Diana Matei, dezvăluiri incendiare despre căsnicia cu Marian Cleante. ”Am fost nevoiți să-i facem pe oameni să ne cunoască!”

Cântăreața Diana Matei face dezvăluiri incendiare despre viața personală, în special despre căsnicia cu Marian Cleante. ”Am fost nevoiți să-i facem pe oameni să ne cunoască!”, spune artista.
Irina Dumitrescu
20 oct. 2024, 20:53
Diana Matei, dezvăluiri incendiare despre căsnicia cu Marian Cleante. ”Am fost nevoiți să-i facem pe oameni să ne cunoască!”

Diana Matei (42 de ani) a hotărât să nu mai aibă secrete! A spus totul despre viața personală, în special despre căsnicia cu colegul ei de scenă, Marian Cleante (52 de ani). Artista a răspuns celor mai incomode întrebări la emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, care va fi difuzată de Kanal D duminică, de la 22:45, notează libertatea.

„Ați regretat vreodată ca ați fugit cu Cleante?”. „De ce i-ați ascuns tatei că sunteți gravidă?”. „V-a dus tata la altar?”. „V-a forțat viața să jucați teatru?”. „Ați atins cerul cu mâna?”. Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Diana Matei a răspuns în emisiune.

Cântăreața a dezvăluit, printre multe altele, dacă și-a găsit fericirea pe scenă și ce ar schimba în ritmul actual și trepidant al vieții sale. „Am fost nevoiți să-i facem pe oameni să ne cunoască! Să ne vadă… pe mine o femeie puternică, inteligentă, talentată, iar pe el, un țigan… mișto, onorabil, super serios și cu un talent fabulos. (…) Nu m-a dus tata la altar. Tata nu a fost la nunta mea”, sunt doar câteva dintre răspunsurile pe care le-a dat ea pentru Kanal D.

Diana Matei, care se laudă cu o carieră de 30 de ani, este din 2007 solista Tarafului Cleante.

Citește și Denisa Nechifor a dezvăluit bijuteriile pe care fotbaliștii de la Naționala României le cumpără. „Sportivii investesc chiar zeci de mii de euro în inelele de logodnă”

Povestea de iubire cu fondatorul tarafului, Marian Cleante, nu a fost lipsită de provocări, aducând-o de multe ori în atenția presei mondene. Împreună, au format nu doar un duo pe scenă, ci și în viața personală.

Diana Matei este căsătorită cu Marian Cleante din 2018, dar relația lor durează de peste 20 de ani. Cei doi au împreună un băiat.

În luna mai, Diana Matei spunea că, precum în orice relație, a trecut prin momente dificile. Totuși, căsnicia ei cu Marian Cleante a reușit să treacă peste toate problemele și să rămână de neatins. ”În momentele în care suntem de acord și totul este perfect, mă simt minunat. Dar, de obicei, există momente de dispută, deoarece nu avem motive reale de conflict, decât cele legate de profesie. Nu este mereu ușor, dar este un mariaj de succes. Suntem două personalități puternice, dar cu un respect imens unul față de celălalt și cu o considerație pentru tot ceea ce reprezentăm și am investit în celălalt”, a declarat atunci Diana Matei, într-un interviu pentru wowbiz.ro.

Citește și Emily Burghelea, planuri după accidentul teribil din Mauritius. Influencerița se gândește dacă să mai facă un copil

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Gara din România, demolată pentru a face loc uneia moderne, la standarde europene. Clădirea nouă nu e pe placul tuturor, deși cea veche ajunsese o ruină
Capital.ro
Ordin UE. Se schimbă cărțile de identitate și pașapoartele. România e obligată
Playtech.ro
Mmmbună, o mai ții minte pe Gina Felea? Cum arată vedeta la 40 de ani! Nu o recunoști
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Ambasadorul Rusiei la Londra acuză Marea Britanie că duce un război de la distanță în Ucraina: „Ucide soldați și civili ruși”
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Trucurile Reginei au salvat-o pe Prințesa Kate de multe ori. Secretele Modei Regale
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență
Cancan.ro
Marele absent de la nunta lui Iancu Sterp. De ce a lipsit Culiță Sterp de la nunta fratelui său
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Cresc pensiile garantat pe 1 ianuarie. Se știe procentul. Ministrul Muncii, anunț făcut la TV
StirileBZI
Salariul minim brut va fi majorat de la 1 ianuarie 2025! Patronatele se opun, sindicatele cer mai mult
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
O mamă și fiica ei de 3 ani au murit într-un accident rutier din Brăila. Șoferul tractorului nu avea permis
MediaFlux
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Legende din piaţa financiară: Culoarea cravatei şefului Federal Reserve şi dobânzile dolarului