Anamaria Prodan, reacție tranșantă după ce s-a spus că relația ei cu Ronald Gavril e o făcătură: „Probabil este frustrarea prea mare la Reghecampf”

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față după ce martorul lui Laurențiu Reghecampf de la procesul de divorț a susținut că Ronald Gavril, actualul iubit al impresarei, ar avea o iubită în America, iar relația lor ar fi doar de fațadă.
Filip Stan
18 oct. 2024, 19:23
Anamaria Prodan, reacție tranșantă după ce s-a spus că relația ei cu Ronald Gavril e o făcătură: „Probabil este frustrarea prea mare la Reghecampf”
Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Ronald Gavril

În urmă cu doar câteva zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la tribunal, la procesul de divorț. Martorul antrenorului a făcut mai multe acuzații la adresa impresarei. El a susținut, printe altele, că relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril este doar de fațadă și că boxerul are, de fapt, o iubită în America, acolo unde este stabilit de ani buni.

Citește și: Suma uriașă plătită de Culiță Sterp după ce și-a lăsat mașina mai multe zile în parcarea aeroportului: „Le las mașina cred, mai bine”

Impresara a făcut primele declarații în acest sens, susținând că partenerul ei nu ar putea să coboare niciodată la un asemenea nivel.

„Este hilar. Probabil că este frustrarea prea mare și la Reghecampf, și la Dinte că Ronald nu are cum vreodată să se coboare la nivelul ăsta și să dea replică sau să se uite către așa ceva. Îmi pare foarte rău pentru Laurențiu Reghecampf.(…)

Relația mea cu Ronald eu cred că o știe toată lumea pentru că am făcut-o publică și am alături de mine un om minunat. (…) Noi nu avem ce să demonstrăm nimănui. Eu nu am ce să demonstrez”, a declarat Anamaria Prodan, conform Spynews.

Ronald Gavril o apără pe Anamaria Prodan

Acuzațiile la adresa Anamariei Prodan au ajuns și la urechile lui Ronald Gavril, care a ținut să-i ia apărarea impresarei, într-un mesaj public, pe Facebook.

„Cei care încearcă să o discrediteze pe Anamaria ar trebui să știe că nu este singură în această luptă. Sunt alături de ea și suntem o forță de neoprit. Nu vom tolera minciuni și atacuri la persoană.

Anamaria este o femeie puternică, iar cei care încearcă să o tragă în jos nu fac decât să arate cât de slabi sunt. Împreună, suntem mai puternici decât orice vorbă rea și nimeni nu o va putea opri din a merge înainte cu fruntea sus. Nu uitați: suntem aici și nu plecăm nicăieri”, a fost mesajul lui Ronald Gavril.

Citește și: Lora, cuvinte dure la adresa Ilincăi Vandici! Prezentatoarea de la Kanal D a comentat despre nunta cântăreței cu Ionuț Ghenu

DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Drumul din România considerat o autostradă din antichitate. I se mai spune și Calea lui Traian, s-a mers pe ea de peste 1500 de ani, este străbătută și azi
Capital.ro
Schimbare în Codul Rutier. Valabilitatea permisului auto va fi doar de 5 ani
Playtech.ro
O familie a găsit o baltă cu apă verde în mijlocul deșertului din Iudeea. Au decis să intre în ea și ce a urmat a...
DailyBusiness
România îmbrățișează viitorul verde. Prima fabrică de panouri fotovoltaice începe să prindă viață!
Adevarul
Persoanele care au slăbit 10 kilograme într-o lună dezvăluie cele mai bune ponturi. „Vreau să împărtășesc exact ce am făcut”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Ce salariu are o româncă, șofer de autobuz în Londra: „Știam că am nevoie de un loc de muncă bine plătit”. Tânăra a dezvăluit cum face față unei meserii “rezervată bărbaților”
Cancan.ro
Iulia Vântur, EVACUATĂ în grabă cu SECURITATE! Prețul pus pe capul lui Salman Khan de cel mai mare interlop din India!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
StirileBZI
Acești elevi vor primi câte 600 de lei! Banii vin de la primărie
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Zelenski discută posibile exporturi de arme exclusiv către aliați
MediaFlux
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum câștigă bani WhatsApp? O privire detaliată asupra modelului de afaceri