Erika Isac, cântăreața cu versuri feministe, acuzată că a furat melodia unor artiste din străinătate: „Nu mi pare rău deloc”

Erika Isac se află din nou în mijlocul unui scandal uriaș. Cântăreața este acuzată de plagiat, după ce a lansat piesa „Boo Hoo”, care seamănă izbitor cu piesa scoasă de două artiste străine.
Filip Stan
20 oct. 2024, 14:26
Erika Isac, cântăreața cu versuri feministe, acuzată că a furat melodia unor artiste din străinătate: „Nu mi pare rău deloc”
Erika Isac răspunde acuzațiilor de plagiat

Erika Isac este protagonista unui nou scandal, după ce în urmă cu câteva zile a lansat piesa „Boo Hoo”, fiind aspuru criticată pentru scenele violente din videoclip. Acuzațiile nu se opresc aici, astfel că tânăra a afost acuzată că ar fi copiat melodia de la o trupă de fete: „Pink Like Suki” a dou-ului „Pebbles & TamTam”.

Citește și: Ce surpriză i-a pregătit Andreea Raicu mamei sale cu ocazia zilei de naștere. Mesajul emoționant transmis de vedetă: „Fericirea ei este fericirea mea!”

Piesa „Boo Hoo” a fost lansată pe data de 8 octombrie 2024, iar de la primele vizualizări Erika Isac a primit o serie de critici. Oamenii au considerat că videoclipul este mult prea violent, dar au scris și despre faptul că artista ar fi plagiat piesa fără a oferi credite celor două artiste care au lansat melodia originală.

„Încă o piesă copiată 100% din afară și nu spunem sau dăm credite că după nu mai suntem artiști”, „Mie chiar îmi plac unele dintre melodiile tale, dar cum să copiezi așa 1 la 1?”, Logic că nu dăm credite la piesa originală și ironic singura parte bună e cea copiată”, „Atât de demonic și scârbos, ce poate fi mișto la așa ceva ?”, sunt câteva dintre comentariile pe care oamenii le-au scris.

Erika Isac răspunde acuzațiilor

Zvonurile au ajuns și la urechile artistei, care a decis să răspundă public acuzațiilor. Cântăreața a recunoscut că refrenul piesei este inspirat de „Pink Like Suki”, dar a subliniat că piesa reprezintă mult mai mult decât primele versuri pentru care oamenii au acuzat-o că a plagiat.

„Legat de situația cu „Boo Hoo” și „Pink Like Suki”, este 100% adevărat că refrenul este inspirat după „Pink Like Suki”, dar este mult mai mult la piesa asta decât primele trei versuri (care se aseamănă, nu se adună) și voiam să vă spun să vă relaxați un pic, voi ăștia care mă „super iubiți”, pentru că am văzut și comentarii de genul: „E o piesă copiată la fel ca toate piesele ei” și despre care știți real și sincer că este o minciună.

Nu este adevărat așa ceva. Nu-mi pare deloc rău că m-am inspirat după piesa „Pink Like Suki” pentru că este o piesă super tare după care eu am reușit să fac o piesă și mai tare. Mă bucur că am reușit chestia asta”, a spus Erika Isac în mediul online.

Citește și: Prietenie ÎNCHEIATĂ! Andreea Antonescu a lipsit de la concertul susținut de Andreea Bălan la Sala Palatului. Cele două nu-și mai vorbesc de luni bune

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Gara din România, demolată pentru a face loc uneia moderne, la standarde europene. Clădirea nouă nu e pe placul tuturor, deși cea veche ajunsese o ruină
Capital.ro
Ordin UE. Se schimbă cărțile de identitate și pașapoartele. România e obligată
Playtech.ro
Mmmbună, o mai ții minte pe Gina Felea? Cum arată vedeta la 40 de ani! Nu o recunoști
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Ambasadorul Rusiei la Londra acuză Marea Britanie că duce un război de la distanță în Ucraina: „Ucide soldați și civili ruși”
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Trucurile Reginei au salvat-o pe Prințesa Kate de multe ori. Secretele Modei Regale. Episodul II
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență
Cancan.ro
Marele absent de la nunta lui Iancu Sterp. De ce a lipsit Culiță Sterp de la nunta fratelui său
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Cresc pensiile garantat pe 1 ianuarie. Se știe procentul. Ministrul Muncii, anunț făcut la TV
StirileBZI
Salariul minim brut va fi majorat de la 1 ianuarie 2025! Patronatele se opun, sindicatele cer mai mult
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Incident tragic în Mureș: Un bărbat a fost înjunghiat mortal în Iernut
MediaFlux
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Legende din piaţa financiară: Culoarea cravatei şefului Federal Reserve şi dobânzile dolarului