Experimentul adorabil care a devenit viral. S-a prefăcut că doarme, în timp ce câinele saliva uitându-se la mâncarea lui: „Să văd dacă fură”

Un experiment de-a dreptul adorabil a făcut înconjurul internetului. Un videoclip în care un influencer își testează câinele a devenit viral.
Alina Costache
24 oct. 2024, 20:02
Experimentul adorabil care a devenit viral. S-a prefăcut că doarme, în timp ce câinele saliva uitându-se la mâncarea lui: „Să văd dacă fură”
Un experiment adorabil a devenit viral pe internet

Un influencer a vrut să își supună câinele unui experiment, iar rezultatul este de-a dreptul adorabil. Videoclipul său, postat pe pagina lui de Instagram A Guy And a Golden, a devenit viral, pentru că testul la care și-a supus prietenul blănos a făcut deliciul internauților.

Așadar, stăpânul frumosului câine din rasa Golden Retriever și-a tăiat niște pepene, l-a așezat pe o farfurie și s-a pus pe canapea. Câinele nerăbdător s-a așezat lângă stăpânul lui, în speranța că poate, poate primește și el o bucățică. Doar că, spre surprinderea patrupedului, bărbatul s-a făcut că doarme pentru a vedea dacă blănosul îi va fura mâncarea de sub nas.

Citește și: ÎPS Teodosie susține că participarea copiilor la activități de Halloween e un păcat: „În loc să primească lumină, primesc amăgire și întuneric”

Câinele pofticios a încercat să-și trezească stăpânul, i-a dat târcoale, a mirosit ce era în farfurie, ba chiar a lins puțin din pepene de poftă, dar nu a îndrăznit să fure o bucată întreagă. Salivând, și-a privit stăpânul cum doarme, dar nu s-a atins de mâncarea lui… prea mult.

În cele din urmă, bărbatul s-a trezit și, mulțumit că prietenul său nu l-a lăsat fără mâncare, a împărțit cu el bucățelele de pepene pe care le tăiase.

„Voiam să văd dacă câinele meu îmi fură mâncarea în timp ce dorm!”, a scris el în dreptul videoclipului care a devenit viral.

Citește și: Marilu Dobrescu iubește din nou. Cine este și cu ce se ocupă presupusul iubit al vloggeriței

Clipul devenit miral a strâns mii de reacții și comentarii: „Mai întâi a testat să vadă dacă doarme cu adevărat. Ce drăguț”/ „Câinii mei sar în farfurie în momentul în care mă așez”/ „Salivează și încearcă să fie politicos”/„Doamne, s-a străduit atât de mult până nu a mai putut suporta”/„Ce față inocentă are”/ „Intensitatea cu care se uită la mâncare”, au fost doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți.

DailyBusiness
Prețurile la energie și gaze rămân sub control până în primăvară, anunță Sebastian Burduja
Spynews
“Dezamăgirea zilei”. Au divorțat, dar s-au împăcat. Andrei și Cristina de la Insula Iubirii au isterizat din nou internetul / VIDEO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masă lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Veste de ultimă oră de la Vocea României! Ce se întâmplă cu echipa lui Smiley. A plecat din show-ul de la PRO TV
Capital.ro
Tragedia a lovit din nou. S-a mai stins o legendă: A transformat modul în care concepeam muzica
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Din 2025, impozitul pe pensii dispare complet!
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Ștefan Floroaica, schimbare de look! Ce tunsoare și-a făcut actorul din Lia - soția soțului meu / FOTO
Spynews
Delia, accidentare în timpul cursei de pe munte. Ce a pățit cântăreața: „Imagini șocante”
Evz.ro
A murit un cunoscut actor român. Medici nu au mai putut face nimic
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
La ce oră începe ceremonia de decernare a Balonului de Aur 2024! Cum va putea fi urmărită din România
Cancan.ro
Iancu, derapaj uluitor despre Daniela Iliescu. Culiță a intervenit instant: 'Stai parcat'
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
ADIO, maestre! Am mai pierdut un mare ACTOR. Românii îi dau ultimele aplauze
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Andrei, mort după ce fosta iubită l-a lovit cu mașina! Detalii de ultimă oră
substantial.ro
Un bărbat a murit după ce s-a aruncat cu maşina în mare la Mangalia
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! S-a aflat cine CÂȘTIGĂ ALEGERILE PREZIDENȚIALE din AMERICA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Mori cu zile în spitalele din România: Pacient operat greșit și infectat cu bacterii nosocomiale la Spitalul Județean Slatina