Mesajul zilei pentru zodii de la Fecioara Maria, 20 octombrie 2024. Fă un pas în spate și privește imaginea de ansamblu înainte de a lua o decizie

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de duminica 20 octombrie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna.
Alina Costache
20 oct. 2024, 01:49
Mesajul zilei pentru zodii de la Fecioara Maria, 20 octombrie 2024. Fă un pas în spate și privește imaginea de ansamblu înainte de a lua o decizie
Mesajul zilei pe zodii de la Fecioara Maria marți 19 martie 2024

Mesajul zilei pentru zodii de la Fecioara Maria, 20 octombrie 2024. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Mesajul zilei pentru zodii de la Fecioara Maria, 20 octombrie 2024

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Citeste si Horoscop rune 21-27 octombrie 2024. O soluție la o problemă pe care o ai de multă vreme poate apărea în mod miraculos

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei de la Fecioara Maria pentru zodia BERBEC – Ia-ti timp departe de viata ta obisnuita si traieste-l in solitudine

Poate fi dificil in actualele vremuri sa petreci timp in solitudine, sa te deconectezi total de tehnologie si de oameni si sa gasesti un loc in liniste in casa ta sau in natura, insa este important sa faci asta la acest moment. Inchide telefon, computer si televizor cateva ore macar.

Desi te poti simti cam anxios si nelinistit cand o faci prima data, aceste stari ale mintii vor trece. Foloseste timpul pentru contemplare si meditatie. Nu este izolare. Este solitudine. Solitudinea este o alegere constienta si iubitoare de a fi doar cu tine insuti pentru o perioada de timp.

Citeste si Cinci zodii cu noroc în luna noiembrie. Astrele prevestesc o avalanșă de bani pentru acești nativi

Daca este posibil, dedica-ti astfel o zi intreaga si fa orice simti ca vrei sa faci. In acest timp pe care il petreci in solitudine, scrie si intr-un jurnal ce simti. Daca te simti vinovat sau anxios la gandul ca faci asa ceva, respira adanc si profund ca sa te relaxezi.

Cand observi ca respiratia iti este superficiala, respira de trei sau patru ori profund si rar ca sa se topeasca nelinistea. Bucura-te de sentimentul de a avea un spatiu sacru de solitudine in care sa te simti in siguranta, protejat si iubit de Dumnezeu, nicidecum singur. Chiar nu esti niciodata singur!

Mesajul zilei pentru zodia TAUR – Esti prea implicat intr-o situatie, deci fa un pas in spate si priveste imaginea mare inainte de a lua orice decizie

Ai pierdut perspectiva aici pentru ca ai presupus ca exista ceva ce ai neaparata nevoie sa se intample, deci ai de facut un pas in spate, sa renunti la incapatanarea de a da drumul la ce tii cu dintii si sa privesti proaspat toate circumstantele prezente.

Este dilema copacilor versus padurea : esti prea aproape de copaci ca sa vezi intreaga padure, deci nu poti discerne realitatea sau ce se intampla cu adevarat. Deci fa-ti un obicei din a te detasa. Multi oameni cred ca asta inseamna sa fii rece si steril dar nu este deloc asa.

Este mult mai rau sa fii extrem de implicat si legat in problema incat sa pierzi perspectiva si uneori pe tine insuti. Acest tipar cunoscut are la baza sentimentul de vinovatie ca cumva nu ai face suficient pana nu te scufunzi total pana la pierdere de sine in problema, incercand sa rezolvi sau sa salvezi ceva sau pe cineva. Chiar daca pe moment simti satisfactie, facand astfel creezi tipare nesanatoase de dependenta pentru tine si pentru altii.

Citeste si Zodiac CHINEZESC 21-27 octombrie 2024. O energie paşnică ce apare te face să accepţi situaţii stresante

Adevarata detasare inseamna compasiunea obiectiva, o stare a mintii si inimii in care continui sa tii foarte mult dar esti distantat suficient incat sa nu mai fii sub iluzia ca cumva tu poti controla situatia sau persoana prin participarea sau interventia ta.

In orice situatie sau conversatie, urmeaza acesti 4 pasi simpli : mai intai, fii 100% prezent si atent; doi, rosteste-ti adevarul sau mentine o tacere demna; trei, mentine focusul pe ce conteaza cu adevarat pentru tine; patru, da drumul la orice asteptare sau atasament pentru rezultatul final. Onoreaza-te astfel pe tine in timp ce ii onorezi si pe altii intr-un mod sanatos.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Municipiul din România înfrățit cu 25 de orașe străine. Istanbul, Shanghai, Salonic, dar și localități importante din SUA, Japonia sau Brazilia sunt pe listă
Capital.ro
Câtă durere! Lumea filmului a pierdut cea mai iubită stea. Românii o plâng pe marea actriță
Playtech.ro
Un nou cutremur a lovit România! Câte grade a avut. S-a simțit cel mai tare la...
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Clipe de groază în Turcia. Un resort din Antalya plin cu turiști români a fost cuprins de flăcări
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Trei zodii care vor încheia luna cu mulți bani în conturi. Probleme pe plan amoros
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Ea este Camelia, românca găsită fără suflare lângă o gară din Italia. Ce au descoperit anchetatorii pe corpul femeii
Cancan.ro
Top 50 vedete jucăușe și provocatoare în poziții care mai de care! Iuliana Luciu, Geanina Ilieș și Bianca Drăgușanu s-au mângâiat pe posterioare!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se schimbă Codul Rutier. Interzis 3 ani după ce iei permis categoria B. Ce mașini nu poți conduce
StirileBZI
Când se pun cauciucurile de iarnă în 2024. Ce amendă riscă șoferii
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Studiile dezvăluie originea meteoriților care cad pe Terra
MediaFlux
Pensii 2025. Ministerul Muncii anunță cine sunt românii care NU vor primi bani în plus
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Sfaturi simple la îndemâna oricui: mic tratat despre comportamentele inadecvate față de anumite specii animale