Carmen Harra, previziuni sumbre despre banii românilor: „Banul fizic nu va mai exista. În lume va fi o singură monedă”

Carmen Harra a vorbit despre schimbările pe care le-ar putea suferi omenirea în următorii ani. Aceasta a anunțat deja că banii fizici ar putea fi înlocuiți, în viitor, cu o monedă virtuală unică!
Alina Costache
21 oct. 2024, 09:01
Carmen Harra, previziuni sumbre despre banii românilor:

Carmen Harra şi-a început previziunile pentru 2025 şi a a discutat despre schimbările pe care le-ar putea aduce anul viitor, despre problemele care ar putea apărea în lume, dar și despre o serie de modificări ce vor veni treptat, în următorii ani și se vor instala în societate.

În emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Carmen Harra a explicat faptul că banii nu vor mai avea, într-o zi, forma pe care o au în prezent și va exista o singură monedă, aceasta fiind una virtuală. Carmen Harra a discutat și despre problemele cu care se confruntă omenirea în prezent și a oferit mai multe detalii despre războaiele din 2025, în interviul pentru WOWnews.

Interviu Carmen Harra, pentru WOWnews:

Carmen Harra a început această discuție ridicând problema scumpirilor la alimente, situație cu care se confruntă și americanii, dar și europenii. Psigologul a mărturisit că o bună parte din veniturile familiei sale se duc pe mâncare și nu de puține ori cumpărăturile nu sunt prea multe, astfel că aceeași sumă mai lasă la magazin și peste alte câteva zile.

Citește și: Mesajul transmis de Donald Trump după ce a fost din nou ținta unei tentative de asasinat! Este al doilea incident de acest gen cu care se confruntă fostul președinte al SUA, în doar două luni

„Ne îndreptăm spre schimbări monetare care afectează economia. Ne îndreptăm spre o monedă electronică. Ne îndreptăm spre o recesiune(…) Nu mai poți să îți iei o casă, prețurile la mâncare, la mine în familie sunt 6.000 – 7.000 de lună doar pe mâncare.

Nu am crezut niciodată că vom ajunge să intrăm într-un market și să lăsăm sute de dolari fără să cumpărăm nimic. Este extrem de costisitor și sunt sigură că la fel este și în România și în alte părți ale lumii”, a explicat Carmen Harra.

Carmen Harra a explicat faptul că banii fizici vor dispărea în câțiva ani, moment în care vom mai putea avea acces doar la monede virtuale sau plăți online.

Totodată, aceasta este de părere că toate monedele din lume se vor transforma într-una singură. „Se închid filialele bancare. Toți își închid filialele. Dacă eu nu am cum să mă duc la filiale să scot bani, nu mai am bani cash. Eu am o sumă, undeva, într-un cont care este o sumă, dar pe care nu pot să o ating decât dacă fac un transfer.

Nu mai am acces la banul fizic. (…) Peste tot în lume, nu știu dacă în România s-a întâmplat să se închidă filialele, dar o să se întâmple, pentru că este un proces mondial. Trecem numai spre moneda electronică, ceea ce am anticipat de mulți ani.

Electronizarea aceasta care ne face să avem iluzia banilor, nu realitatea fizică. Acum 40 de ani eu am spus că în Europa va fi o singură monedă și până la urmă s-a ajuns la euro.

Banul fizic nu o să mai existe. În lume va fi o singură monedă. Una singură care poate va fi electronică. La fel se transformă și conceptul de economie, se transformă și conceptele politice”, a explicat, pe larg, Carmen Harra la WOWnews.

Carmen Harra ştie detaliul care va decide viitorul preşedinte al României şi anunţă „un război mare” în 2025

Carmen Harra nu exclude o candidatură la preşedinţia României, nu ar refuza nici măcar un post de consilier prezidenţial, dar momentan se ocupă cu previziuni despre viitorul locatar de la Cotroceni.

Invitată în emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, Carmen Harra a vorbit din nou  despre alegerile prezidențiale din România. Dacă data trecută ar fi pariat pe „o blondă”, acum ea consideră că Diaspora va avea un rol esențial în alegerea noului președinte.

Carmen Harra a dezvăluit cine câștigă alegerile prezidențiale: „Văd asta de multă vreme, iar acum se adeverește”

Țara noastră se pregătește să își aleagă președintele. Astfel, Carmen Harra ne-a spus ce se întâmplă în această perioadă cu România și ce vede în viitor pentru noi.

„Este o situație tristă prin care țara noastră trece. România are nevoie de o mare schimbare. România trebuie să fie în fruntea Europei. Văd progres și evoluție pentru această țară. România este într-un blocaj mental și spiritual. Nu avem minți luminate la nivel politic. Intervenția divină există întotdeauna.”, a mărturisit Carmen Harra.

Întrebată dacă s-a gândit vreodată să candideze, Carmen Harra a dat un răspuns neașteptat. De altfel, aceasta, deși locuiește în SUA, spune că ar accepta o poziție de consilier dacă i-ar fi oferită. Carmen Harra a vorbit și despre vremea tot mai capricioasă și a ținut să precizeze că există un mare pericol pentru omenire în viitor, și anume, scufundarea, iar ea poate fi evitată dacă se vor lua toate măsurile pentru a nu se mai forța schimbările climaterice la nivel global.

Carmen Harra anunţă un război puternic în 2025

Carmen Harra prevede un viitor an, amenințat de un război puternic. Aceasta se referă mai ales la situația Rusiei cu Ucraina, care ne va afecta și pe noi.

„Am spus că 2024 este un an războinic. Lucrurile se vor agrava, chiar dacă America intervin. Nici 2025 nu este un an care să aducă pace. Este pericolul unui război cum nu a mai fost de multă vreme, de la Al Doilea Război Mondial. Nu va fi un război cu armă nucleară. Genul de război cum a fost în Ucraina, pe cucerirea de teritorii.

Rusia își dorește acest lucru. Putin nu este omul care să dea înapoi. Eu cred că rușii sunt cei mai periculoși. Eu cred că lui Trump îi este frică de Putin.”, a precizat Carmen Harra, pentru WOWnews.

Citește și: Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA: „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”. Care este pronosticul pentru preşedintele României, surpriză mare

Cine e Carmen Harra
Carmen Harra este născută în anul 1955 și e nepoata lui Octavian Goga. A devenit cunoscută în anul 1980, datorită formaţiei Trio Expres, care a preluat toate piesele celor de la Modern Talking. Celebră rămâne reluarea hitului „Brother Louie”, care în versiunea românească s-a numit „Nu vei şti”. La acea vreme, Carmen avea numele de Mureşan şi era lider al formaţiei.

În anul 1983, Carmen Harra a plecat în Suedia, după care s-a mutat definitiv în Statele Unite ale Americii. Acolo, ea a făcut masterul la Somerset University şi a devenit psiholog. Spune că acum e doctor psiholog, nu prezicătoare sau ghicitoare.

DailyBusiness
Când pică sărbătoarea de Crăciun și Revelion în 2024-2025
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe rețelele de socializare! „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”
Fanatik.ro
Cum a reușit un proprietar de Tesla să plătească o sumă incredibilă pentru factura de curent electric: „Prima dată în 12 luni”
Capital.ro
Elena Udrea e distrusă. Adrian Alexandrov a făcut anunțul trist: Ea a pierdut....
Playtech.ro
Primele imagini de la înmormântarea Deliei Budeanu. Momente dureroase la mănăstirea Ghighiu
DailyBusiness
Alertă meteo! ANM anunță zile cu -8 grade în România
Adevarul
Misterul atacului mafiot, neelucidat de 20 de ani. Interlopii care au ucis un tânăr în 2004 nu au fost găsiți
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
O actriță din Liceeni și-a abandonat cariera. S-a săturat și n-a mai privit în urmă
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență
Cancan.ro
De ce nu au fost prezenți Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu Sterp. S-a aflat adevărul!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Toată Rusia e în doliu. A fost găsit mort în curtea clădirii. S-a sinucis!
StirileBZI
Toți șoferii trebuie să știe asta! Nu mai fă greșeala să apeși acest buton când vine frigul!
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului
substantial.ro
Ucraina dezvoltă arma „Sting” pentru a combate dronele Shahed lansate de Rusia
MediaFlux
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Liam Payne de la One Direction: cine îi va moșteni averea uriașă