DIGI SPORT ONLINE DINAMO – FCSB LIVE VIDEO STREAMING 0-1: Un nou episod din derby-ul fotbalului românesc

Partida Dinamo - FCSB, derby-ul etapei cu numărul 13 din SuperLigă, va putea fi urmărită de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe live score site-ul Romaniatv.net.
Filip Stan
20 oct. 2024, 21:25
DIGI SPORT ONLINE DINAMO - FCSB LIVE VIDEO STREAMING 0-1: Un nou episod din derby-ul fotbalului românesc

DIGI SPORT ONLINE DINAMO – FCSB LIVE VIDEO STREAMING: Cei doi coloşi ai fotbalului românesc, după ce gazdele au jucat anul trecut adevăratul derby în liga a II-a,  se reîntâlnesc diseară, de la 21:00, în cel mai așteptat meci din fotbalul românesc. Pe Arena Națională, locul unde cele două rivale s-au ciocnit cel mai des în ultimul deceniu, sunt așteptați peste 40.000 de fani! Derby-ul orgoliilor va fi live text pe Romaniatv.net.

DINAMO – FCSB LIVE VIDEO STREAMING DIGI SPORT ONLINE 

Min. 26. GOOOOL Bârligea, FCSB deschide scorul, 0-1

Min. 17. Lovitură liberă periculoasă pentru FCSB, dar Octavian Popescu şutează de parcă ar da probe la o echipă de rugby

Min. 13. Ocazie de gol Dinamo, Târnovanu o salvează pe FCSB

Min. 1: Coregrafie impresionantă pe Arena Naţională, rivalitate şi în afara gazonului

”Câinii” au o primă parte a sezonului bună și ocupă poziția a 6-a, cu 18 puncte. De partea cealaltă, după un start sub așteptări, FCSB și-a revenit și se află pe locul 8, cu 16 puncte.

Dinamo – FCSB | LIVE VIDEO Echipele de start

DINAMO (4-3-3): Golubovic – Sivis, K. Boateng, Homawoo, Opruț – Olsen, Gnahore, Cîrjan – Milanov, Selmani, Politic (cpt.)
Rezerve: Al. Roșca – Licsandru, Soro, Abdallah, Peagu, Bani, Patriche, Caragea, Luna, Mărginean, Cr. Costin
Absenți: Bordușanu, Florescu (accidentați)
Antrenor: Zeljko Kopic

FCSB (4-3-3): Târnovanu – V. Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic – Miculescu, Șut, Olaru (cpt.) – Băluță, Bîrligea, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Ștefănescu, Edjouma, D. Popa, Chiricheș, Baeten, Pantea, Musi, Ngezana, Alhassan, Luis Phelipe
Absenți: Lixandru, Fl. Tănase (accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraș). Derby de România va fi arbitrat de Marian Barbu (36 de ani), un arbitru cu ecuson FIFA, dar care se află în fața primului Derby de România.
Stadion: Arena Națională, București

Câți bani încasează Dinamo din biletele vândute pentru derby-ul cu FCSB

Andrei Nicolescu a dezvăluit câte bilete s-au vândut la Dinamo – FCSB: ”Avem șanse să depășim recordul”.  Dinamo este neînvinsă în acest sezon pe teren propriu, 4 victorii și o remiză, însă până la acest joc, formația din ”Ștefan cel Mare” a disputat meciurile în care a fost gazdă pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

FCSB s-a impus în ultimele 6 confruntări cu Dinamo, în campionat. Selmani este cel mai bun marcator al lui Dinamo, cu 6 goluri, în timp ce Băluță și Olaru sunt golgheterii FCSB-ului, cu câte 3 reușite.

Kopic se află la primul duel cu FCSB, însă Charalambous a întâlnit deja în două rânduri gruparea alb-roșie și a câștigat ambele dispute.

Ambele echipe au câte doi indisponibili. Dacă la Dinamo vor lipsi cu siguranță Bordușanu și Florescu, Tănase va fi marele absent al FCSB-ului, alături de Lixandru, care a suferit o accidentare de durată.

Dinamo – FCSB | LIVE VIDEO,  Kopic: „Ne concentrăm pe instensitate și stabilitate”. Charalambous: ”E normal ca jucătorii să aibă emoții”

„Adversarul are calitate, dar în schimb, noi suntem în efectiv aproape complet, doar Antonio Bordușanu și Andrei Florescu sunt indisponibili și avem suporterii în spate.

Mergem pe Arenă să dovedim că putem juca un fotbal de calitate și sperăm ca la final să avem motiv de bucurie.

Ne vom concentra, ca până acum, pe intensitate și stabilitate. Va fi un meci dificil, însă nu ne vom schimba stilul de joc din acest motiv”, a declarat Zeljko Kopic, înaintea derby-ului.

”Despre meci, știm că este un derby, suntem pregătiți. Știm că va fi greu, dar ne-am pregătit forate bine. Contează foarte mult cum începi meciurile de acest gen.

Cred că Dinamo a început foarte bine, spre deosebire de anul trecut, dar în derby-uri asta nu contează atât de mult. Este ceva normal pentru noi să se anunțe echipa înainte de meci. Uneori este așa cum o anunță, alteori nu este.

Anamaria Prodan, umilinţă pentru Reghecampf: „Laurenţiu va putea să vadă la Ronald ce înseamnă o viaţă ca-n Rocky!”

Astea sunt cele mai frumoase meciuri, trebuie să ne bucurăm de atmosferă, la fel și în meciurile europene și în toate meciurile care se joacă cu stadionul plin.

Să fiu sincer, pregătim meciurile la fel. Știm că este un meci special pentru fanii noștri și vom juca pentru ei. Trebuie să ne controlăm emoțiile și să fim bine pe teren.

E normal ca jucătorii să aibă emoții, dar trebuie să le controleze și să dea tot ce au mai bun. Mă gândesc doar la meciul cu Dinamo, apoi mă voi gândi la Rangers. Vrem să le câștigăm pe ambele. Luăm totul pas cu pas”, a transmis Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare jocului cu Dinamo.

Elias Charalambous (FCSB) – Dinamo a început bine campionatul, dar asta nu contează în derby

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Dinamo, adversara din etapa a 13-a a Superligii de fotbal, a început bine acest campionat, dar duminică nu va conta foarte mult acest lucru.

„Referitor la meciul cu Dinamo de mâine, ştim că este un derby şi suntem pregătiţi. Ştim că va fi un meci greu, dar ne-am pregătit bine pentru a câştiga cele trei puncte. Toate derby-urile sunt la fel, eu cred că contează foarte mult cum începi meciurile de acest gen. Cu siguranţă va fi un meci disputat şi echilibrat. Cred că Dinamo a început foarte bine, spre deosebire de anul trecut, dar în derby-uri asta nu contează prea mult. E un derby şi nu contează foarte mult forma în care te afli. Pentru noi este ceva normal ca patronul să anunţe echipa înainte de meci, e ceva normal, nu e o problemă. Uneori este aşa cum o anunţă, alteori nu este. Astea sunt cele mai frumoase meciuri, cu atmosferă frumoasă de care te bucuri, la fel şi în meciurile europene şi în toate meciurile care se joacă cu stadionul plin. Sunt cele mai frumoase momente pentru fotbalişti în special. Dinamo are jucători buni, dar nu vreau să îi nominalizez, arată bine ca echipă. Nu îmi place să vorbesc individual despre adversari”, a declarat Elias Charalambous.

Tehnicianul cipriot spune că pregăteşte atât partidele din Superligă, cât şi cele din Europa League la fel şi că este concentrat acum doar pe derby-ul cu Dinamo.

„Să fiu sincer, pregătim meciurile la fel, indiferent de competiţie. Ştim că este un meci special pentru fanii noştri şi vom vom face tot ce putem pentru a câştiga pentru ei. Trebuie să ne controlăm emoţiile şi să arătăm bine pe teren. E normal ca jucătorii să aibă emoţii, dar trebuie să le controlăm şi să ei să dea tot ce au mai bun. Ambele meciuri care urmează sunt importante. Mă gândesc acum doar la meciul cu Dinamo, apoi vom vorbi despre Rangers. Noi vrem să le câştigăm pe amândouă şi luăm fiecare meci în parte. Când câştigi meciuri ai o altă atitudine în meciul următor”, a mai spus Charalambous.

7 informații din istoria recentă a disputelor Dinamo-FCSB:

  • 9 august 2015, FCSB-Dinamo 0-0 a fost singura remiză albă consemnată în precedentele 52 de confruntări din campionat. Ba mai mult, media de goluri all-time (toate competiţiile) este una formidabilă – 2,84 goluri / meci.
    Ultimul succes reuşit de dinamovişti pe prima scenă: 16 februarie 2020, Dinamo-FCSB 2-1.
    12 septembrie 2021, FCSB-Dinamo 6-0 (marcatori Cl. Keşeru, Oct. Popescu, P. Vinicius, A. Cordea, V. Gheorghe, A. Miron), cea mai severă înfrângere suferită de roş-albi în cele 75 de sezoane strânse în principala competiţie internă.
    Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 26 noiembrie 2023, Dinamo-FCSB 0-1, gol înscris de Florinel Coman. A fost al şaselea succes consecutiv reuşit de roş-albaştri în campionat, fiind şi cea mai lungă serie cu victorii în derby-urile de pe prima scenă din istoria celor de la FCSB.
    Harlem Gnohere este singurul jucător străin din istoria derby-ului care a marcat pentru ambele echipe în Superligă (13 meciuri, 6 jocuri / 2 goluri Dinamo, 7 jocuri / 1 gol FCSB).
    Câte opt prezenţe în ,,Clasicul României” au strâns pentru Dinamo actualii roş-albaştri Daniel Popa şi Mihai Popescu, fix câte derby-uri au împreună toţi jucătorii din lotul roş-albilor.
    Arena Naţională, stadion inaugurat în 2011, va găzdui cel de-al 28-lea duel dintre cele două în toate competiţiile, cei mai mulţi spectatori înregistrându-se pe 17 mai 2012, 49.759 spectatori, în FCSB-Dinamo 3-2.

Dinamo – FCSB, în 10 statistici din sezonul curent

  • Dinamo este neînvinsă în precedentele 12 meciuri jucate în campionat pe teren propriu, interval în care a înregistrat acasă nouă victorii şi trei remize.
    25 august 2024, FC Hermannstadt-FCSB 2-0 a fost ultima înfrângere suferită într-un meci oficial de trupa antrenată de Elias Charalambous. Au urmat şase succese şi două rezultate de egalitate.
    Dinamo a încheiat etapa anterioară cu cel mai bun atac, 21 de goluri marcate (la egalitate cu CFR), dintre care 13 până la pauză.
    Şapte goluri din faze fixe a marcat FCSB, dintre care patru în urma unor lovituri libere.
    Dinamo a primit cel puţin un gol în 11 dintre cele 12 partide. De partea cealaltă, oaspeţii din acest joc au două meciuri fără gol încasat.
    Cu şase goluri şi patru pase decisive, Astrit Selmani este jucătorul din Superligă cu cele mai multe contribuţii ofensive în sezonul curent.

 

  • Antrenorii Zeljko Kopic (34 jocuri în Superligă) şi Elias Charalambous (60 meciuri în campionat) se vor afla faţă-n faţă pentru întâia oară.
    24 de jucători au bifat cel puţin o prezenţă pentru Dinamo în campionatul curent, dintre care opt au debutat pe prima scenă din România.
    Dinamo este echipa pentru care jucătorii autohtoni eligibili U21 au strâns cele mai multe minute în acest sezon – 2.314.
    FCSB s-a bazat în cele 11 jocuri din ediţia în curs pe 29 de fotbalişti, 18 dintre ei având fiecare peste 100 de meciuri în Superligă.

A murit Constantin Anghelache, fostul preşedinte al lui Dinamo. A lucrat pentru Securitate înainte de 1989, iar după Revoluţie a adus cafeaua Amigo în România

 

Program prelungit la mai multe linii de tramvaie, troleibuze şi autobuze, duminică seară, pentru meciul Dinamo – FCSB

Liniile 40, 55, 86, 90, 104 şi 311 vor avea un program de circulaţie prelungit în seara zilei de duminică, pentru a asigura transportul spectatorilor ce vor asista la meciul de fotbal Dinamo Bucureşti – FCSB, programat de la ora 21.00, pe „Arena Naţională”, în Superligă.

Tot din acest motiv, autobuzele liniilor de noapte N1 şi N10 vor circula între orele 00.00-00.50 la un interval de 10 minute.

Potrivit dispoziţiilor Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI), vehiculele liniilor 40, 55, 86, 90, 104 şi 311 vor circula, după terminarea meciului, astfel:
Tramvaiele liniei 40 vor pleca de la terminalul „Chimopar” către „Piaţa Sfânta Vineri” la orele 22.30 şi 22.50, iar orele estimate de trecere a vehiculelor în zona „Arenei Naţionale” sunt 00 şi 23.20. De la capătul „Piaţa Sfânta Vineri”, tramvaiele liniei 40 vor pleca spre „Chimopar” la orele 22.58 şi 23.20, iar orele estimate de trecere în zona „Arenei Naţionale” sunt 23.13 şi 23.35.

Tramvaiele liniei 55 vor pleca de la terminalul „Pantelimon” către „Piaţa Sfânta Vineri” la orele 22.40 şi 23.10, iar orele estimate de trecere a vehiculelor în zona „Arenei Naţionale” sunt 00 şi 23.30. De la capătul „Piaţa Sfânta Vineri”, tramvaiele liniei 55 vor pleca spre „Pantelimon” la orele 22.50 şi 23.20, iar orele estimate de trecere în zona „Arenei Naţionale” sunt 23.05 şi 23.35.

Troleibuzele liniei 86 vor pleca de la terminalul „Arena Naţională” către „Clăbucet” la orele 23.00, 23.10, 23.20, 23.30 şi 23.40.

Troleibuzele liniei 90 vor pleca de la terminalul „Arena Naţională” către „Semănătoarea” la orele 23.15, 23.30 şi 23.45.

Autobuzele liniei 104 vor pleca de la terminalul „Complex Comercial Pantelimon” către „Piaţa Operei” la orele 22.50, 23.00, 23.10 şi 23.20, iar orele estimate de trecere a vehiculelor în zona „Arenei Naţionale” sunt 05, 23.15, 23.25 şi 23.35. De la capătul „Piaţa Operei”, autobuzele liniei 104 vor pleca spre „Complex Comercial Pantelimon” la orele 22.27, 22.37, 22.47 şi 22.57 şi 23.20, iar orele estimate de trecere în zona „Arenei Naţionale” sunt 23.02, 23.12, 23.22 şi 22.32.

Dacă situaţia o va impune, la dispoziţia Brigăzii Rutiere de Poliţie, traficul rutier va fi restricţionat pe Bd. Pierre de Coubertin, motiv pentru care troleibuzele liniilor 86 şi 90 vor întoarce în Depoul Vatra Luminoasă. În acest caz, călătorii vor putea accesa vehiculele liniilor 86 şi 90 de la staţia „Aura Buzescu”, iar plecările vor avea loc la orele menţionate mai sus!

De asemenea, în această situaţie, autobuzele liniei 104 vor circula deviat, în ambele sensuri, pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi traseul actual. În acest caz, călătorii vor putea accesa vehiculele liniei 104 de la staţia „Sarafineşti” – pe sensul spre „Piaţa Operei”, respectiv „Şoseaua Iancului” – pe sensul spre „Complex Comercial Pantelimon”, iar orele estimate de trecere în zona „Arenei Naţionale” sunt cele menţionate mai sus!

Autobuzele liniei 311 vor pleca de la terminalul „Faur” către „Sala Palatului” la orele 22.50, 23.05 şi 23.25, iar orele estimate de trecere a vehiculelor în zona „Arenei Naţionale” sunt 23.05, 23.20 şi 23.40. De la capătul „Sala Palatului”, autobuzele liniei 311 vor pleca spre „Faur” la orele 22.44, 23.09 şi 23.29, iar orele estimate de trecere în zona „Arenei Naţionale” sunt 23.05, 23.30, 23.50.

Totodată, după terminarea meciului, liniile de noapte N1 şi N10 vor funcţiona la un interval de 10 minute, iar orele estimate de trecere în zona „Arenei Naţionale” sunt: 00.00, 00.10, 00.20, 00.30, 00.40 şi 00.50.

De asemenea, spectatorii prezenţi pe „Arena Naţională” pot utiliza şi autobuzele liniilor de noapte N102 („Pantelimon” – „Piaţa Unirii” ) şi N109 („Republica” – „Piaţa Unirii”), care circulă la un interval de 30 de minute.

Orele estimate de trecere ale autobuzelor liniei N102 în zona „Arenei Naţionale”, pe sensul spre „Piaţa Unirii”, după terminarea meciului, sunt: 00.08 şi 00.38, iar pe sensul spre „Pantelimon: 00.15 şi 00.40. Pe sensul spre „Piaţa Unirii”, orele estimate de trecere ale autobuzelor liniei N109 în zona „Arenei Naţionale” sunt: 00.07 şi 00.37, iar pe sensul spre „Republica”: 00.10 şi 00.40.

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Comuna din România apărată cu armament de ultimă generație, păzită de soldați bine antrenați. Cei care vor să lucreze aici trebuie să îndeplinească anumite condiții, se caută profesioniști
Capital.ro
Cresc pensiile garantat pe 1 ianuarie. Se știe procentul. Ministrul Muncii, anunț făcut la TV
Playtech.ro
Mmmbună, o mai ții minte pe Gina Felea? Cum arată vedeta la 40 de ani! Nu o recunoști
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Ambasadorul Rusiei la Londra acuză Marea Britanie că duce un război de la distanță în Ucraina: „Ucide soldați și civili ruși”
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Săndel Bălan, declarații despre spectacolul Andreei Bălan
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență
Cancan.ro
Marele absent de la nunta lui Iancu Sterp. De ce a lipsit Culiță Sterp de la nunta fratelui său
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Ordin UE pentru toate ţările. România n-are niciun cuvânt de spus: E o provocare
StirileBZI
Salariul minim brut va fi majorat de la 1 ianuarie 2025! Patronatele se opun, sindicatele cer mai mult
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Incendiu la un panou electric în comuna Feleacu din județul Cluj
MediaFlux
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Legende din piaţa financiară: Culoarea cravatei şefului Federal Reserve şi dobânzile dolarului