Mircea Bravo, mai sincer ca niciodată! „Îmi place să mint, îmi place să spun o poveste” 

Mircea Bravo, în vârstă de 37 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți din România. Recent, el a vorbit despre cine este în spatele camerelor de filmat.
Filip Stan
18 oct. 2024, 15:49
Mircea Bravo, mai sincer ca niciodată!

Mircea Bravo, în vârstă de 37 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți din România. Recent, el a vorbit despre cine este în spatele camerelor de filmat.

Citește și: Ce a pățit Mircea Bravo în timpul filmărilor din Bulgaria pentru lungmetrajul ”Moartea în Vacanță”: ”Pe mine m-a marcat”

Mircea Bravo: „Am pasiunea de a face minciuni nevinovate”

Mircea Bravo are 37 de ani și este unul dintre cei mai carismatici și cunoscuți comedianți din țară. El este absolvent al Facultății de Drept din Cluj, dar a urmat un alt drum, umorul lui cucerind internetul. Recent, el a fost invitat la podcastul Ilincăi Vandici, unde a dezvăluit mai multe despre cine este cu adevărat atunci când nu amuză oamenii.

Mircea a mărturisit că în liceu era un băiat foarte mincinos și era poreclit Triple M – Mircea Marele Mincinos. Mai mult, comediantul a reușit să-și convingă prietenii că are o soră în Germania, cu toate că acest lucru nu era adevărat.

„Da, îmi place, când eram în liceu îmi ziceau „Triple M” – „Mircea Marele Mincinos”. Foarte cringe. Da, știu, e foarte cringe. Deci, fii atentă, Ilinca. Eu sunt un băiat care este singur la părinți, singur la bunici. Părinții mei sunt cunoscuți în oraș, toți prietenii ne cam cunoșteam, am reușit să-i conving că am o soră în Germania.

După aia i-am convins că eu sunt Popa Mircea. Le-am zis că pe mine mă cheamă și Ștefan, doar că n-a scris și în buletin, numai în certificatul de naștere, da? Mă sărbătoreau de Sfântul Ștefan. I-am convins că mă cheamă și Ștefan. De ce? Că mi-a plăcut să mint. La un moment dat, voiam să îl combin pe un prieten cu o altă prietenă de-a mea. L-am mințit în 2008 că e fata lui Liviu Dragnea. Și nici acum nu știe, sper să nu se uite la podcast”, a declarat Mircea Bravo, în cadrul podcastului „TeAscult”.

Pe de altă parte, comediantul a recunoscut că abilitatea de a minți l-a ajutat în carieră. El a mărturisit că se simte bine atunci când creează universuri paralele, bazate pe minciuni nevinovate.

„Îmi place să creez niște universuri paralele în care să trăim acolo. Eu de asta pot să fiu un actor bun, pentru că mie îmi place să mint. Am pasiunea de a face minciuni nevinovate, tot timpul minciunile sunt nevinovate. E o chestie care în mod obiectiv pare un defect și am zis ce pot face cu asta. Eu de asta pot să fiu un actor bun, pentru că mie îmi place să mint.

Îmi place să mint, îmi place să spun o poveste, să dau detalii, să creez o altă realitate. Soția mea simte. Mi-am dat seama că nu aș putea să o mint cu absolut nimic. Mă simte la un nivel la care nu aș putea să o mint. În schimb, prietenii, familia, nu prea”, a  mai spus el.

Citește și: Mircea Bravo, în culmea fericirii. Vlogger-ul a devenit tată: ”Seamănă mult cu mine”

DailyBusiness
Prețul petrolului va exploda. JPMorgan avertizează despre tensiunile din Orientul Mijlociu și Rusia!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Județul din România în care se construiește un pod de tip autostradă. Au început lucrările și pentru un mare spital regional
Capital.ro
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Playtech.ro
ÎPS Teodosie către românii care țin post: ”Nu vă luaţi după medic în cele...
DailyBusiness
Decizie finală cu privire la Schengen! Nicolae Ciucă a dat verdictul
Adevarul
Cu cine ar vota CTP în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Aceasta este realitatea”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Secretul gogonelelor murate. Cum rezistă perfect peste iarnă
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Carnagiu pe o autostradă din Turcia după ce un autocar cu turiști s-a răsturnat. Șase persoane au murit pe loc și alte 25 au fost rănite
Cancan.ro
Iulia Vântur, EVACUATĂ în grabă cu SECURITATE! Prețul pus pe capul lui Salman Khan de cel mai mare interlop din India!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
StirileBZI
Acești elevi vor primi câte 600 de lei! Banii vin de la primărie
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Putin denunță declarațiile nucleare ale lui Zelenski ca provocare periculoasă
MediaFlux
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum câștigă bani WhatsApp? O privire detaliată asupra modelului de afaceri