Cât costă să petreci de Crăciun sau Revelion în pensiunile vedetelor din România. Monica Anghel și Nicolai Tand deja nu mai au locuri disponibile

Cât costă să petreci sărbătorile de iarnă în pesniunile vedetelor. La unii dintre ei locurile au fost deja ocuapte în totalitate.
Alina Costache
23 oct. 2024, 23:43
Cât costă să petreci de Crăciun sau Revelion în pensiunile vedetelor din România. Monica Anghel și Nicolai Tand deja nu mai au locuri disponibile
Cât te costă un Revelion la pensiunile vedetelor din România

Monica Anghel, actorul Grig Chiroiu, chef Nicolai Tand și Elena Ciobanu, mama regretatului Răzvan Ciobanu, sunt doar câteva personalități de la noi care sunt implicate în industria hotelieră din România. Cei care vor să petreacă aici de Crăciun sau de Revelion trebuie să știe că locurile se ocupă rapid, prețurile fiind destul de accesibile.

Așasdar, la pensiunea din Maramureș deținută de Nicolai Tand, locurile s-au ocupat rapid pentru Crăciun, deși mai sunt două luni până la sărbătorile de iarnă.

„De Crăciun, nu mai avem locuri libere, costă 550 de lei, de persoană, pe zi, cazare, demipensiune și masă de Crăciun, cu bunătăți tradiționale. Avem și program artistic, vin și colindătorii din zonă. 

Însă, de Revelion, mai avem locuri libere, costă 440 de lei de persoană, pe zi, cazare și demipensiune. Preferăm însă grupuri de trei-patru familii”, a dezvăluit organizatoarea de evenimente a pensiunii, pentru Click!.

Citește și: Cât te costă să te delectezi cu un meniu cu supă, mămăligă cu brânză și desert la pensiunea lui Nicolai Tand

Pensiunea mamei regretatului designer Răzvan Ciobanu, Elena Ciobanu, așteaptă și anul acesta turiști, la Pensiunea „Ciobănelu”, din Ciungetu, județul Vâlcea, care dispune de 23 de camere și apartamente, dar și de un restaurant cu bucate tradiționale.

Dormitoarele au fost decorate chiar de Răzvan, înainte ca primii turiști să se cazeze aici. Au rămas așa, și după ce a părăsit această lume”, a declarat Elena Ciobanu, pentru sursa citată.

Tarifele percepute de doamna Ciobanu sunt de 550 de lei/zi/persoană, demipensiune și masp festivă, iar de Revelion tariful este de 400 de lei. Totodată, copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani beneficiază de 50% reducere. Meniul festiv va fi alcătuit din sarmale, piftie, cozonac, mezeluri și multe alte bunătăți.

La hotelul „Noel” deținut de actorul Grig Chiroiu, din Olănești, județul Vâlcea, turiștii se îngesuie de Revelion. Chiar și actorul petrece aici mult timp, alături de soție și de copii. La finalul anului, prețul cazării pentru două persoane, două zile, cu mic dejun inclus, costă între 600 și 900 de lei. Un apartament tip penthouse, pentru două persoane, pentru două zile, costă 1.600 de lei.

Citește și: Cât cheltuiește Georgiana Lobonț pe ținutele pentru concerte. „Sinceră să fiu, investesc destul de mulți bani”

Monica Anghel și familia sa dețin Conacul „Sfânta elena”, situat în comuna Berevoiești, sat Bratia, județul Argeș, iar numele pensiunii nu a fost ales deloc întâmplător.

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş”, menționa Monica Anghel.

Pensiunea are opt camere, decorate chiar de fratele artistei, care e pictor. Aici, nu mai sunt locuri libere nici de Crăciun, nici de Revelion.

„Pensiunea este dată și de Crăciun și de Revelion. Prețurile nu au fost cu mult peste prețul normal, undeva, între 350 și 420 de lei/ zi, pentru două persoane”.

DailyBusiness
Din 2025, impozitul pe pensii dispare complet!
Spynews
Nu trebuie să renunți la pâine pentru a avea o dietă sănătoasă! Ce variantă este mai bună și cum se mănâncă
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masă lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Orașul subteran descoperit în nordul României. Catacombele pot deveni un obiectiv turistic important în Europa: ”Sunt incredibile”
Capital.ro
ADIO, maestre! Am mai pierdut un mare ACTOR. Românii îi dau ultimele aplauze
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Banca Transilvania lansează credite unice! Sprijin financiar revoluționar pentru clienții cu probleme de sănătate!
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Cine pregătește micul dejun în cuplul Dinu Maxer - Magdalena Chihaia. Ce surprize îi face artistul logodnicei lui
Spynews
Fosta lui Alex Bodi, Justyna Gradek, s-a despărțit de Cristian Costin de la Insula Iubirii! Relația s-a terminat după doar câteva săptămâni
Evz.ro
Varza murată. Cum se pitroceşte corect, pentru nu nu mirosi urât
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Anumiți pensionari vor primi 320 de lei în plus la pensie de la 1 ianuarie 2025! Cine sunt cei care vor beneficia de această sumă
Cancan.ro
Iancu, derapaj uluitor despre Daniela Iliescu. Culiță a intervenit instant: 'Stai parcat'
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Doliu în politica din România! Toată lumea îl plânge. Dumnezeu să îl odihnească în pace!
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Andrei, mort după ce fosta iubită l-a lovit cu mașina! Detalii de ultimă oră
substantial.ro
Managerul Institutului „Matei Balș” a fost demis din funcție de ministrul Sănătății
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! S-a aflat cine CÂȘTIGĂ ALEGERILE PREZIDENȚIALE din AMERICA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia