Adi Nartea a făcut accident. Actorul a lovit unul dintre bolizi pe platourile de filmare ale serialului „Iubire cu parfum de lavandă”.

Adi Nartea a comis-o la filmările pentru noul serial în care joacă, „Iubire cu parfum de lavandă”. Actorul a lovit una dintre mașinile de lux pe care le conducea, în timp ce juca rolul unui fost fotbalist îndrăgostit.
Filip Stan
24 oct. 2024, 18:36
Adi Nartea a făcut accident. Actorul a lovit unul dintre bolizi pe platourile de filmare ale serialului „Iubire cu parfum de lavandă”.

Actorul Adi Nartea va fi protagonistul serialului „Iubire cu parfum de lavandă” ce va fi difuzat la postul de televiziune Antena 1 începând cu 31 octombrie. Protagonistul serialului produs de Ruxandra Ion a făcut accident în timp ce conducea un bolid pe care îl conducea în cadrul filmărilor.

Cum a lovit Adi Nartea mașina

Actorul a povestit pentru Click! cum a reușit să distrugă farul de la mașina luxoasă pe care o conducea în cadrul filmărilor. Acest lucru i-a surprins pe fani, deoarece îl știau ca fiind un bărbat responsabil căruia nu i se putea întâmpla așa ceva.

Citește și : Ada Galeș intervine în scandalul dintre Alina Ceușan și Oana Pellea. „Balustradele n-au nevoie de apărarea nimănui. Ne vedem la sfântul teatru”

„Am fost neatent și am spart un far la una din mașinile pe care le conduc în serial. Băieții au configurat însă o altă mașină și ne-au adus-o la filmare. Fiecare își aduce sufletul pe tavă aici în serial”, a declarat Adi Nartea, care arată că filmările pentru serial sunt unele intense.

Ce rol are actorul în noul serial

Adi Nartea are rolul lui Ștefan Lungu în serialul „Iubire cu parfum de Lavandă”, personaj care este fost fotbalist la o echipă de top din Marea Britanie, divorțat și tată de copil adolescent, obișnuit cu viața luxoasă de la oraș.

Actorul va ajunge în staul Idilic în care trăiește Anda, interpretată de actrița Michaela Prosan, mamă singură și medic respectat. Anda și Ștefan vor trăi o iubire cu adevărat neașteptată.

Personajul Ștefan Lungu este inspirat din viața mai multor fotbaliști români, iar scenariul este unul total românesc, conform declarațiilor lui Adi Nartea pentru cotidian.

„Ștefan Lungu este un fost fotbalist la Chelsea și pot să spun că Mutu, Chivu, Contra au stat la baza acestui personaj, am luat de la fiecare câte ceva. Și în studiul meu de personaj, dar și în studiul scenariștilor. Scenariul e unul original românesc.”, a precizat actorul.

Citește și : ÎPS Teodosie susține că participarea copiilor la activități de Halloween e un păcat: „În loc să primească lumină, primesc amăgire și întuneric”

De asemenea, iubitul actor vorbește și despre mediul de la filmări, care îl solicită dar, în același timp, îl incită.

„E o provocare! Acesta a fost unul din motivele pentru care am acceptat să joc în acest serial: ritmul de filmare e foarte alert, cererile sunt la înălțime și tu trebuie să fii efectiv prompt. În momentul în care sună alarma, trebuie să fii gata, prompt și cu textul învățat”, a mai spus Adi Nartea.

DailyBusiness
Pensiile cresc spectaculos! Noi beneficii pentru pensionari. Cine și cum se califică
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Cât costă să faci succesiunea după 10 ani. Suma nu e deloc mică
Capital.ro
Toată lumea va fi scanată. Se schimbă cărțile de identitate. Se aplică în toate statele UE
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Tarife RIDICATE ale locuințelor. Noii proprietari plătesc sume faraonice
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Celebru actor a fost învins de o boală grea. Ce tragedie!
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când au văzut-o așa 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Permisul de conducere digital. ORDIN de la UE! Când va fi aplicat în toate statele
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Accidentul vascular cerebral ischemic: Semne esențiale și importanța tratamentului rapid
MediaFlux
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia