Anamaria Prodan, dezvăluiri despre cum a adus-o Gigi Becali pe calea Bisericii: „Dumnezeu m-a pedepsit şi am înţeles”

Anamaria Prodan nu pare prea "dusă la biserică" atunci când trebuie să vorbească despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf sau despre cei care nu o respectă, dar fiica Ionelei Prodan este de fapt o persoană religioasă.
Filip Stan
21 oct. 2024, 15:06
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre cum a adus-o Gigi Becali pe calea Bisericii:

Anamaria Prodan ar poza din nou în costumul Evei în Playboy, dar şi-ar pune oricând şi baticul pentru a intra să se închine la icoane într-o biserică. „Am greșit că m-am pus în calea destinului! Dumnezeu m-a pedepsit și am înțeles”, a spus Anamaria Prodan, dezvăluind cu sinceritate că Gigi Becali a întors-o cu faţa la Cel de Sus.

Gigi Becali este unul dintre fanaticii religioși ai României, acesta fiind implicat în construirea de biserici, dar și în sprijinirea comunităților din România care au fost afectate de diverse dezastre în ultimii ani. Cel mai recent exemplu a fost la meciul cu PAOK, când patronul celor de la FCSB a călătorit alături de mai mulți călugări la Salonic.

De acest lucru s-a convins și Anamaria Prodan, care a explicat pentru FANATIK că Gigi Becali este cel care a adus-o pe calea credinței, aceasta făcând parte din „familia” acestuia, în perioada cât Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe FCSB.

„Gigi Becali (n. r. a tras-o spre credință). Dacă mi-a părut foarte rău pentru scandalul ăsta, e pentru că omul ăsta în glumă și în serios, toți anii ăștia câți am stat lângă el la palat, bă, m-a și obligat să citesc cărțile lui bisericești, că îmi era frică că dacă nu le citesc mă întreabă din ele.Dacă eram pe dinafară se supăra, deci le citeam ca să fie bine. Știam că e fanatic și noi râdeam și de acolo, încet, din ateu convins, Anamaria a devenit astăzi un om care întoarce la credință fiecare om cu care se întâlnește. Vorbind cu el am învățat să fiu mai bună.

Eu i-am spus lui: ‘Patroane, nu mai fi trufaș că și tu ești trufaș’. E singurul lucru care poate ne strică pe amândoi, trufia. Nu reușim în totalitate să o extirpăm. Dar eu îi dau cezarului ce este al cezarului și spun întotdeauna, oriunde mă duc, pentru faptul că în mine s-a deschis chestia asta și Dumnezeu m-a ridicat de mii de ori mai bine decât eram, în toți ăștia 3 ani, mă rugam pentru el, să ne împăcăm, să vină ziua aia să ne împăcăm și să nu mai am pe suflet greutățile astea”, a spus Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a explicat că apropierea lui Gigi Becali față de biserică a făcut-o să înțeleagă că nu merită să aibă conflicte cu nimeni, iar asta a convins-o să își ceară scuze personal de la fiecare om de fotbal în parte, începând cu Giovanni Becali.

Anamaria Prodan, la o biserică ortodoxă din Las Vegas. Impresara a făcut anunțul: „Același sentiment”

M-am împăcat cu fiecare. Eu am pus mâna pe telefon și mi-am cerut scuze de la fiecare, inclusiv lui Giovanni: ‘Băi, îmi pare rău pentru tot. Dar, eram bărbatul meu, trebuia să fac asta..’ Și astăzi o spun, probabil aș face la fel dar cu miliarde de ori mai multă credință și realitatea.

Am încercat prima oară să răsfoiesc cărțile de la Gigi, am zis că poate mă întreabă ceva la test, dar nu. A trebuit să le învăț, dar urmau sărbătorile, trebuie să le știu. În ultimul an, când deja Gigi cred că știa tot, eu ascundeam: ‘Nu-i adevărat, patroane’. Gigi cumva a deschis cutia Pandorei când a spus că are amantă de ani de zile (n. r. Reghecampf) și că duce banii acolo.

Atunci am sărit și mai rău pe Gigi, atunci am stricat relația definitiv, când oricum nu am realizat că era totul terminat, nu aveam act, nu mi-am dat seama. Astăzi în România îl avem pe Gigi care este unic. Eu întotdeauna râdeam și spuneam că eu și Gigi Becali suntem cei mai tari din tot ce există și în sport și în viață, dar și în showbiz”, a declarat „cu trufie” decloc creştină Anamaria Prodan.

Ce rugăciune spune Anamaria Prodan când iubitul ei adoarme

Anamaria Prodan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ronald Gavril și pare că a întinerit de când l-a cunoscut. Are un ritual de care puțină lume știe și nu se abate de la el în nicio seară.

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril, naşi de botez

„Cred că lucrurile vin în viața noastră atunci când trebuie. Eu am un ritual foarte mulți ani, de când eram mică. Am o listă de dorințe și pe lista aia, în tot anii ăștia a stat o dorință pe care la momentul respectiv credeam că o am îndeplinită. ‘Dă-mi Doamne, Dumnezeule, pe cineva care să mă iubească enorm, care să mă facă fericită și împlinită.

Și să trăiesc frumos, să râd, să copilăresc, să mă joc, să construiesc’. Nu mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința asta acum. De câteva luni, construiesc ceva frumos, facem business împreună.

Mă susține în tot ceea ce fac. În fiecare secundă și noaptea când dorm, îmi dă mesaje să știe că sunt ok. Se zice că atunci când te îndrăgostești la bătrânețe, e mai al dracu decât oricând”, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Pordan şi-a celebrat cei 50 de ani la mănăstirea Nechit

„Pentru sufletul meu, cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la Mănăstirea Nechit, la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ! Am plâns de bucurie, căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea… Fericirea și echilibrul de a merge mai departe, demnă, alături de copiii mei minunați…

Cred că toți românii trebuie să calce pragul acestui loc binecuvântat de Dumnezeu. De departe, cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc. Nu am cuvinte de mulțumire!”, a transmis Anamaria Prodan, într-o postare realizată pe Instagram, unde a publicat mai multe fotografii de la mănăstire.

Anamaria Prodan a fost primită cu brațele pline de căldură la Mănăstirea Nechit. Nu a mers acolo singură, ci însoțită de una dintre prietenele sale. Este vorba despre Gabriela Lucuțar, supranumită și „Regina Întunericului” în spațiul public, datorită afacerii pe care o deține – firmă de pompe funebre.

Suma pe care Anamaria Prodan ar cere-o pentru a poza în Playboy. Răspunsul impresarei are 7 zerouri

Agenta de jucători a primit și un tort din partea preotului Zenovie. Desertul a fost decorat cu icoana lui Iisus, alături de care a fost notat mesajul „La mulți și binecuvântați ani!”.

„50 de ani sărbătoriți alături de cei dragi mie, la Mănăstirea Nechit. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc”, a mai notat Anamaria Prodan, în dreptul fotografiilor publicate pe Instagram.

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?