Adriana Bahmuțeanu dezvăluie calvarul prin care a trecut în fosta căsnicie: „Aș fi preferat să mor decât să trăiesc viața pe care o trăisem până atunci”

Adriana Bahmuțeanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai traumatizante experiențe pe care le-a trăit vreodată. Este vorba despre momentul în care fostul ei soț i-a pus pistolul la tâmplă. Acum, la ani distanță de acel moment, vedeta de televiziune spune că l-a iertat pe bărbatul care a fost la un pas să o bage în mormânt, pentru că a înțeles că acel comportament era dictat de traume din copilărie.
Alina Costache
23 oct. 2024, 08:29
Adriana Bahmuțeanu dezvăluie calvarul prin care a trecut în fosta căsnicie:

Între timp, Adriana Bahmuțeanu a studiat psihologia, care a ajutat-o să înțeleagă comportamentul celor care i-au făcut rău și, mai ales, motivele din spatele acelor comportamente.

Mai mult, vedeta a înțeles și faptul că noi suntem cei care atragem anumite tipare de oameni și că depinde de noi să ne schimbăm și, astfel, să schimbăm și oamenii care ne înconjoară, dacă aceștia ne produc suferință.

Adriana Bahmuțeanu, despre unul dintre cele mai teribile momente din fosta căsnicie: „Aș fi preferat să mor decât să trăiesc viața pe care o trăisem până atunci”

Jurnalista este de părere că fostul soț avea tiparul psihopatului și că singurul lucru de care se tem acești oameni este legea.

Nu aveam ce să fac. Aveam de ales între viață și moarte. Cred că era capabil de orice, pentru că limita aceasta este foarte fină între doar a amenința și a pune în act un gest din acesta, extrem. Eram perfect conștientă că pot să mor, însă aș fi preferat să mor decât să trăiesc viața pe care o trăisem până atunci.

Citeste si Adriana Bahmuțeanu, declarații privind o posibilă împăcare cu Silviu Prigoană. „L-am invitat de nenumărate ori să stăm de vorbă”

Cred că s-a gândit la consecințe. De regulă, oamenii cui trăsături psihopate au totuși o frică de lege și au frică de moarte. Și atunci a preferat să mă lase în pace decât să își petreacă restul vieții în închisoare. Cred că asta a fost de fapt, un fel de instinct de conservare al propriei persoane. Nimic mai mult.

Sunt foarte mulți psihopați care sunt sub nivelul legii. Fac lucruri oribile, își bat nevestele, se poartă îngrozitor de urât, dar în momentul în care intervine legea se dau la fund și nu sunt niciodată prinși”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii „Viața fără filtru” de la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu s-a împrietenit cu fosta soție a bărbatului: „Pe ea a strâns-o de gât”

Între timp, Adriana s-a apropiat de fosta soție a fostului soț și a aflat că și aceasta fusese ținta agresiunilor bărbatului.

Pe de altă parte, vedeta a înțeles că, în ciuda traumelor pe care le-a trăit în această căsnicie, acesta a fost destinul ei, întrucât a atras în viața un om care i-a schimbat traiectoria în viață: „Atragem în viața noastră oameni care ne determină ori să devenim mai buni, ori la fel de răi sau poate mai răi decât ei

Citeste si Parenting modern cu Adriana Bahmuțeanu. Ce spune despre fiul cel mare: ”La 16-17 ani e cazul să-și înceapă viața intimă”

M-am împrietenit cu a doua fostă soție, cu care acum nu mai are nicio legătură, sunt separați de patru ani, și am discutat și cu ea. Pe ea, de exemplu, a strâns-o de gât. Deci s-a continuat. Până la urmă a convins-o să nu depună plângere și să nu suporte consecința legii.

Oamenii se schimbă foarte greu și mai mult ca sigur tot din copilărie și din istoricul familiei provin aceste manifestări. Nu îi găsesc nicio vină acestui om, decât că la un moment dat atragem în viața noastră oameni care ne determină ori să devenim mai buni, ori la fel de răi sau poate mai răi decât ei”, a povestit vedeta în emisiunea mdoerată de Mădălin Ionescu.

DailyBusiness
Pensiile cresc spectaculos! Noi beneficii pentru pensionari. Cine și cum se califică
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Cât costă să faci succesiunea după 10 ani. Suma nu e deloc mică
Capital.ro
Toată lumea va fi scanată. Se schimbă cărțile de identitate. Se aplică în toate statele UE
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Tarife RIDICATE ale locuințelor. Noii proprietari plătesc sume faraonice
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Celebru actor a fost învins de o boală grea. Ce tragedie!
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când au văzut-o așa 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Permisul de conducere digital. ORDIN de la UE! Când va fi aplicat în toate statele
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Accidentul vascular cerebral ischemic: Semne esențiale și importanța tratamentului rapid
MediaFlux
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia