Prognoza meteo 21 octombrie 2024. Temperaturi în creștere, vreme de tricou toată săptămâna

Vremea va fi frumoasã, iar valorile termice, în special cele diurne, vor fi în creştere mai ales în regiunile estice. Toată săptămâna ne vom bucura de temperaturi peste 20 de grade.
Filip Stan
20 oct. 2024, 14:55
Prognoza meteo 21 octombrie 2024. Temperaturi în creștere, vreme de tricou toată săptămâna

Prognoza meteo 21 octombrie 2024. La noapte, în țară, vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 8 grade în Dealurile de Vest. Izolat va fi ceaţã.

În București, vremea va fi rece. Cerul va fi senin, iar vântul în general slab. Temperatura minimã va fi de 1…3 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

Prognoza meteo 21 octombrie 2024

În țară, vremea va fi frumoasã, iar valorile termice, în special cele diurne, vor fi în creştere mai ales în regiunile estice. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 10 grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţã.

Citeste si Când scăpăm de valul de ger din România. Șefa ANM anunță temperaturi sub cele normale: „Nopțile și diminețile vor fi reci”

În București, vremea va fi frumoasã, iar valorile termice, mai ales din timpul zilei, se vor apropia de cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimã va fi de 1…4 grade.

Prognoza meteo 22 octombrie 2024

În țară, vremea se va menţine frumoasã, iar valorile termice, în special cele diurne, vor continua sã creascã şi se vor situa uşor peste normele perioadei. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile nord-vestice, unde noaptea se va forma nebulozitate joasã.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, mai coborâte în depresiuni pânã la -5 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 12 grade. Pe arii restrânse se va forma ceaţã.

În București, vremea va fi frumoasã în continuare, iar valorile termice, îndeosebi cele diurne, vor fi în creştere uşoarã şi se vor situa peste cele specifice perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 18…20 de grade, iar cea minimã de 2…5 grade.

Prognoza meteo 23 octombrie 2024

În țară, vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice se vor situa peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, local şi temporar cu nebulozitate joasã stratiformã, posibil asociatã cu burniţã sau ploaie slabã, în prima parte a zilei în nord-vestul teritoriului, iar noaptea şi în est şi în sud-est.

Citeste si Ciclonul Ashley se întoarce. „Bomba meteo” aduce vijelii de 130 km la oră şi ploi torenţiale de cod portocaliu

Se va semnala ceaţã, dimineaţa, local în Transilvania şi Moldova şi pe arii restrânse în regiunile sudice şi sud-estice, iar noaptea, îndeosebi în depresiuni, în vest şi centru. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri mai ales seara şi noaptea în estul şi sud-estul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 şi 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade, cu valori uşor mai ridicate pe litoral şi în deltã.

În București, vremea se va menţine frumoasã, cu valori termice peste cele specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, dar spre sfârşitul intervalului se va forma nebulozitate joasã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 3…6 grade.

Prognoza meteo 24 octombrie 2024

În țară, în regiunile estice şi sud-estice valorile termice vor fi mai scãzute comparativ cu ziua precedentã şi vor fi apropiate de normalul climatologic al perioadei, iar în restul teritoriului vor caracteriza o vreme uşor mai caldã decât în mod obişnuit.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri pe parcursul zilei în sud-estul ţãrii şi în zona Carpaţilor Orientali, unde izolat vor fi condiţii pentru ploi slabe sau burniţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri, ziua în sudul Moldovei, Bãrãgan şi Dobrogea, iar noaptea în sudul Banatului.

Citeste si Prognoza meteo lunară. Scad temperaturile, slăbirea vortexului polar poate aduce o iarnă timpurie

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 20 de grade, iar cele minime în general între -1 şi 9 grade. Se va semnala ceaţã, dimineaţa, doar izolat mai ales în depresiuni, iar noaptea local în centru şi nord-est şi pe arii mai restrânse în rest.

În București, valorile termice vor fi mai scãzute faţã de ziua precedentã şi se vor situa în jurul mediilor multianuale caracteristice acestei date. Pe parcursul zilei, cerul va prezenta înnorãri temporare, iar noaptea va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade, iar cea minimã de 2…5 grade.

Prognoza meteo 25, 26, 27 octombrie 2024

În țară, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice acestei perioade în vest, sud-vest şi centru şi apropiate de acestea în restul teritoriului. Probabilitatea pentru precipitaţii se va menţine redusã, însã mai ales în timpul nopţilor şi dimineţilor se va forma ceaţã sau nebulozitate joasã.

În București, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale caracteristice acestei perioade. Probabilitatea pentru precipitaţii se va menţine foarte redusã, însã în timpul nopţilor şi dimineţilor vor fi condiţii pentru ceaţã sau nebulozitate joasã.

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Gara din România, demolată pentru a face loc uneia moderne, la standarde europene. Clădirea nouă nu e pe placul tuturor, deși cea veche ajunsese o ruină
Capital.ro
Ordin UE. Se schimbă cărțile de identitate și pașapoartele. România e obligată
Playtech.ro
Mmmbună, o mai ții minte pe Gina Felea? Cum arată vedeta la 40 de ani! Nu o recunoști
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Ambasadorul Rusiei la Londra acuză Marea Britanie că duce un război de la distanță în Ucraina: „Ucide soldați și civili ruși”
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Trucurile Reginei au salvat-o pe Prințesa Kate de multe ori. Secretele Modei Regale. Episodul II
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență
Cancan.ro
Marele absent de la nunta lui Iancu Sterp. De ce a lipsit Culiță Sterp de la nunta fratelui său
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Cresc pensiile garantat pe 1 ianuarie. Se știe procentul. Ministrul Muncii, anunț făcut la TV
StirileBZI
Salariul minim brut va fi majorat de la 1 ianuarie 2025! Patronatele se opun, sindicatele cer mai mult
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Incident tragic în Mureș: Un bărbat a fost înjunghiat mortal în Iernut
MediaFlux
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Legende din piaţa financiară: Culoarea cravatei şefului Federal Reserve şi dobânzile dolarului