Mihai Bendeac, reacţie de milioane după ce a aflat că Theo Rose nu a făcut nuntă „pe lux şi opulenţă”

Theo Rose a dezvăluit de unde și-a cumpărat rochia de nuntă și cât a costat-o exact toată vestimentația pentru frumosul eveniment. Mihai Bendeac a comentat.
Alina Costache
21 oct. 2024, 11:08
Mihai Bendeac, reacţie de milioane după ce a aflat că Theo Rose nu a făcut nuntă

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în urmă cu aproximativ o lună, însă nu și-au dorit un eveniment fastuos, așa că au ținut totul secret.

Nunta celor doi a avut loc într-o duminică și a fost mai degrabă un grătar, la petrecere fiind invitați doar membrii apropiați ai familiei.

După ce Theo Rose a dezvăluit care a fost prețul rochiei de mireasă și ai pantofilor pe care i-a purtat în ziua cea mare, mai multe vedete au comentat aceste aspecte.

Cât a plătit, de fapt, Theo Rose pe rochia de nuntă. Artista a precizat suma exactă: „Pentru ce am făcut noi, nici nu aveam nevoie de mai mult”

Artista a dezvăluit că rochia de mireasă a costat nici mai mult, nici mai puțin de 80 de dolari, iar pantofii au fost 40 de dolari. Mulți au apreciat-o pentru faptul că a ales să facă un eveniment discret, doar cu persoanele cele mai apropiate, dar și pentru că nu a cheltuit foarte mulți bani pe rochie și pantofi, dând dovadă de modestie.

Mihai Bendeac nu s-a abținut nici el, ba chiar a făcut o postare pe rețelele sociale, special pentru Theo Rose. Actorul a mărturisit că faptul că artista a ales să nu dea o sumă mare de bani pe hainele purtate în ziua cea mare reprezintă cel mai frumos mesaj pe care o persoană publică l-a transmis în ultimii ani.

Femeia asta a ales să poarte la nuntă o rochie în valoare de 80 de Euro (!!!). Pentru mine, Mihai Bendeac, acesta este cel mai mișto statement, cel mai frumos mesaj transmis de o persoană publică în ultimii (foarte mulți) ani. Bravo, măi fată!”, a scris Mihai Bndeac, pe pagina sa de Instagram.

Citește și Rochia de mireasă purtată de Theo Rose, de 10 ori mai „modestă” ca ţinuta „pe lux şi opulenţa etalată de mireasa Monica Bîrlădeanu

Theo Rose a strălucit în ziua sa specială și a purtat o rochie albă, cu inserții de dantelă, care să îi pună în evidență silueta. După ce cântăreața a postat mai multe fotografii din ziua nunții, internauții au făcut mai multe speculații cu privire la prețul rochiei, unii dintre ei fiind de părere că a fost, cu siguranță, o piesă destul de scumpă.

Pentru a lămuri zvonurile, Theo Rose a postat un videoclip pe pagina sa de Instagram în care a dezvăluit cât au costat rochia și pantofii de mireasă. Cântăreața a achiziționat rochia de pe un site celebru de haine, iar prețul a fost de 80 de dolari, adică în jur de 400 de lei. De asemenea, artista a ales o pereche de pantofi simpli și eleganți, dar care, la fel ca rochia, nu au costat foarte mult. Ea a precizat că prețul a fost de doar 40 de dolari, adică 200 de lei. De asemenea, Theo Rose a spus că a surprins-o faptul că a găsit o rochie la un preț atât de mic pe un astfel de site, dar care să îi și placă, având și trenă.

„Am citit acum un articol în care cineva spunea prețul rochie mele de mireasă. Am văzut și că au întrebat multe fete despre rochia mea. Nu a fost 360 de dolari. E și o chestie așa că s-a dus totul în zona asta de comparație că ia uite ce modestă e Theo Rose. Pentru ce am făcut noi, nici nu aveam nevoie de fomfleuri sau alte chestii.

Eu cânt la evenimente, văd o grămadă de mirese, sunt și rochii mai pompoase, mai scumpe, frumoase. Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit. Am dat 80 euro pe rochia de mireasă, pe pantofi am dat 40 euro. Mi-a plăcut pentru că era simplă și avea puțină trenă, m-a surprins că există așa ceva și am găsit mărimea mea”, a spus Theo Rose, într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram.

DailyBusiness
Lovitură pentru români! Alimentele vor ajunge la prețuri fără precedent
Spynews
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Bzi.ro
Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe rețelele de socializare! „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”
Fanatik.ro
Fructele de toamnă care abia dacă se mai găsesc în piețe. Sunt delicioase, dar producția a scăzut de 25 de ori într-un singur an
Capital.ro
Elena Udrea e distrusă. Adrian Alexandrov a făcut anunțul trist: Ea a pierdut....
Playtech.ro
Primele imagini de la înmormântarea Deliei Budeanu. Momente dureroase la mănăstirea Ghighiu
DailyBusiness
Adrian Câciu anunță ce se va întâmpla în 2026 cu economia României! Este fără precedent
Adevarul
Misterul atacului mafiot, neelucidat de 20 de ani. Interlopii care au ucis un tânăr în 2004 nu au fost găsiți
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Babasha! Artistul nu a putut să își mai miște fața: ”M-a împiedicat să vorbesc...”
Spynews
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Evz.ro
Fructe banale în România, de negăsit. De ce au dispărut de pe tarabe
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
kanald.ro
Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență
Cancan.ro
De ce nu au fost prezenți Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu Sterp. S-a aflat adevărul!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Toată Rusia e în doliu. A fost găsit mort în curtea clădirii. S-a sinucis!
StirileBZI
Toți șoferii trebuie să știe asta! Nu mai fă greșeala să apeși acest buton când vine frigul!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
stirilekanald.ro
„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului
substantial.ro
Premierul Ciolacu despre referendumul din Republica Moldova: „Trebuie să ne intensificăm eforturile”
MediaFlux
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Liam Payne de la One Direction: cine îi va moșteni averea uriașă