Jethro Tull și revoluția folk-ului progresiv