Prietenie ÎNCHEIATĂ! Andreea Antonescu a lipsit de la concertul susținut de Andreea Bălan la Sala Palatului. Cele două nu-și mai vorbesc de luni bune

Andreea Antonescu a fost marea absentă de la concertul susținut de Andreea Bălan la Sala Palatului. Cele două artiste au rupt legătura după participarea la America Express.
Alina Costache
20 oct. 2024, 11:11
Prietenie ÎNCHEIATĂ! Andreea Antonescu a lipsit de la concertul susținut de Andreea Bălan la Sala Palatului. Cele două nu-și mai vorbesc de luni bune
Andreea Antonescu, marea absentă de la concertul susținut de Andreea Bălan la Sala Palatului

Andreea Antonescu nu a fost prezentă la concertul spectaculos susținut de Andreea Bălan la Sala Palatului. Deși fanii trupei Andre ar fi sperat să le vadă din nou împreună pe scenă, acest lucru nu s-a întâmplat. Se pare că cele două artiste nu și-au mai vorbit de când s-au întors de la America Express.

Concertul aniversar al Andreei Bălan a fost unul special, mai ales pentru că artista s-a împăcat cu tatăl ei, Săndel Bălan, pe care l-a iertat public. Artista i-a avut alături pe cei dragi, însă, fosta sa colegă de trupă, Andreea Antonescu, nu a fos invitată.

Citește și: Mihai Mitoșeru a dezvăluit cum a reușit să slăbească 17 kilograme: „Nu e vorba de renunțat la pâine și la carbohidrați”

În 2004, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis să aleagă cariera solo, iar trupa Andre a ajuns la final. 15 ani mai târziu, trupa a fost refăcută, dar pentru puțin timp. Andreea Bălan a dezvăluit cum a decis să reunească Andre, la scurt timp după ce a suferit un stop cardiac.

„17 ani n-a existat trupa Andre și câțiva ani, vreo 5, 6, 7 ani din anii ăștia nu am vorbit. După ce s-a terminat la vremea respectivă, o perioadă lungă nu am vorbit. Apoi ne mai întâlneam, dar nu s-a pus problema refacerii trupei. Ne mai întâlneam, mai ieșeam la cafele, ne mai povesteam, dar nu am fost niciodată foarte apropiate.

Și apoi, când am avut stopul cardiac, s-a întâmplat ceva în subconștientul meu, că de acolo a început și evoluția mea spirituală, de acolo m-am transformat. Deci asta acum cinci ani, când s-a născut Clara. Și a doua zi, noi nu ne vorbeam de doi ani deja, ne certaserăm că trebuia să cântăm la un moment dat la un festival foarte mare și a fost o chestiune de organizare și ne-am certat că eu voiam ceva, ea voia altceva. (…)

Am avut stopul cardiac și a doua zi când am ieșit din comă pur și simplu mi-a venit să fac două lucruri: să îl sun pe tatăl copiilor mei (n.r. – George Burcea) și să-i zic hai să facem o nuntă, că noi nu eram căsătoriți și am sunat-o pe Andreea cu care nu mai vorbisem de doi ani, să refacem trupa Andre”, a povestit Andreea Bălan, potrivit unica.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a parcat bolidul de 250.000 de euro pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, la scurt timp după ce a fost surprinsă pe contrasens

Cântăreața a dezvăluit că fostei sale colege i s-a părut ciudată propunerea ei și a pus-o pe seama anesteziei și a stării de după comă.

„Ei i s-a părut că sunt sigur sedată și e ceva. Ea a încercat să vină la spital, să fie alături de mine. Și m-am ridicat de pe patul de spital și în două luni eu am refăcut trupa Andre. Am refăcut toate piesele, le-am reînregistrat și în trei luni de zile noi eram deja lansate pe piață după 17 ani, cu super show Andre, pentru că toată infrastructura aia pe care eu am avut-o, cu Petrișor, cu band, cu tot, s-a pus pe Andre și am creat un show Andre de la zero, cu toate piesele. Am avut concerte pe un preț foarte mare până când la un moment dat am plecat în America Express”, a mărturisit Andreea Bălan.

Trupa Andre s-a destrămat din nou, după doar cinci ani, dar de această dată definitiv. Andreea Bălan a dezvăluit că între ea și Andreea Antonescu a avut loc o ceartă înainte de un festival, pentru că aveau viziuni diferite.

Cele două au participat împreună la America Express și au ieșit pe locul doi. Atunci, au petrecut foarte mult timp împreună, iar de atunci au decis să încheie definitiv proiectul Andre.

„Acolo s-au întâmplat niște lucruri și acolo am rărit-o. Pentru că în America Express mie, personal, mi s-au redeschis niște vechi traume, lucru foarte bun, pentru că așa m-a ajutat să le vindec, dar după aceea n-am mai simțit să mai continui cu Andre și în ziua de azi Andre nu mai este. Mă concentrez pe mine și pe cariera mea”, a precizat cântăreața.

Relația celor două s-a răcit, iar acum nu-și mai vorbesc la fel de des ca înainte: „A fost ceva karmic de rezolvat și cred că noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevărat împreună și acolo s-a închis capitolul. Acolo, și eu și ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat. Adică ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult, pentru că fiecare a evoluat emoțional, spiritual, în direcții complet diferite”, a mai spus Andreea Bălan.

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Comuna din România apărată cu armament de ultimă generație, păzită de soldați bine antrenați. Cei care vor să lucreze aici trebuie să îndeplinească anumite condiții, se caută profesioniști
Capital.ro
Cresc pensiile garantat pe 1 ianuarie. Se știe procentul. Ministrul Muncii, anunț făcut la TV
Playtech.ro
Mmmbună, o mai ții minte pe Gina Felea? Cum arată vedeta la 40 de ani! Nu o recunoști
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Ambasadorul Rusiei la Londra acuză Marea Britanie că duce un război de la distanță în Ucraina: „Ucide soldați și civili ruși”
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Săndel Bălan, declarații despre spectacolul Andreei Bălan
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență
Cancan.ro
Marele absent de la nunta lui Iancu Sterp. De ce a lipsit Culiță Sterp de la nunta fratelui său
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Ordin UE pentru toate ţările. România n-are niciun cuvânt de spus: E o provocare
StirileBZI
Salariul minim brut va fi majorat de la 1 ianuarie 2025! Patronatele se opun, sindicatele cer mai mult
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Conflicte diplomatice între Israel și Franța: companiile israeliene excluse dintr-un târg militar la Paris
MediaFlux
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Legende din piaţa financiară: Culoarea cravatei şefului Federal Reserve şi dobânzile dolarului