Alexandru Rogobete vrea să continue în Parlament realizările de la Ministerul Sănătăţii. „Haideţi să facem acest lucru posibil, împreună, pentru un viitor mai sănătos pentru toţi!”

Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, va candida din partea PSD pentru un loc în Camera Deputaţilor. Acesta ocupă o poziţie eligibilă, a treia pe listă, pentru judeţul Prahova.
Filip Stan
18 oct. 2024, 15:27
Alexandru Rogobete vrea să continue în Parlament realizările de la Ministerul Sănătăţii.
Alexandru Rogobete vrea să continue în Parlament realizările de la Ministerul Sănătăţii. "Haideţi să facem acest lucru posibil, împreună, pentru un viitor mai sănătos pentru toţi!"

Alexandru Rogobete a ţinut să transmită un mesaj alegătorilor, în care s-a referit la succesele profesionale pe care le-a înregistrat ca secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

„Totul a început cu un vis care a prins contur și a devenit realitate! În doar 3 ani, am investit peste 12 miliarde de lei în sistemul public de sănătate, avem în desfășurare peste 3.500 de proiecte și chiar acum am început să implementăm încă un program național care va aduce alte 13 miliarde de lei în același sistem.

Am modernizat spitalele existente și am inițiat construcția de noi unități medicale, pentru ca toți cetățenii să beneficieze de acces echitabil la servicii de îngrijire de calitate. Obiectivul nostru a fost și rămâne să oferim condiții mai bune de sănătate, astfel încât oamenii să trăiască mai sănătos și mai bine.

Am promis că vom face aceste schimbări și am reușit să le realizăm.

Nu am acceptat răspunsul „nu se poate”; am ales să transformăm provocările în oportunități și să depunem eforturi pentru a obține rezultate clare.

Dar munca noastră nu se oprește aici. Mai avem multe de făcut și suntem determinați să continuăm să investim resursele și energia necesare pentru a îmbunătăți sănătatea pentru cât mai mulți oameni.

Sănătatea este fundamentul unei societăți prospere, iar îmbunătățirea continuă a acestui sistem este o responsabilitate comună.

Le sunt profund recunoscător colegilor și partenerilor mei care m-au sprijinit pe parcursul acestui drum. Acești oameni deosebiți au fost alături de mine și au crezut în acest proiect încă de la început, iar fără contribuția lor, aceste realizări nu ar fi fost posibile.

Împreună am format o echipă solidă, care a reușit să depășească obstacole și să transforme idei ambițioase în fapte concrete. Îmi doresc să continui această misiune, începută la Ministerul Sănătății, și să construim de această dată prin lege, un sistem public de sănătate de care să fim toți mândri.

Construim spitale noi și facem tot posibilul ca serviciile de sănătate să fie accesibile și de înaltă calitate pentru toată lumea. Fiecare spital nou construit reprezintă un pas important pentru comunitate și un angajament pentru viitorul nostru.

Viziunea noastră este ca fiecare persoană, indiferent de locul în care trăiește, să aibă acces la îngrijiri medicale de calitate. De aceea, depunem un efort continuu și punem toată energia noastră în acest proiect de mare amploare.

Cred că această schimbare în sistemul de sănătate este esențială și că avem nevoie de susținerea voastră pentru a merge mai departe. Sănătatea este un drept fundamental și doar lucrând împreună putem construi un sistem care să răspundă nevoilor tuturor.

Împreună putem realiza multe pentru toți cetățenii, mai ales pentru cei din județul Prahova. Vreau ca fiecare copil, fiecare familie și fiecare vârstnic să primească îngrijire și respect.
Îmi doresc ca spitalele noastre să fie locuri primitoare, unde oamenii știu că vor beneficia de cea mai bună îngrijire posibilă.

Vă cer sprijinul și votul vostru pentru a continua să construim un sistem de sănătate mai bun pentru toată lumea.

Împreună putem reforma și consolida acest sistem, astfel încât să funcționeze pentru toți cetățenii, nu doar pentru unii.

Aceasta este o misiune care necesită muncă, devotament și credință, iar eu cred cu toată convingerea în această cauză.

Haideți să facem acest lucru posibil, împreună, pentru un viitor mai sănătos pentru toți!”, a scris Alexandru Rogobete pe pagina sa de Facebook.

DailyBusiness
Prețul petrolului va exploda. JPMorgan avertizează despre tensiunile din Orientul Mijlociu și Rusia!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Județul din România în care se construiește un pod de tip autostradă. Au început lucrările și pentru un mare spital regional
Capital.ro
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Playtech.ro
ÎPS Teodosie către românii care țin post: ”Nu vă luaţi după medic în cele...
DailyBusiness
Decizie finală cu privire la Schengen! Nicolae Ciucă a dat verdictul
Adevarul
Cu cine ar vota CTP în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Aceasta este realitatea”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Secretul gogonelelor murate. Cum rezistă perfect peste iarnă
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Carnagiu pe o autostradă din Turcia după ce un autocar cu turiști s-a răsturnat. Șase persoane au murit pe loc și alte 25 au fost rănite
Cancan.ro
Iulia Vântur, EVACUATĂ în grabă cu SECURITATE! Prețul pus pe capul lui Salman Khan de cel mai mare interlop din India!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
StirileBZI
Acești elevi vor primi câte 600 de lei! Banii vin de la primărie
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Putin denunță declarațiile nucleare ale lui Zelenski ca provocare periculoasă
MediaFlux
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum câștigă bani WhatsApp? O privire detaliată asupra modelului de afaceri